آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
Printable View
@ KING_DESIGNER
شرمنده عزیز ، اخه من تهران نیستم ، یادم رفت بگم ، فقط چون از مخابرات سرویس دارم گفتم .
سابق هم از شاتل داشتم به نسبت تهران 10 تومن گرونتر بود ولی سرعت و پستیبانی خوبی داشت .
==========
آها یادم رفت بگم که شاتل 512/256 نامحدود توی تعرفه اش فکر کنم 280 تومن ، چند وقت پیش رفته بودم پیششون گفتند بیا بهت 50 میدیم !
بعدش John Cena723 عزیز میگه چرا ملت به مخابرات رای دادند ، کلا برای 512 ، 20 تومن میگیره . البته آپلودش خیلی پاینه ، خیلی بهتون بده ، 20 کیلو بایته .
هیتلرش به مراتب کمتر از شرکت های خصوصیه ، قطعی کمتری داره، کانفیگ کردن خیلی راحتی داره، تنها بدیش اینجا نداشتن پشتیبانی درست و درمون هست .
وگرنه باقی مواردش از شرکت های خصوصی بهتره
پست تکراری حذف شود
خواب شما هستی . بخش عمده ای از مخابرات برای سپاه هستش و سپاه هم دست نشانده دولت هستش . پس مثل بچه های قنداقی حرف نزنید و یکم فکر کنید . کسی بخواد به صورت خصوصی اینجا کار کنه زودی کلش رو میخوابونند و اجازه کار بهش نمیدند . الان سپنتا هم خصوصی نیست و برای دولت هستش . چی خیال کردی؟ تمام این بدبختی های مخابرات هم برای همون سپاه هستش که الان اینترنت رو داغون کردند.نقل قول:
شما مثل اینکه خواب هستی الان چند وقته مخابرات خصوصی شده منتها کار میبره.
اون آقایی هم که میگه 128 مخابرات ارزون تره ، بذار بهت یه چیزی بگم : آره ارزون تره ولی به ظاهر قضیه نگاه نکن . بدون هر چیزی که بیش از حد ارزونه ( تو این ممکلت) یه قضیه ای پشتش هستش که اونم به زودی خواهیم فهمید . فقط یکم صبر باید پیشه کرد...
آقا بالاخره مخابرات بالای 128 میده !؟
شرمنده آقا همش تقصیر من شد با اون تستهای کذایی حالا جواب این پست ما رو نمیدید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4678681&postcount=578
قابل توجه متقاضيان اينترنت پر سرعت ADSL از مخابرات استان تهران
علاوه بر اطلاعات و راهنمايي هاي درج شده در پست اول، تلفن گوياي ارتباط مردمي مخابرات استان تهران با شماره تلفن 190 آماده راهنمايي متقاضيان ADSL مخابرات استان تهران مي باشد:
شماره تلفن 190 ، شماره گيري عدد 4 قسمت مربوط به اينترنت پر سرعت ADSL ، اطلاعات قابل دريافت از طريق اين سامانه:
عدد 1 : معرفي و مزاياي ADSL
عدد 2 : راه هاي دريافت اينترنت پر سرعت ADSL و مدارك لازمعدد 3 : تعرفه اينترنت پر سرعت ADSL
عدد 4 : شماره پشتيباني و نكات ضروريعدد 5 : فهرست مراكز ارائه كننده اينترنت پرسرعت ADSL ؛ قابل توجه دوستاني كه در شهرستان هاي استان تهران سكونت دارن ( مثل اينكه خبرهايي هست ).
نقل قول:ظاهرا ما دسته کورها هستیم:31:نقل قول: