با اجازه آخوند جان از pcmعکس گرفتم که ایشالله به درد همه بخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه
Printable View
با اجازه آخوند جان از pcmعکس گرفتم که ایشالله به درد همه بخورهنقل قول:
اینم یه عکس دیگه
سلام
من مودم tplink 8811 رو تازه خریدم ولی نمیتونم اونو config کنم. در برنامه مخصوص کانفیگش بعد از لاگین به مودم این پیغام رو میده:
cant obtain system info
اگه تنظیمات رو هم انجام بدم پاک میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
نقل قول:
درود بر شما
وقتی آپی را در نوار آدرس مینویسم و کلید اینتر را میزنم. هیچ اتفاقی نمیافتد. اگر تنظیمات ِ مرورگر را به گونه ای تنظیم کرده باشم که خودکار به اینترنت متصل شود. پیام مربوط را میدهد و در غیر این صورت هیچ.
خوب اتصال مودم با سیستم رو چک کن همه قطعات سالم اند ipرو 192.168.1.1 وارد کننقل قول:
دوست عزیز ! شما که میخوای سرویس ای دی اس ال بگیری چرا اصرار داری مودم امانی باشه !؟ خب هی مودم بخر و خودتو خلاص کن !نقل قول:
قیمت یه مودم خوب دوروبر 50هزار تومان است !
دیگه کم کم شرکتایی که مودم امانی بدند منسوخ شدند ! :دی
سلام به همه بروبچز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نماز و روزه ها قبول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان ، دستت درد نکنه ، این چه حرفیه ، اجازه ما هم دست شماست ، شما جور کوتاهی بنده رو می کشید ، به شما نشان ژنرال دو گل Pcm از طرف لرد Pcm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خودم ) اعطا می شه ، باشد که رستگار شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهدی جان ، واقعا ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از مشکلات بچه ها ان شاالله که حل بشه
البته دقت کنند دوستان ، این ورژنی که مهدی جان عکسشو گذاشتن ، ورژن زشت این سیستم خانه بر انداز هست :31: یه ورژن خوشگل هم داره ، از اون هم عکس می گیرم ( اگه کسی پیش دستی نکنه و زحمت نکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و می ذارم .
یکی از عکس ها رو هم گذاشتم تو تاپیک مقالات آموزشی
باز هم مرسی
دوست عزیز ، یعنی وارد ستینگ مودم می تونید بشید و بعد از وارد شدن ارور می ده ؟ یا بعد از سیو کردن ؟نقل قول:
من فکر می کنم شما یه بار ریست بفرمایید مودم رو ( از پشت ) بعد تست کنید ، فایل آموزش اش رو هم از پست اول بگیرید .
ان شاالله که مشکل حل بشه ، اما اگه نشد ( فکر می کنم ، فقط حدسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشکل از مودم باشه ، دوستانی که تی پی لینک دارند ، راهنمایی کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
نقل قول:اگه اتفاقی نمی افته ، من هم فکر می کنم که اتصال بر قرار نشده هنوز اتصالات رو چک بفرماییدنقل قول:
آقا مصطفی جسارت بنده رو ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب من هم چنین مشکلی رو پارسال داشتم ، هزینه 50 تومانی مودم برام اون موقع مقدور نبود ، مودم های امانی آسیاتک خیلی کار راه بنداز بود ...نقل قول:
اما به گفته آقا مصطفی عزیز ، اون شرکت ها دیگه مودم امانی نمی دن ، من هم غیر از آسیاتک به یاد ندارم ، البته پارس آنلاین نوشته که در صورت لغو قرار داد در کمتر از 6 ماه در صورت سالم بودن مودم ، مودم رو پس می گیره ، فقط همین رو به یاد دادم
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چون فقط برای 1 ماه میخوام یه پروژه هست انجام بشه دیگه به دردم نمیخوره
خب می تونی روی پارس انلاین حساب کنینقل قول:
هزینه مودم ات کم می شه ، اما سرویس نا محدود اش خیلی گرونه ، باید ببینی سرویس هاش به دردت می خوره یا نه ؟نقل قول:
در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 6 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.
مرسی
یا حق
پارس نامحدود نداره تا 384 حجمیه و512 غیر حجمینقل قول:
لطفا چند تا مودم wireless معرفی کنین که امکان port forwarding داشته باشه
مرسی