دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟:18:نقل قول:
Printable View
دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟:18:نقل قول:
فک کنم شما هم مثل من عشق تهران دارین درسته؟:21:نقل قول:
کاش انتخاب رشته میکردید یه جایی نزدیک تهران قبول میشدید.
من هم مثل تو بودم رتبم به تهران نمیرسید . خیلی هم دوست داشتم تو تهران درس بخونم . حال نشد . اشکالی نداره که :27: . الان من مکانیک سمنان قبول شدم و با خود عهد کردم که باید کارشناسی ارشد رو تو تهران قبول بشم . به همین سادگی:31:
سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!
خوب ایشون بومی هستننقل قول:
کمیجان و تفرش هر دو تو استان اراکند
من هم با رتبه 2700 تو منطقه یک ، برق تبریز ( روزانه اش ) قبول شدم.البته یه سال پشت کنکور بودم!
اونایی که در نیومدن امیدوارم سال بعد حتما با یه رتبه ی بهتر قبول شن.
آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟نقل قول:
در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا
بابا بیخیال!!نقل قول:
اصلا الان رشته ریاضی سخت تر باشه به ما جایزه میدن! لازم نیست این بحث رو الکی جدی کنید
چشم ها بازه!!:31:نقل قول:
من اول نميخواستم چيزي بگم اما حالا كه قضيه بيخ پيدا كرده لازم ديدم كه ورود كنم!:31:
بابا كل قسمتاي رياضيات مارو ديدي شما؟
هردوتا رشته سختن اما خب تقصير ما چيه كه براي دكتر شدن بايد رتبه زير 2000 بيارين!!!:41:
اتفاقا با 5000 تجربي خيلي هم خوب ميشه قبول شد ولي نه دكتري و داروسازي!!
حالا رياضي هيچي حتي فيزيك ما هم از مال شما يه نموره سختره!!
بابا انصاف داشته باشين...:41:
بچه هایی که برای ثبت نام رفتند ، چه قدر پول زور ازتون گرفتند ؟