خوب خوب خوب !!!
من امروز اصلا شانس دارما !!! یه بنده خدایی شافل داشت نسل سوم تو یه پارکی رفتم بهش گفتم فلان و فلان و داد بهم تا باهاش کار کنم همین 1 ساعت پیش بود حدودا !!!
والا من صداش رو گوش کردم همچین بد نبود و بنظر من عین همه ایپاد ها بود یعنی مثل تاچ و کلاسیک و ... بود و هیچ مشکلی توی این قضیه نداشت ........
اما بنظر من اصلا خوب چیش کلاس داره که ایپادتاچ که بیشتر کلاس داره تا یه چیزی که فقط 10گرم وزن داره و ....
اما محمد جان همچین اشانتیون هم نیست بنظر من دلیل نمیشه که همه ام پی 3 یا ام پی4 پلیر ها باید حتما ال سی دی و فیلم و عکس رو ساپورت بکنند و .... خوب یعنی ام پی تیری پلیری رو فقط مخصوص موسیقی و پادکست و ... ساختن مشکلی داره؟ نداره (شما نگفتی مشکلی داره)
منی که امروز باهاش کار کردم بنظرم سری شافل برای کسانی هست که فقط و فقط میخوان موسیقی گوش بدن و ... یعنی برای این کار درست شده !!!
................................
بنظر من هم تنها مشکلش همین داستان هدفون هست که بنظر من حتما یه وسیله جانبی براش درست میکنن چون میتونید ببینید که چه چیزهایی برای این ایپاد ها درست میکنن !!!
یه چیز دیگه فقط این هدفون هایی که رو خودشون تنظیمات کنترل و ... داره که روش کار نمیکنه دیگه درسته ؟
..............
بهترین وصیله میدونید چیه ؟ یه کابل که یه سرش میخوره به جک ایپاد و اون یکی سرش یه سوراخ داشته باشه برای 3.5 میلیمتری که یه هدفون بهش بخوره به همین سادگی البته روی این کابل هم دکمه تنظیم بذارن ً !!! خیلی کار ساده و راحتی هست این شرکت ها حتما همچین جیزی رو میسازند فکر کنم .......
..........
تازه قضیه این داستان کنترل و ... جالبش اینه تو نسل 1 و 2 بود ولی تو 3 نیست ولی خوب کوچیکترین پلیر دنیا هست با وزن 10.7 گرم !!! تازه خرج درست کردنش برای اپل 28 دلار شده یعنی هر عدد !!!