فلش ان 82 زنون مال کا ای 990 هم زنونه پس چرا ان82 قویتره!!!!!!!!!!
فلش ان 82 زنون مال کا ای 990 هم زنونه پس چرا ان82 قویتره!!!!!!!!!!
هر دو زنون هستننقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
از نظر توان فلاش تقریبا جفتشون در یه سطح قرار می گیرن. اما چیزی که باعث تفاوتشون میشه، شیوه پخش نور هست. N82 نور رو به طور یکنواخت و با برد زیاد پخش می کنه. درحالیکه ویوتی نور رو به طور متمرکز و با برد کم پخش می کنه :46:
thanks dariush great
nemishe borde ke990 ro ziyad kard aya ba amadn freamwar jadid momkene in moshkel bar taraf she
بهتره بجای پست سپاس، دگمه تشکر رو بزنی. وگرنه این aQua به جرم اسپم بهت گیر می ده ها!!! :دینقل قول:
نقل قول:
چی شد یهو از پارسی پریدی روی پینگلیش؟؟؟:blink:
در مورد پرسشت باس بگم نه! نمی شه...! مورد نرم افزاری نیست که بشه با آپگرید حلش کرد. سخت افزاریه :46:
درست نوشتی؟ 113 هزار تومان بابت چی؟ بابت تعویض یرد گوشی؟نقل قول:
به نظر من شما یه فریمور نیاز دارید و احیانا فونت های (حالا به فارسی یا انگلیسی) که خود کامتل دارند
در ضمن فک کنم شما یه سری به سایت خود الجیبزنید شاید فونت انگلیسیشو گیر بیارید.کد:www.lgmobile.com
مگه گوشی شما (ویوتی) گارانتی پارس کامتل نداره؟
یعنی از کا850 ضعیفتره !!!!!!
سلام به دوستان عزیزم؛
کسی اطلاع داره که برای قفل کردن گوشی برای خطهای ایرانسل که pin code ندارند از چه راهی باید استفاده کرد؟
Signature:A.R.S
نقل قول:
والا من که شنیدم فلاشر K850 اگر بهتر از فلاشر N82 نباشه، بدتر از اون هم نیست. حالا دیگه نمی دونم... :14: بهتره این رو از کسی که کا850 داره بپرسی :46::10:
دوست عزیز گوشی من از usa اومده گارانتی نداره!! اما سوال نمو کسی جواب نمیده؟ ایا کسی جای دیگه ای (توعلاالدین)میشناسه گوشیمو ببرم بدم فلش کنن؟