ما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه :دی
Printable View
ما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه :دی
اگه سفرش دادی از بیرون نخر چون دیر یا زود میارن در خونه......من خودم ایمیل نزده بودم:20:نقل قول:
ما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه
آيا واقعاً گرافيكش در همين حده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.آشغاله؟؟؟نقل قول:
فکر کنم منظورشون مثبت بود!نقل قول:
منم بلاخره بعد از مدتها كه سراغ بازي روي PC نرفته بودم ؛ امروز بازي رو نصب كردم ...
نصب ساده اي داشت و زياد سخت نبود . سيستم فعال سازي كدش هم خوب بود .
اول از همه گرافيك بصري بازي رو بايد اشاره كنم كه خيلي خوب كار شده و البته بايد واقعا تشكر كرد از سازندگان به خاطر اين cut scenes هاي بسيار بسيار زيبا كه واقعا در حد بازي هاي سطح اول هست ( البته به جز طراحي شخصيت اول بازي كه بر خلاف تمامي بازي هاي دنيا سطح گرافيك طراحيش از بقيه ي كاراكتر ها پايين تره !). بافت هاي بازي هم به نظرم با توجه به موتور بازي خوب كار شده . من البته بازيم خيلي افت فريم داشت كه شايد مشكل از سيستم من باشه . گيم پلي بازي باز هم مثل ديگر بازي هاي ايراني از دوربين از قبل تعيين شده بهره ميبرد كه البته كار رو براي سازندگان راحت تر ميكنه . سيستم مبارزات و كمبو هاي بازي خوب بود ولي من چون خيلي كم رفتم بازي رو خيلي تنوعي درش نديدم . فقط مبارزات با غولآخر ها يكمي اعصاب خرد كن بود از جمله اولي كه محيطش خيلي بسته و كوچيك بود . صداگذاري بازي هم خوب بود ولي تا به حال من صحبتي از شخصيت هاي بازي نشنيدم و همون راوي بوده همش . در نگاه كلي بايد بگم كه اگه بازي چند سال پيش عرضه ميشد ميتونه در سطح جهان حرفي براي گفتن داشته باشه ! ولي الان بايد بگم كه در سطح و حد ايران و حتي شايد خاورميانه بايد بگم عاليه ولي بايد بيشتر كار كنن سازندگان چون نشون دادن پتانسيل زيادي دارن .
موفق باشيد !
دوستان اون 2 غول که همزمان بهش حمله می کننند رو چطوری باید زد؟
بچه ها اونجاییکه در مرحله جنگل سوار یک قایق میشیم و کمی جلو میریم . بعد یک حصاری جلوی راه رو میگیره که اطرافش هم دو تا سکو هست .
چند تا دشمن را روی سکو ها میکشیم ولی دیگه نمیشه با قایق به جلو رفت چون اون نرده یا حصاره جلوی راه رو گرفته .
چی کار باید بکنیم ؟
دوست عزیز اگه تهران هستی میتونی بری صادقیه برج تجاری مینا بگیری اونجا یه مغازه دارهنقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
گرافیک بسیار خوبی داره درسته کمی ایراد داره ولی ایراد ها رو خوبی هاش پوشوندهنقل قول:
هر کدوم از سکو ها یه دسته هست که باید بکشی تا راهت باز شهنقل قول: