در مورد رشته نقاشي هر سئوالي دارين من در خدمتم !...ليسانسه نقاشي از تهران !
Printable View
در مورد رشته نقاشي هر سئوالي دارين من در خدمتم !...ليسانسه نقاشي از تهران !
تکنیک ترمولو رو باهات کار کردن؟
خیلی خیلی ممنون!! اولین بار که میدینم یکی با حوصله جواب سوال های بقیه رو میده!نقل قول:
اره خیلی سوال دارم! ممنون میشم راهنماییم کنید،چون اینقدر این سایت و اون سایت پرسیدم،یا جواب نمیدادن!یا ناقص و غلط جواب میدادن! منم گیج شدم!!!
من خیییییلی دوس دارم امسال آهنگسازی قبول شم....
1.امتحان آهنگسازی از چی تشکیل شده؟؟ دو مرحلست؟ نوازندگی+هارمونی+سازشناسی+ لفژ؟؟
2.من حالا واقعا برای انتخاب قطعه گیر کردم! استادم هم دو ماه یه بار میاد سر میزنه بهم فکر نکنم بتونم باهاش قطعه کار کنم ):
دودلم! عقلم میگه تو هم مثل همه ی اونایی که امتحان میدن از invenstion های باخ و پریلود های شوپن بزن! ولی دلم میگه نه یه چیز متفاوت!! Bandante From French suite باخ و Turkish March موتزارت رو بزن! حالا نمی دونم اونا متفاوت بودن براشون مهمه؟؟ یا ریسک نکم بهتره؟؟ اصلا نوازندگی نمرش چنده؟ از بقیه اهمیتش بیشتره؟؟
3.برای آهنگسازی که رفتید چند نفر اونجا بودن؟؟ یعنی چند نفر برای آهنگسازی قبول میشن برای امتحان عملی؟
4.فضای اونجا چطوره؟؟ پیانوشون گرنده یا آپرایت؟؟ هیت ژوری چند نفرن؟ خشکن یا صمیمی؟(ببخشید میدونم این ردیف از سولام واقعان بچگانند ولی برای این پرسیدم که از اونجا یه تصور داشتم باشم، که بعدا رفتم دستپاچه نشم)
5.من اگه بخوام از تابستون سفلژ رو شروع کنم(فقط نت خوانی با دهن) دبر نیست؟؟
خلاصله بازم ببخشید خیلی سوال پرسیدم.
ممنون
الف) دو مرحله ستنقل قول:
1) امتحان کتبی شامل هارمونی و سازشناسی برای هرمونی کتاب هرمونی والتر پیستون رو بخون هارمونیزه کردن رو خیلی تمرین کن و قطعاتی که می زنی رو آنالیز هارمونیک کن برای سازشناسی پارسال سوالات ساده و در حد کتاب سازشناسی پرویز منصوری بود اما امسال سخت تر بود در نتیجه علاوه بر سازشناسی پرویز منصوری سازشناسی اتابک الیاسی(که کتاب هنرستانی هاست) و همچنین ارکستراسیون کنت کنون رو هم بخون
2) امتحان عملی شامل پیانو و سلفژ هست پیانو چون پیانوی عممی هست و ساز تخصصی همه نیست بچه ها یک قطعه می زنن در حد آنوانسیون های باخ پرلودها و فوگ های باخ و حتی بعضی ها از کتاب آناماگدالنا میزنن اما بچه هایی که ساز تخصصیشون پیانو هست یه برگ برنده دارن« تو برگ برنده داری:-) » بچه هایی که ساز تخصیشون پیانو هست همون رپراتوری رو می زنن که واسه آزمون عملی نوازندگی قراره بزنن و خوب قطعات سخت تری رو دارن و همچنین بهتر می زنن بالاخره ساز تخصصیشون هست و در نتیجه نمره ی پیانوشون هم بالاتره برای سلفژ هم هون انواع ریتم خوانی و شنوایی نت ها و فواصل و سرایش می پرسن اما سوالاشون سخت تر و پچیده تر از سوالای سلفژ امتحان نوازندگی هست و سلفژ بچه های آهنگسازی باید بهتر هم باشه
2) به نظر من حتما استادتو عوض کن چون تو به استادی نیاز داری که هر هفته رو کارت نظارت داشته باشه بیشتر متفاوت بودن اینه که قطعه تو مثل یه نوازنده ی واقعی و یه عاشق موسیقی بزنی و واقعاً کارتو خوب اجرا کنی اما خوب اگه قطعه ات متفاوت باشه چه بهتر ... از امسال همه ی مواد امتحانی رشته ی آهنگسازی ضریب 4 شد
3) مرحله ی اول 72 الی 82 نفر برمیدارن و در مرحله ی نهایی وورود به دانشگاه فقط 12 نفر
4) من ساز تخصصیم پیانو نیست و از انواع پیانو سر در نمیارم فقط بگم خودتو برای نوازندگی با پیانوهای سخت آماده کن پیانوهایی کلاویه هاشون مثل سنگه و صدای هر چی میده جز پیانو... هیئت ژوری پارسال 3 نفر بودم و پیانو و سلفژ رو یه جا پرسیدن اما امسال ژوری پیانو وژوری سلفژ جدا بودند 2نفر ژوری پیانو بود و 2 نفر ژوری سلفژ هر سال هم آقای اتابک الیاسی و تقی ضرابی تو هیئت ژوری آهنگسازی هست ...عضو ثابت!!! خوش اخلاقن نگران نباش
5) چرا دیرمیشه ... باید زودتر شروع کنی... به نظر از همین فردا دنبال یه استاد خوب بگرد و شروع کن ... به ویژه که سلفژ واسه آهنگسازی خیلی مهمه
خواهش می کنم :-)
ببخشید یه سوال دیگه!
من پس باید از هر دوره یه قطعه کامل بزنم دیگه درسته؟؟ میشه یکی از کارای خودم رو به برای دوره معاصر بزنم؟ یا ریسکه؟
بله...خیلی ام خوب ... اونجا می پرسن اگه قطعه ای ساختی یکیشو واسه ما بزن ... یک قطعه از خودت بزن و کار خوبیه ... ولی حتما یه قطعه خوب از یه آهنگساز مشهور هم آماده کننقل قول:
بلاخره تصمیم خودمو گرفتم برای قطعات!!
برای باروک: سینفونیای(یا همون آنوانسیون سه صدایی) شماره 15 - باخ
برای کلاسیک:Turkish March سونات KV .43 - موتزارت
برای رومانتیک: نوکتورن شماره 19 - شوپن
برای معاصر هم : Claire de mune - کلود دبوسی
[QUOTE=MehranBA;6704228]بلاخره تصمیم خودمو گرفتم برای قطعات!!
برای باروک: سینفونیای(یا همون آنوانسیون سه صدایی) شماره 15 - باخ
برای کلاسیک:Turkish March سونات KV .43 - موتزارت
برای رومانتیک: نوکتورن شماره 19 - شوپن
برای معاصر هم : Claire de mune - کلود دبوسی[/QUOTE
سلام
قطعات خوبی انتخاب کردی :-) ولی حتما پیش یه استاد به طور منظم هر هفته برو تا اونم رو کارت نظارت داشته باشه... همون قدر که تلاش خود آدم مهمه ، داشتن استاد خوب و استفاده از کلاساش به طور منظم خیلی مهمه
سلام بنده آزمون عملی طراحی صنعتی دادم نتیجش بهمن میاد
الان اگه ثبت نام کنم برای کنکور 91 بعد قبول بشم چی میشه؟
لطفاً فوری بهم جواب بدین
ممنون
دوستان عزیز همانطور که از عنوان تاپیک پیداست ، این تاپیک فقط برای بحث در مورد کنکور هنر هست
لطفا از بحث در مورد سایر مسائل متفرقه در مورد هنر در این تاپیک خودداری کنید
برای بحث در مرود مسائل متفرقه ی هنر ( جز کنکور ) از انجمن زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر