برای من هنوز پیغام
Server Error in '/' Application.
میده!!
Printable View
برای من هنوز پیغام
Server Error in '/' Application.
میده!!
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست عزیز من با امروز 2هفته ای هست پنلها بسته است و بالا نمی اد.اولش که اصلا سایت باز نمی شدش.بعد از یک هفته باز شد و خطای عدم دسترسی به سرور رو میده که تا حالا هم یعنی 21/3/1390 هم همون پیغتم رو میده و باز نمیشه.
شما چه جوری سایت رو باز کردی؟
حامد:11:
با این آدرس باز میشه
یاکد:http://www.acc.tch.ir
کد:http://80.191.233.18:8085
با همين آدرس هايی که دوست بالايی گذاشتننقل قول:
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
بنده 23 خرداد میخوام adsl بگیرم به مدت 6 ماه
ping برام خیلی مهمه
لطفا راهنمایی بفرمائید از کدام یک از adsl های شهر همدان استفاده کنم که ping پائینی داشته باشه و سرعت و خدماتش خوب باشه .
لازم به ذکر است قبل از این adsl سه ماهه 512 مخابرات همدان داشتم بد نبود ولی پینگش بیشتر بالای 280 بود .
لطفا راهنمایی بفرمائید .
منتظر جواب شما برای خرید هستم . :11:
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست عزیز این آدرس ها هم به تازگی باز میشن.چند روز پیش یک ساعت در روز باز بود و بقیه مدت خطا میداد. به حر حال ممنون از تذکرت!!!
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
دوست خوب من، اگر برای شما فقط وب گردی مهم است و در یک محدوده زمانی خاصی، بعنوان مثال از 8صبح تا 23(همون 11شب خودمون!) می خوای این کار رو انجام بدی، پارس لین(پارس آنلاین)گزینه خوبیه. ولی اگه شب ها با اینترنت کار میکنی و دانلودت هم زیادهف البته دانلود شبانه ، زیاد روی شرکتهای خصوصی حساب نکن. من چند وقت پیش یک مگابیت پارس آنلاین داشتم، پینگ خیلی خوبی داره و باب بازی آنلاینه، البته توی همون بازه زمانی که بالا گفتم و بعد از 23 به بعد سرعت به یک دهم کاهش پیدا میکنه. طوری که من با سرعت 15کیلوبیت دانلود میکردم.زیاد هم پیگیر شدم ولی فاییده ای نداشت و عطاش رو با لقاش بخشیدم!
لایزر هم پینگش حول و حش 280 و 300هست. شاتل هم پینگاش در همین محدود است.
من پارس رو بهت پیشنهاد میکنم ولی اولش بگم که دانلود شبانش تعطیله. در ضمن یه بدی دیگه هم داره و اوا اینه که VPI و VCI خودش رو طوری تنظیم کرده که با یکسری مودم خاص که خودش داره و به قیمت خون کارکنانش میده دست مشتری، سازگارش کرده.البته با مودمهای دیگه هیچ مشکلی پیش نمی یاد و شما VCi رو بجای 59 روی 32 تا 35 هم بزاری هیچ مشکلی پیش نمی یاد. فقط مسئله این خودرأیی پارس لین باعث میشه که هر چند ساعت یک بار مودمت به خاطر خطای سرور چراغ ADSLش خاموش میشه و باید یه روشن خاموش کنی. البته اون قدرینیست که اذیتت کنه. و بعد از یکی دوهفته اون هم درست میشه.
مبین نت هم محدوده خاصی رو پوشش میده و هنوز سرارس نشده. ولی دنبال اون هم نرو به دو دلیل:
1-مودماش یه خورده گرونه!
2-مثل موبایل قطعی زیاد داره و بعضی وقتا اگه از سروری خدمات میگیری زیاد دور باشی یه جاهایی مودمت آنتن میده که نباید بده و اون جایی که باید آنتن بده هیچ خبری نیست.پینگ هم تا400میرسه . زیاد جالب نیست.
راستی این رو هم بگم که پارس آنلاین دو تا نمایندگی داره: یکی شرکت جهن نما.برج پاستور طبقه 6 واحد 8.
یکی هم آتی نت.برج پاستور طبقه8.واحدش یادم نیست.
باز هم اگه نیاز بود با هم صحبت کنیم، من در خدمتم.
با سلام و تشكر خدمت آقا حامد عزيز
از شما به خاطر پيگيري موضوعات و جواب مبسوط به سوالات كاربران كمال تشكر را دارم :11::11::11:
نقل قول:
خدایا با نام تو...
با سلام
از اظهار لطف شما دوست عزیز و هم استانی گرانقدر سپاسگذارم.
خدایا با نام تو...
با سلام
چند وقتی بود که می خواستم این نظر سنجی جالب مخابرات رو روی تاپیک بگذارم تا اگر دوستان تلفنی با این مسئولین صحبتی داشته اند ما را نیز از کم و کیف عرایض مسولین مخابرات مبنی بر چگونگی نظر سنجی با خبر کنند، ولی امتحانات اجازه نمی داد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که وقتی این نظر سنجی عجیب رو دیدم به همراه نتایج عجیبترش، خیلی تعجب کردم! چند وقت قبل(حدود 2ماه پیش) نتایج نر سنچی که داخل سایت بود به طرز جالب و عجیبی با رتبه عالی من رو شکه کرد.آخه من روزی چند بار این سایت رو باز می کردم(همون سایت مخابرات استان همدان) و روی هر گزینه ای غیر از عالی کلیک میکردم.حالا چه جوری یکدفعه عالی رفت و سدرنشین شد، جای سواله؟؟؟
نظر شما دوستان چیه؟ با من که تماسی واسه نظر سنجی گرفته نشد! با شما گرفته شدش؟؟؟