ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره
Printable View
ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره
من رفتم نمایندگی ماکروتل برام یه فارسیساز نصب کرد تووووپ اسمش ( in4mobility fee jeibi ein) هست و sbp hand share هم نصب کرد دیگه امنیا بهتر از این نمیشه . حتما این دوتا برنامه رو نصب کنید تقویمم هم فارسی شده ( جمعه - شنبه .........)
دوست عزيز اين sbp hand share چيه و از كجا ميشه گرفتش ...با فارسي سازتون اصلا مشكل نداري تو اكسل و ديكشنري لينگوو ؟
دوستان کسی لطف میکنه بگه رم گوشی کم میاره یا نه.128 یکم کم به نظر میاد
میشه یکی بگه چه جوری میشه defaultهای left soft key و right soft key رو تغییر داد, از قسمت button توی setting که نمیشه.
نه عزیزان فعلآ که فارسیساز خوب و بی مشکل جواب داده. من 3 برنامه رو واسه شما توصیه میکنم که با اونا نهایت لذت رو از گوشیتون ببرید.
1 . همون فارسی ساز
2 . spb mobile shell که میشه منوی دیفالت گوشیتون و اونو 3 بعدی میکنه مثلا به صورت مکعب و میتونید هروقت نخواستین به منو و صفحه اصلی گوشیتون برگردید
3 . spb pocket plus که واقعآ لازمه واسه pocket pc . میدونید که وقتی برنامه ای رو باز میکنید و بعد اونو میبندید اون بسته نمیشه و در رم میمونه باعث مصرف زیاد باتری میشه و سرعت پایین میاد.... با این برنامه وقتی روی اون ضربدر بستن بزنید برنامه کاملآ بسته میشه و اگه روی ضربدر 3 ثانیه نگه دارید منویی باز میشه که میتونید برنامه رو minimise کنید . این فقط یکی از کاراییهای این برنامست
در ضمن motion sensor مصرف باتری را دو برابر میکند . من تست کردم با سنسور 24 ساعت میره باتری. بدون سنسور بیشتر از دو روز :27:
با تشکر:10:
بله؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت i900 هست که باید بگم پسر عمم همان روز اول ازم گرفتش........
من کی گفتم می خوام چیزی بفروشم؟؟؟
قیمت i900 الان تو بازار تهران بی گارانتی چه قدره؟
یکی اگه میشه جواب بده.
سلام..............
560_70