دوستان تصمیم نهایی گرفته شد .... قیمت آخرش چنده ؟ :31:
دوستان تصمیم نهایی گرفته شد .... قیمت آخرش چنده ؟ :31:
سلام عزیزان. امیدوارم حالتون خوب باشه. آقا من بعد از تحقیقات فراوان تصمیمم رو گرفتم. لطفا جواب سوالام رو با تشکر فراوان یکبار دیگه با دقت بدین. پیشلپیش ممنون
1-این گوشی بازی های مبتنی بر شتابسنج را اجرا میکند و اگه آرا چرا هیچ جا من بازی ای واسه این گوشی ندیدم.
2-خوهشا خواهشا خواهشا یک بررسی بفرمائید موقعه مکالمه صدای طرف مقابل را اطرافیان میشوند یا خیر؟خوالهشا بدون تعصب جواب بفرمائید. ممنون
3-فیلمهای ضبط شده با این گوشی را با چه نرم افزاری باید در کامپیوتر دید و آیا کیفیت پخش آن خوب است؟
4- کیفیت ضبط صدا با این گوشی چطور است؟
5-توی e250 با وجود اینکه مموری توی گوشی موجود است نمیتونید تعیین کنید که عکس و فیلم و موزیک هنگام گرفتن و یا گرفتن بلوتوث کجا ذخیره شود و خود بخود روی مموری گوشی میشیند و خودتان باید کپی کنید روی مموری.
6- واقعا نرم افزار برای این گوشی کم پیدا میشود؟؟؟؟بی طرفانه به قضیه نگاه کنیم گوشی های نوکیا با اون اینتر فیسهای قدیمی همیشه همه چیز روی آنها نصب میشود (البته مربوط به سیستم عامل خود گوشی) ولی در سامسونگ S8300 توی همین فروم من خیلی جاها دیدم که سر نصب برنامه ها بین بچه ها بحث است که نصب میشه یا نه
بازم از همه دوستانی که منت میزارن و به من جواب میدن ممنون
دلیلش فقط خودتی!:5:نقل قول:
این قدر تو کل پی سی ورلد و انجمن های دیگه از این گوشی تبلیغ کردی که همه هوایی شدند!
طرف میگفت N95 بهرته یا N82 تو میگفتی هیچکوم برو S8300 بگیر!:27:میگفت با 200 تومن چی بگیرم،تو میگفتی ONLY S8300!
خوب همین میشه دیگه فدات شم.
احتمالا قیمتش هم مقداری میکشه بالا
با گارانتی اصلی مایکروتل .. 325 ... مشهد .. تهران هم 5 بالا پاییننقل قول:
به سلامتی ...خواهشنقل قول:
1-بله .. چون بازی های جاوا مبتنی با شتاب سنج زیاد نیست ... اونایی هم که هست فروشیه توسط سایتهای خارجی ... فعلا کمه ..
2- قابلیت تنظیم صدارو داره ... مثل این میمونه که بگکی ایا صدای سیستم ... از ماشین بیرون میره یا نه ! خوب زیاد کنی بیرون میره .. کم کنی فقط خودت میشنوی .. :5:
3-نرم افزار برای پخش زیاد bs player .. و .. الان حضور ذهمن ندارم من با 4 الی 5 تا نرم افزار پخش کردم ... بله عالی ..اگه رایت بکنی تو ال سی دی هم ببینی کیفیت خوبی داره چه برسه به کام ...میتونی نمونشو که گرفتم از صفحه اول همین تاپیک دانلود کنی
4-خوبه با ضبط صدا مشکلی نداشتم و صدا واضح بوده
5-اینجا میتونید از قبل تعیین کنید ...
6-نه نرم افزار براش زیاده ...
دوستانی که دارن اگه اشتباه نوشتم جاییو گوشزد کنن ..
نه بابا .. من چکاره ام ! .. سامسونگ رفته تو انتنو تلویزیون تبلیغ کرده این پی سی و سایتهایی نظیر اینا .. انقد طیف تبلیغاتیش زیاد نیس .. که فکر میکنینقل قول:
پالپ عزیز من یک پیام خصوصی بهت دادم بخونی ممنون میشم
شوخی کردم بابا!
راستی بی زحمت 2 تا سوال داشتم
1-میگن دوربین بکار رفته در این گوشی همون دوربین پیکسون هست،پس کیفیت عکس برداری دو گوشی نباید باهم تفاوتی
بکنه نه؟
2-s8300 از بازی های حرکتی و نرم افزارهای YouTube پشتیبانی میکنه؟
ایشالا مبارک بادا مباراکم بادا. گل اومد از حموم s8300 من اومد بیرون از حموم. بچه ها چشم روشنی بدین . من بالاخره امروز s8300 خریدم. ایشالا مبارک بادا:26:بچه ها دوست داشتین یک چشم و یک پا نداشتین s8300 شما هم مثل مال من نو بود:46:.خالی از شوخی دم تمام دوستان گرم . که راهنمائی کردن. از فردا با سوالات جدید میام. از حالا دیگه s8300 بهترین گوشی دنیاست. گور بابای کریستال:35:
: دی مبارک باشه ... مهدی جان .. چطوره؟ تاچش خوبه ؟صداش چطوره ؟ کیفیت صفحه نمایش؟ و هر چی که به نظرت میاد بگو
نقل قول:
1- کیفیت عکسبرداری نه زیاد فرق نمیکنه ولی به نظرم 8300 بهتره با توجه به عکسهایی که از هر 2 دیدم ...
2- از بازیهای حرکتی که اره ... youtub رو نمیدونم :31:
باسلام
برادرمن امشب این گوشی را خرید با گارانتی اصلی 330 در مشهد
وقتی گوشی را به شارژ می زنه گوشی به حالت خاموش میره و هیچ یک از کلید ها وصفحه کار نمی کنه و به محض اینکه گوشی را از شارژ میکشیم گوشی به حالت نرمال میره و به راحتی کار میکنه میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
یا حق