برای کنسول ها کلا اینترنت لازم نیست.............نقل قول:
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟
Printable View
برای کنسول ها کلا اینترنت لازم نیست.............نقل قول:
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟
بازی برای xbox 360 لیک شد.............
بلیزارد تو به معنای واقعی پی سی مسخره کردی و ریدی به خودت اخرشم نمیخواد نسخه پی سی افلاین بده:n24: (این چه سیاسیت بود:2:)نقل قول:
Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL
22 ساعت پیش امد
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.
خوب به نظرتون بهتر نبود که بازی قابلیت بازی کردن "آفلاین + آنلاین" داشت؟نقل قول:
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.
اکثرا مشکلشون این بود که چرا برای بازی همیشه باید آنلاین باشیم،اگه قابلیت بازی کردن افلاین هم باشه کسی که دلش بخواد تنها بازی میکنه و کسی هم که بخواد راحت آنلاین میشه و با دوستاش بازی میکنه و به قول شما از auction house و بقیه قابلیت های آنلاین استفاده میکنه.........
کسی افلاینشو بازی کرده ؟ داستانش طولانیه یا سریع تموم می شه ؟
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟
روی pc؟ نهنقل قول:
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟
روی کنسول ها ؟ آره،روی یه کنسول تا 4 نفر میتونن بصورت co-op بازی کنن............
خوب من coop آفلاين با برادرم كمي جلو رفتيم خيلي جالبه ... :
- اينكه اين قدر كنترل بازي براي كنترلر كنسول روون و سريع از آب دراومده خيلي تحسين برانگيز.....اصلا حس نمي كنيد كه دارين با كنترلر بازي مي كنيد واقعا عاليه و البته تحسين برانگيزتر از اون coop بازي هست كه هر دو نفر رو يه كنسول خيلي جالب كار شدن و قشنگ ميشه همكاري كرد و رفت جلو و پول و كالا رد و بدل كرد و ....
- گرافيك بازي خيلي خوب البته تكسچرها به سنگيني نسخه pc نيس ولي فريم و جزييات و ...همه چيز عاليه(مخصوصا تخريب بازي خيلي خوب كار شده)
- بهترين قسمت بازي به اين سبك همون گشتن سياهچاله ها و ايتم جمع كردن كه فوق العاده اعتيادآور كار شده و روند و ريتم كاراكتر و رشدش هم كاملا حس نقش افريني خوبي به ادم ميده....جادو و مهارتها هم بسيار زيادن و قابليت ساخت سلاح و ....درخور يه همچين بازي هست
- داستان بازي انصافا خياي سطح بالا نيس و ماموريتهاي فرعي هم بيشتر به فرم چلنج هستند تا ماموريت
- يه نكته ديگش هم نسبتا آسون بودن بازي رو درجه نرمال هست(البته تا حالا كه جلو رفتيم)مخصوصا وقتي كه coop بازي مي كتيد تقريبا نمي ميريد
در كل واسه دوستداران سياهچاله ها و looter ها اين بازي بهترين گزينس و البته وسعت زيادي هم داره(فكر كنم راحت 50 ساعت رو نرمال كل بازي وقت بگير) و براي كسي مثه من فكر كنم يه دو سه ماهي طول بكشه تا تمومش كنم:n02:(تك نفره هم به نظرم اصلا نمي چسبه حتماسعي كنيد coop داشته باشين)
.