نقل قول:خدارو شکر من تازه نصف بازیو رفتم . بقیشو با کاور گرفتن میرم :31:
Printable View
نقل قول:خدارو شکر من تازه نصف بازیو رفتم . بقیشو با کاور گرفتن میرم :31:
شاید شما از یه راه دیگه باید برید ؟نقل قول:
صد درصد اینطوریه . شایدم باید صبر کنید . آهان همونجا که یه نفر به نام Deuce پیشته ؟ باید اونجا بری جلو دشمنا رو بکشی از جلوی خونه بری بالا :دی
---------
کاورگیریش خدایی باحاله . جون میده واسه Multiplayer :دی
اینقدر از کاور گیریش تعریف نکنید میرم دوباره بازی رو نصب میکنمو :41::31:
سلام به مدال بازا آقا شما از چه کرکی استفاده میکنید؟ ما که نتونستیم این بازیو کرک کنیم هر کی بلده به ما هم یاد بده
از این کرک:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm
دوستان کسی راه حلی نداره اول اخطار dont send بعدشم این دو تا رو میده:نقل قول:محتوای مخفی: عکس
احتمال داره از کرک باشه از کرکی که دوستمون توی پست بالا آدرسش رو داده استفاده کن...نقل قول:
من بازی نکردم اما درکت میکنم چون توی بازی transformers war for cybertron هم این حالت به من دست میدادنقل قول:
شاید حرکت دوربین تو بازی زیاده!:31:احتمالا مشکل اینه!
:18::18::18::18::18:بازی واقعا تموم شد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا اینطوری شد ؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی نوشته های اخر بازی اومد . شاخ در اوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تعجب !! چرا ایقد سریع تموم شد ؟!ا وقتی تو اون مرحله ی اخری که داشتم بازی میکردم فکر میکردم تازه وسطای بازی هستم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوزم باور نمیشه !!! دوستان بازی من مشکل داشت یا اینطوری بود ؟!! این که از MW2 هم کوتاه تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا تموم شد ؟!! بزنم بازیو پاک کنم یا ادامه داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیادم بازیش کوتاه نبود!!!نقل قول:
طولانی بودنش در حد نرمال بود.