من تاریخچه ش رو نمیدونستم! :18: ایول! : دینقل قول:
کاملا تایید میکنم.نقل قول:
منم واسه اینکه از این دوراهی در بیام شنبه رو رفتم کلاس فیزیک رایگان کانون رو رفتم. میدونین فقط 1 مرحله از مراحل خوندن رو برطرف میکنه و اونم مرحله تست و تحلیل تسته. که اینو میشه با 10 سال کنکور جبران کرد. خیلی توی کلاس زمان میبره تا اینو به اونایی که نفهمیدن، بفهمونن. بعدشم کلاس 4 ساعت بود از 8 تا 12.5. نیم ساعت هم استراحت. خب توی 2 ساعت اول که سومی ها (اونایی که میخوان برن سوم) هم توی کلاس بودن و چیزایی استاده میگفت که خیلی تکراری بود.
با اینکه استادش آقای دادگر (تو اصفهان معروفه) بود و خیلی هم خوب درس میداد، اما آخرش وقت میگرفت. تنها چیزایی هم که توی کلاسش برام تازگی داشت یا مطالبی بود که نخونده بودم یا مطالب پیش بود. یا اینکه روش تستی بود که فکر کنم توی کتاب کمک درسی حتما هست.
اگه فرض کنیم توی 2 ساعت، 6 تا تست کار کنه، من توی این 2 ساعت خیلی بیشتر میتونستم تست کار کنم.
اما خب. همش هم نمیتون بد بگم! خوبی که کلاس داره اینه که آدم رو فعال میکنه، مخ رو فعال میکنه! باعث میشه خودت کشیده بشی طرف درس اما اگه بعد از کلاس نخونی، چه فاییده؟ همه ی کلاس میپره. پس اگه یه روز بری کلاس فیزیک و با مرور بعد از کلاسی که میکنی، خیلی وقت گرفته میشه.
توصیه میکنم اگه کسی (مثل من) میبینه که میتونه این کارو خودش بکنه، چه بهتر که کلاس نره. اما اگه میبینه که یکی باید هلش بده و مشتاقش کنه به درس خوندن و مخصوصا تست زدن، کلاس بره بهتره.
حالا من کلاس دیفرانسیل (چهارشنبه) رو هم میرم ببینم اون چطوره.
آخرش باید آزمایشی میرفتم تا بفهمم چه کنم! :31:
تایید میشه!نقل قول:
اگه کسی کتاب درسی رو نفهمه، به هیچ وجه کمک درسی رو هم نمیفهمه. :27: