دنا هم چون EF7 هست فرقی با مورد بالا نداره
Printable View
دنا هم چون EF7 هست فرقی با مورد بالا نداره
دوستان کسی اینجا تجربه ای از استفاده از روغن SAE 5W-30 در پژو 206 های فرانسوی داره؟
- - - Updated - - -
دوستان کسی اینجا تجربه ای از استفاده از روغن SAE 5W-30 در پژو 206 های فرانسوی داره؟
استفاده از این ویسکوزیته منطقی نیستنقل قول:
قیمتش برای ماشینی مثل 206 زیاد هست و البته با توجه به تکنولوژی موتور 206 امکان استفاده از این روغن در موتور قدیمی و کارکرد بالا وجود نداره
سایت پژو استفاده از این روغن رو مجاز اعلام کرده: پس این روغن میتونه هم در Tu3 و همTu5 استفاده بشه ولی باید دما رو مد نظر داشته باشیم و اگر دما بیشتر از 40 درجه باشه نباید استفاده کنیم.نقل قول:
کد:www.peugeot.com.au/media/deliacms/media/3/305-df583b.pdf
و قیمت این روغن ها هم از 80 تومن اینا بیشتر نیست توی عمده فروشی ها مثلا Castrol Magnatec 5W-30 و بهران سوپر رانا 5W-30
دوست این مطلب رو خودم ترجمه و آماده کردم در مورد انتخاب روغن موتور و توی فروم آی آر 206 گذاشتمش ، با اینکه بیس مطلب برای 206 هست ولی اگر مطلب رو بخونید همه چیز دستتون میاد که برای خودروی خودتون چه روغنی از همه بهتره، توش بیشتر سوالات متداول هم نوشته شده.
لینک:
کد:http://s6.picofile.com/file/8234200992/Engine_oil_guide_PER_.pdf.html
سلام دوستان
بهترین روغن موتور ایرانی برای تیبا چی پیشنهاد میکنید ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم روغن پیشنهادی برای تیبا 10W40-SL هستش. با این استاندارد و درجه گرانروی میتونی از پارس سوپر پایا، ایرانول ریسینگ، بهران سوپر پیشتاز و.. استفاده کنی. من اگه بخوام بیم ایرانیا انتخاب کنم پارس رو انتخاب میکنم:n39: فقط موقع خرید به گرانروی و api توجه کن که حتما SL و 10W40 باشه
با سلام اقا من روم سیاه یه 405 صفر دارم الان دو هزار تا رفته میخوام روغن موتور رو عوض کنم و ادینول بریزم دقیقا کدوم مدل بریزم
دوست عزیز یعنی تا حالا دفترچه خودروتون رو نگاه نکردید؟ 100% توش نوشته شده.نقل قول:
نقل قول:
سلام
این روغن (30w5) مخصوص زمستون مناطق سردسیر مثل شهرکرد و همدان و تبریز هست
فقط باید با توجه به مدل خودرو , sj یا SL يا SMرو انتخاب کنند