منم موافقم
به جرات میتونم بگم که gta sa از gta iv بیشتر بهم حال میده و just cause 2 از همه ی سری جی تی ای بیشتر حاب میده
Printable View
منم موافقم
به جرات میتونم بگم که gta sa از gta iv بیشتر بهم حال میده و just cause 2 از همه ی سری جی تی ای بیشتر حاب میده
خطاب به gta باز های محترم:شاید بعضی ها ترجیح بدن به جای اینکه با سیستم ماورایی شون بازم با gta iv مشکل افت فریم و نصب پچو هزار تا چیز دیگه داشته باشن بشینن با خیال راحت جاست کاز 2 رو نصب کنن و در حالیکه تو بازی دارن یه پایگاه نظامی رو منفجر میکنن یا از یه کوه چند هزار متری سقوط آزاد میکنن به gta فحش بدن و حال کنن.
واقعا بازی فوق العاده ای و می شه ساعت های طولانی با آن سر و کله زد !
اصلا خسته کننده نیست و درجه سختی بازی هم در درجه normal خیلی خوبه و بازی نه سخته نه اسون !
تا حالا با این بازی هیج مشکلی نداشتم و فعلا که دارم در محیط بی پایان panaue حال می کنم !
کمک.....!
سلام
من گرافیکم geforce nvidia 9600 gso هست.
ویندوزمم 7 هست
وقتی just cause 2 رو نصب کردم error زیر را داد.
the program cant start because fmodex.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
من وقتی بازی رو اجرا میکنم داخل بازی میره ولی وقتی که new game رو میزنم داخل لودینگ گیر میکنه مشکل از کجاست؟
شما این فایلی که ضمیمه کردمو دانلود کن و داخل پوشه بازی بنداز ، انشالله که مششکلت حل میشه:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/OucvDcTI/fmodex.html
شما هم آخرین پتچ بازی رو نصب کن ، احتمال زیاد مشکلت حل میشه...نقل قول:
در کل بازیش خدایی خیلی از GTA سرتره
من که تا 30 درصد بازی رفتم هنوز خسته نشدم
گرافیکش عالیه ، یعنی بعد از اینهمه بازی کردن هنوز گرافیکش جذابیت داره ...:20:
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! :18: من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! :دی
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )
gta کجا بود اصلاًکسی تونسته اینبازی رو100درصد تموم کنه عمراً
من که31درصد رفتم.....
من هم بازی GTA IV و Liberty رو تا آخر بازی کردم ، ولی Gta San خیلی بهتر بود و وسعیتر و با امکانات بیشتر...
gust cause گرچه توش زیاد اغراق شده ولی بازیه دیگه...
اگه بتونن Gta رو با موتور بازی Just cause و وسایل اون بسازن ، چی میشه!!! عالی میشه ...:18:
باهات کاملا موافقمنقل قول:
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )