آقا من admin رو می زنم با پسورد admin نمی تونم توی config مودم برم از پشتیبانی هم می پرسم می گه همینه !!! کسی هست که آی دی پسوورد دیگه ای بدونه ؟؟؟:41:
Printable View
آقا من admin رو می زنم با پسورد admin نمی تونم توی config مودم برم از پشتیبانی هم می پرسم می گه همینه !!! کسی هست که آی دی پسوورد دیگه ای بدونه ؟؟؟:41:
بله.نقل قول:
من هم اول روش محاسبه اعتبار باقیمانده در اینترنت همراه رو هم دقیق متوجه نشدم. من سرویس 128 پایه (3GB Download) رو گرفتم (ماهی 15 تومان) میزان اعتبارم اول که هنوز شروع به استفاده نکرده بودم 208103 بود. ظاهرا منظورش اینه که چون اینترنت از روز 11 اردیبهشت فعال شده، 20 روز به پایان ماه مونده و این 20هزار تومان معادل 2 گیگ پهنای باند هست... (3 گیگ برای کل ماهه، برای 20 روز فقط 2 گیگ می دن.)
بعد از مقداری جستجو در این صفجه توضیحات بسیار کامل و خوبی در مورد نحوه محاسبه و همچنین نحوه پشتیبانی پیدا کردم:
کد:http://forum.persiantools.com/t150692.html
بلهنقل قول:
البته وایمکس من تازه امروز وصل شده و نمی دونم چرا این جوریه ولی نرم افزار bandwith Monitor رو نصب کردم که میزان استفاده از اینترنت رو حساب می کنه و نمایش می ده. اینو با عددهایی که ایرانسل به عنوان Send/Receice اعلام کرده مقایسه می کنم اگر چیزی فهمیدم خبر می دم! فعلا فقط تا این حد می تونم بگم که عددی که در قسمت Receive می بینید احتمالا میزان استفاده شما بر حسب KB هست. (چون پولی که از حساب e-care من کم شده با این عدد تقریبا می خونه.) که البته این عدد خیلی از عددی که نرم افزار BWMonitor نشان می ده بیشتره (حدود 3 برابر بیشتر!)
البته من خودم که هنوز اصلا این صفحه کنترل پنل رو ندیدم ولی توی یکی از این فوروم ها که می گشتم نوشته بود یا جفتشو admin بزن یا جفتشو user. حالا شما کلمه user رو هم امتحان کن.نقل قول:
چند سوال خیلی فنی دارم:
اول در مورد تلفن اینترنتی (VoIP) که در اینجا هم معرفیش کرده:طرز کارش چه طوره؟ آیا باید درخواست فعال سازی یا ثبت نام جداگانه ای براش انجام بدیم؟ یا مثلا همین جوری تلفن رو به مودم وصل کنیم و شماره بگیریم؟! تعرفه هاشو کجا اعلام کردن؟ (اصلا راه افتاده؟)کد:http://wimax.irancell.ir/layer1/?id=52
دوم در مورد اتصال آنتن خارجی به مودم داخلی (110 تومانی): با توجه به اینکه در منطقه ما خیلی آنتن دهی وایمکس خوب نیست، این آنتن External رو از کجا می شه تهیه کرد و قیمتش چنده؟ (اصلا هست؟)
سوم: اگر بخواهیم AccessPoint به مودم وصل کنیم (تا اینترنت رو به صورت وایرلس ول کنه تو هوا!) و البته از کامپیوتر هم مستقل باشه، ارزان ترینش حدودا چه قیمتی داره؟ مارک و کیفیت و اینا مهم نیست! فقط قیمت مهمه. البته از نظر امنیتی نتونن راحت هکش کنن و از اینترنت ما استفاده کنن!
چهارم: آی پی های 192.168.1.1 و 192.168.1.2 توی مرورگر برای من هیچی باز نمی کنه. چه کار باید بکنم؟ لطفا یه کم دقیق توضیح بدید. من توی سایت های دیگه زیاد گشتم... توضیحاتی هم خوندم ولی نفهمیدم! مثلا می گن:
ولی درست نگفته از کجا... من بعد از کمی تلاش، رفتم اینجا این کار رو کردم:نقل قول:
تنظیمات کارت شبکه کامپیوترتان را به این شکل انجام دهید:
IP : 192.168.1.2
Subnet : 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد از اینکه این تغییرات رو دادم، دیگه اولا هیچ سایتی باز نشد (تا وقتی دوباره به حالت اتوماتیک برش گردوندم) و ثانیا باز هم اون کنترل پنل مودم با اون آی پی توی مرورگر نیومد.
بعد متوجه شدم باید مودم رو از مود Bridge به مود Route ببریم. ولی چنین گزینه هایی رو هیچ جا توی کامپیوتر پیدا نکردم! بعد این طور فهمیدم که خود این تنظیم رو باید از داخل کنترل پنل مودم (که باید از آی پی بالا باز بشه) انجام داد!
16 هزار تومان قبل از عید از طریق بانک ریختم تو جیب ایرانسل ولی هنوز به حسابم واریز نشده. پشتیبانیشون هم که افتضاحه!
مورد اول که هنوز راه اندازی نشده. خیلی جیزهای دیگه هم گفته که هنوز راه اندازه نشده مثل سیستم وایریز خط به خط و ... .
مورد دوم رو هم از خود ایرانسل باید بخری
مورد سوم هم ربطی به وایمکس نداره.
مورد چهارم هم اصلا برای چی دستی آی پی ست کردی؟ خود مودم خودکار آی پی میده.
من سرعت دانلودم خیلی افتضاحه در حده 10-24 کیلوبایته برای شما هم همینطوره من 128
سلام ، همشهری این تنظیمات رو چجوری بدست آوردی ؟ من هرچی 192.168.1.1 رو میزنم ، چنین صفحه ای باز نمیشه .نقل قول:
من امیرحسین هستم.من خودم وایمکس ایرانسل دارم. آشغال ترین، بی خودترین و گران ترین سرویس اینترنت به اصطلاح پرسرعت هست. اگه بخواهید میتونم مشکلاتشو به صورت یک فیلم براتون ارسال کنم تا ببینید راست می گم یا نه.
بابا. به خدا شما توقعتون از 1 kb/s128 خیلی بالاست.داری kB/s10-24 میگیری.شاکی هم هستی ؟؟؟؟نقل قول:
من سرعت دانلودم خیلی افتضاحه در حده 10-24 کیلوبایته برای شما هم همینطوره من 128
128kb/s=16kB/s
شما داری بیشتر از چیزی که پول دادی میگیری دوست عزیز ومیانگین سرعت هم همینه همه جا.. بی انصاف نباشید دوستان.
مشکلات وایمکس که عینآ خودم تجربه کردم: من اواسط فروردین 89 از یکی از نمایندگی های مجاز ایرانسل، سرویس 512 وایمکس را با پرداخت ماهی 35 هزار تومان خریداری کردم ولی حالا پشیمانم و برخی از مشکلات اساسی وایمکس ایرانسل را دراینجا بازگو می کنم و ازتون می خواهم اگر حال و حوصله خواندن این همه مطالب را ندارید لااقل مورد 8 را بخوانید تا حداقل یکم از دروغگویی ایرانسل بهتون ثابت بشه :
1- عدم اتصال سریع به اینترنت پس از روشن کردن مودم وایمکس یعنی حداقل 120 ثانیه تا 180 ثانیه طول می کشه تا وارد صفحه پرتال بشی که این برای شرکت بزرگی مثل ایرانسل خیلی افتضاحه. 2- قطع و وصل شدن پی در پی (کم و زیاد شدن چراغ اتصال مودم) بخصوص در شرایط بارانی و هوای ابری 3- عدم آنتن دهی مناسب یعنی من که در طبقه 4 هستم و آنتن ایرانسل با اتاقم شاید کمتر از 15 متر فاصله داره تنها می تونم از 3 تا چراغ اتصال فقط 2 تا شو دریافت کنم. 4- کم و زیاد شدن سرعت دانلود (یعنی من که سرعت 512 دارم و باید سرعت دانلودم حداکثر 65 باشه همین الان دارم سرعت دانلود 25 تا 35 رو دریافت می کنم البته لازم به ذکره که بگم خیلی کم پیش میاد که سرعت دانلودم به 54 و حداکثر 60 میرسه اونم اگه هوا خوب باشه.) 6- تعرفه گران یعنی لازمه فقط 15 مگابایت دانلود کنی و بعد وارد اطلاعات حسابت بشی اونوقت می بینی نزدیک دو،سه هزارتومان از حسابت برداشته 7- اپراتورهای وایمکس ایرانسل که کلآ هیچی نمی دونن پس بهتره اصلا باهاشون تماس برقرار نکنید. 8- این شرکت در تبلیغات گسترده خود در صدا و سیما و اینترنت و ... تصویری از مودم وایمکس رو نشون می ده که بدون اتصال هیچ گونه سیم و کابلی با اینترنت ارتباط برقرار میکنه در صورتی که همین حالا که دارم این مطالب رو می نویسم ، دارم کابل آداپتور و سیم ضخیمی رو میبینم که به پشت مودم وصل شده و سر دیگش به برق و کامپیوتر وصل شده است که این خود در نوبه خود یک دروغگویی محضه.
خب از اسمش معلومه دیگه "ایرانسل" فقط به درد بچه مدرسه ای ها میخوره تا با جی اف هاشون اونم تو پارکینگ لوس بشن