نه من از شاتل پرسیدم.توی سایتم وارد کردم گفت ساپورت می کنه.تنها مشکل من اینه که سرعت شاتل برای گلستان چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
نه من از شاتل پرسیدم.توی سایتم وارد کردم گفت ساپورت می کنه.تنها مشکل من اینه که سرعت شاتل برای گلستان چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا چرا یکی سرعت و قیمت همین adsl رو نمی گه که توی اصفهان و تهران چطوره و توی اهواز چطور!!!!!!!!! تهران حتی واسه رانژه کردن پول نمی گیرن. دیگه حالا وارد بحث س ی ا س ی نشیم...:21:نقل قول:
نقل قول:
حتمآ بهت گفتن بیا ثبت نام کن هر موقع درست شد خبرت می کنیم.!!!
من یک سال و نیم پیش ثبت نام کردم/ *فکر کنم الان قرار دادم موریانه ها خورده باشنش فقط بنام خداش مونده*:31:
آخرش هم بهم گفتن هزینه ی این کار واسه شرکت خصوصی بالاست باید مخابرات کابل بندازه بعدش ما سرویس بدیم. خدا بهت صبر بده
پس فرستادنم پی نخود سیاه:19: من اینترنت می خوام خوب. نمی دونم کسی از شما گلستانی هست که بفهمه من الان با تلفن هوایی(بی سیم) با dial up با سرعت 16 به اینترنت وصل می شم چی می کشم....:19: :18:باز اگه از فیبر نوریه استفاده کنم جای شکرش هست.:20:نقل قول:
حالا حتما نمی ده؟؟؟؟؟؟ آخه من از یکی از آشناها توی شاتل پرسیدم گفت می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور بفهمم خطم فیبر نوریه؟؟؟ اون گفت من که نمی دونم حالا هست یا نه؟؟؟؟ ولی اونی که اومد وصل کنه هم گفت...
قبلآ جوابت رو دادم...(اگه فیبر نوری باشه عمرآ...!!)نقل قول:
اگه خود مخابرات منطقت هم زنگ بزنی ممکنه یه آدم بیسواد همین طوری یه چیزی بپرونه و جواب قطعی نگیری!:13:
بهترین کار اینه که بری نیماد درخواست بدی و دستات رو رو به آسمون نگه داری و دعا کنی:42:
اگه هم فیبر بود که پولت رو پس میگیری...
ولی حتمآ قبلش باهاشون شرط کن که اگر فیبر بود بلافاصله مبلغ رو بهت برگردونن!:3:
خوب بچه ها امروز صبح من رفتم نمایشگاه.
اول بگم من فکر کنم من اولین بازدید کننده بودم ساعت 9:30 صبح!
نماشگاه دو قسمت بود تو دو سالن.سالن اول(خلیج فارس) که مربوط به شرکت های تبلیغاتی بود همش تقریبا.
سالن دوم (خرمشهر) هم مربوط بود به شرکت های کامپیوتری. حالا خودتون میرید میبینید.اما نکات مربوط به این تاپیک.
شرکت نیماد با یه غرفه بزک شده :) اومده بود و اماده بود حسابی.اشانتیونش هم 1 ماه اینترنت رایگان بود برای ثبت نام.من رفتم پیش مسولش نه سلامی نه علیکی گفتم چرا سرویساتون اینطوری شده؟بعد یه اقای مو قشنگی گفت مخابرات پهنا نمیده ولی درست میشه تا 10 روز اینده.حالا شما اشتراک میخواین دیگه ؟! گفتم نه هر وقت درست شد میگیرم! یارو هم کمی کنف شد!
رفاتک هم خبری نبود ازش (یا من ندیدم)
یه شرکتی هم بود میگفت نمایندگی tp-link هستیم مودم و تجهیزات میفروخت.
نکته خوب نماشگاه این بود که امسال نمایشگاه کمی تخصصی تر شده بود دیگه همش سیدی فروشی نبود.
راستی کاسپر 2010 internet security اصل هم بود 40 تومن بدجوری هوس کردم بخرم!
با گوشی هم که برا wireless سرچ کردم یکی پیدا کرد به اسم rased-wimax که من نتونستم وصل شم.
راستی نیما جان پیش شماره تل ما 372 هست که پرسیدم گفت ساپورت می کنه(همون نخود سیاه:31:). پیش شماره شما چنده که هنوز وصل نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
واقعا یکماه رایگان می داد؟؟؟؟!!!!! سرعت چند؟؟؟؟ چطوری می داد حالا؟؟؟؟؟؟؟!!!! من که نمی تونم بگیرم:19:
خوب بچها برنامه روز جمعه برقراره یا باید مثل دوستمون خودمون بریم :11:نقل قول:
من برام سوال شده وقتی میگن پهنای باندمون 2گیگه یعنی کلا میتونن به 16 نفر اشتراک 128 یا به 4 نفر اشتراک 512 بدن:40: به نظرتون تحلیلم درسته ؟ اگه اینجوریه که پهنای باندشون خیلی کمه که:18:
من که فکر میکنم بالای 50تا یوزر داشته باشن:18:
دوست من اگه دیدی که نتونستی وصل شی به خاطر اینکه وای مکسه چون وای مکس استانداردش با وای فای فرق میکنه برا وصل شدن باید گیرندشو داشته باشی:27:
من اگه بودم اگه سه ماهم اشتراک رایگانم می دادن با این وضیعت اصلا نمی گرفتم ، به جای اینکه مشکلاتشونو حل کنن هی یوزر اضافه میکنن :grrr: