با عرض سلام خدمت دوست عزیزمان masoudu2ub
بنده چون پایونیر ندارم با اینکه بعضی جاها دیدم ولی نمیخواهم در مورد مزایا و معایب آن بنویسم.
و در مورد محسنات فیلیپس هم فکر کنم در پستهای قبلی به اندازه کافی توضیح داده شده است و اگر سوالی باشد باز اگر بفرمایید من با جزییات کامل توضیح خواهم داد صرفا به دو سه مشکلاتی که من با آن برخورد کردم بسنده میکنم امیدوارم که کمکی کرده باشم
1- زمان لود آن زیاد است یعنی وقتی من یک dvd داخل دستگاه گذاشتم و usb هم به آن وصل میکنم ابتدا وقتی دستگاه روشن میشود شروع به لود کردن از روی دیسک میکند و این حدودا 30 ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد.
2- در صورتی که در زمان لود آن صبر نکنید و دکمه usb و یا دکمه های دیگر آن را بزنید سیستم هنگ میکند و باید حتما از برق خارج کرده و دوباره وصل کنیم
3- usb آن فقط fat32 را قبول میکند و این بدین معنی است که شما امکان استفاده از فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت را ندارید بدیهی است برای داشتن فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت باید فرمت usb را ntfs انتخاب کنید که سیستم قبول نمیکند
4- این یکی را پارتی بازی کنیم زیر نویس فارسی با پسوند SRT را قبول میکندو درست نشان میدهد
5- وایرلس آن بدون هیچ مشکلی و کم کردن کیفیت واقعا خوب کار میکند
6- بنده از طریق اینترنت و به قیمت 530 تومان خریداری کردم
حال از یکی از دوستان که پایونیر دارد خواهش مینمایم نقاط ضعف دستگاه را و با تکیه به مسایلی که بنده مطرح کردم تست نموده و بفرمایند
با تشکر از زحمات کلیه دوستان