سیگیت 7200.12 ساخت چین اش بهتره یا ساخت تایلند؟؟ ساخت چین گارانتی ویستاست...ساخت تایوان گارانتی دیجیتال؟ دیجیتال گارامتی معتبریه ؟ فقط فوری ؟ چون فردا می رم بگیرم...لطفا...
Printable View
سیگیت 7200.12 ساخت چین اش بهتره یا ساخت تایلند؟؟ ساخت چین گارانتی ویستاست...ساخت تایوان گارانتی دیجیتال؟ دیجیتال گارامتی معتبریه ؟ فقط فوری ؟ چون فردا می رم بگیرم...لطفا...
سازگار که گارانتی تقریبا معتبریه مدتی هر دو نوع چینی و تایوانی رو پوشش میدادنقل قول:
در کیفیت بینشون کوچکترین اختلافی نیست
اصلا نمیشه گفت که محصول کدوم کشور رو کدوم شرکت گارانتی میکنه
بنابراین سعی کنید که سازگار باشه اگه نبود هم مشکلی نیست دیجیتال گارانتی مقبولیه
گارانتی سازگار تو بازار اینجا نیست یعنی امروز نبود همین الان تو نت سرچ کردم از گارانتی دیجیتال خیلی جاها بد گفتن.. بهرحال فردا یکیشو می گیرم و بسیار ممنونم از تمام راهنمایی هایی که از اینجا گرفتم فقط یه سوال دیگه من پاورم ضعیفه الان رو سیستم یه هارد 80 IDE هست یه هارد اکسترنال داشتم که کارم با اون راه می افتد الان که هارد می خوام بگیرم به نظرتون پاورم کم می یاره؟؟ آخه خیلی جاها خوندم پاور ضعیف باعث سوخت هارد می شه از اون جایی هم که شب و روز روشنه واسه اون می گم دردسر نشه؟؟
مصرف هارد خیلی پایینهنقل قول:
اگه میگفتید پاورتون چیه و چند واته بهتر راهنمایتون میکردم
بهر حال دو تا نکته:
1-اگه با همین هارد معمولیتون مشکل برق رسانی تو سیستم نداشتید به احتمال زیاد با هارد جدید هم نخواهید داشت
2-گارانتی دیجیتال محصولات دیگه ای غیر از هارد هم عرضه میکنه.شاید مشکلات منحصر به هارد نباشه.در کل خیلی بهتره که سرو کله آدم به گارانتی نیفته چون همشون یه جورایی سعی در دست بسر کردن دارن.اگر هم پست قبلی منو بخونید متوجه میشید که درباره سازگار هم لفظ تقریبا معتبر رو بکار بردم.چون سازگاری که دهن پر کن شده هم اون خدماتی که باید ارائه بده رو نمیده
امیدوارم هر کدوم از دو گارانتی ای که اسم بردید رو میگیرید هارد خوبی براتون باشه
چند واتش یادم نیست ولی برندش ویراست از این نارنجی ها...نگه داشتم وقتی گرافیک گرفتم پاورم رو ارتقا بدم چون الان گرافیکم آنبرد فک کنم برسه ولی دقیق اطلاع ندارم مادربوردم 78lmt_s2 گیگاست....فقط یه سوال دیگه بعد اینکه هارد رو گرفتم از کدوم هاردم برای دانلود شبانه استفاده کنم یعنی دانلودهم تو کدومش مستقیم save بشه؟ هارد 80 IDE ؟ هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت با آداپتور یا هارد سیگیت ساتا اینترنال؟؟
در کل پیشنهاد من اینه که اگه سیستمتون مرتب روشنه از هاردهای با مصرف بهینه استفاده کنید مثل وسترن گریننقل قول:
مزیت این نوع هاردها مصرف کم و تنظیم اتومات سرعت چرخش هده(head)
اگر هم میخوایید از هاردهای اکسترنال استفاده کنید که بحثش جداست.کلا هاردهای اکسترنال برای آرشیو و نگهداری اطلاعات استفاده میشن
حرفتون متین ولی وقتی اینجا پیدا نمی شه خوب چی کار کنم؟ مجبورم خوب...سوالم این بود که بین این سه تایی که گفتم کدومش مناسب تره واسه هدش شب تا صبح کار کنه؟؟نقل قول:
در کل پیشنهاد من اینه که اگه سیستمتون مرتب روشنه از هاردهای با مصرف بهینه استفاده کنید مثل وسترن گرین
با این اوصاف 7200.12 انتخاب بهتریهنقل قول:
هارد قدیمیتون هم بد نیست درسته که ساتا جای IDE رو گرفته ولی باز هم میتونید ازش بعنوان یه هارد جانبی استفاده کنید
من با هارد جدیدم به مشکلی برخوردم که خوشحال می شم کمکم کنید اینجا مطرح اش کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5371821#post5371821
شما هم با هارد قبلیتون اون مشکل رو داشتید و هم با هارد جدیدنقل قول:
پیشنهاد:
بایوس سیستم رو آپدیت کنید
این مشکلات هیچ ربطی به نوع هارد نداره