اقا یکی یه توضیح در مورد این DLC ها بده خواهشا...نقل قول:
مگه غیر از چندتا اسلحه و armor چیزه دیگه ای هم اضافه میکنه؟
Printable View
اقا یکی یه توضیح در مورد این DLC ها بده خواهشا...نقل قول:
مگه غیر از چندتا اسلحه و armor چیزه دیگه ای هم اضافه میکنه؟
dlc ها چند مدل Armor اضافه میکنه + این Zaeed +یه مرحله که میری بقایای Normandy 1 رو پیدا میکنه + یه مرحله هم که zaeed رو Loyal میکنید.نقل قول:
کلا به نظر من که نگیرید. من گرفتم و پشیمون شدم !
نقل قول:
نوشته شده توسط Guts
آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pcali
من نصب کردم بدون هیچ مشکلی فقط باید همه فایلهای موجود در پوشه DLC
رو نصب کنی بعدشم اون کرک رو در محلی که فایل Mass Effect 2 Launcher.exe
قرار داره رو کپی فقط یک بار همون کرک رو اجرا تا کار خودشو بکنه بعدشم وارد بازی
میشید در قسمت ترمینال جایی که مسج های که نخوندین رو باز مشاهده میکنید بازی
برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
اون گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
یکی هم جواب مارو بده لطفا!نقل قول:
من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم خواهشا کمکم کنید.
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدينقل قول:
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
شما وقتی کرک DLC ها رو ریختین اجراش میکنین و یه کارهایی میکنه و بسته میشه. بعدش برید داخل پوشه خود بازی یه فایل به اسم Mass effect 2 luncher اگه درست یادم مونده اشه. اونو اجرا کنینو یه صفحه براتون باز میکنه و بزنید Play و برید توی بازی. فقط از این راه هست که بازی dlc ا رو میشناسه .نقل قول:
لینک های رپید باز رو یکی از بچه ها توی همین تاپیک گذاشته بود منم dl کردم.نقل قول:
ميشه لينك دانلود اين DLC هارو بهم بدي
سايت اصلي BioWare و Mass Effect 2 كار نمي كنن يعني اصلا نميشه رفت توش فايرفاكس موقع بروزينگ ميگه سرور مورد نظر پيدا نشد
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4666485&postcount=497
دوستان قسمت کمک به thane چیکار باید کنم کسی پیدا نمیکنم که سوال در مورد پسرش کنم کسی میتونه کمک کنه
منم با نطر دوستمون موافقم اگه dlc های بازی رو بگیرید واقعا پشیمون میشید منم از دانلود کردن 700 مگابایت واقعا پشیمونم
نه Zaeed شخصیت جالبیه و نه ماموریت Normandy Carsh Site ماموریت قشنگیه
اصلا ارزش دانلود کردن نداره
حالا تصمیم با خودتونه
وقتی وارد Citidal میشید جلوی همون در اصلی یه مامور پشت میز هست. با اون صحبت کنید. راهنماییتون میکنه.نقل قول:
فقط یادتون باشه که خود Tane باید همراهتون باشه. بعدش درباره پسر Tane سئوال کنید.
فکر کنم اولین نفری تو دنیا بودم که بازیو رد کردم البته تقربا 10 روز پیش . قهرمان دنیا شدم:18: