شاتل با این 10 روز مجانیش گند زد تو پینگایه همه کاربرا البته دانلود خوبه سرعت دانلود بین 20 تا 40 در نوسانه اینم بگم من 256 دارم
Printable View
شاتل با این 10 روز مجانیش گند زد تو پینگایه همه کاربرا البته دانلود خوبه سرعت دانلود بین 20 تا 40 در نوسانه اینم بگم من 256 دارم
از قدیم گفتن هر چی پول بدی پاش آش می خوری
سلام
من منطقه ی مخابراتی شهید آقا بابایی هستم.اولین باره که میخوام adsl بگیرم.بی اطلاع و بی تجربه ام.
دو دلم که از پیشگامان اشتراک بگیرم یا از شاتل؟؟!!؟
شاتل adsl 2 پلاس ارائه میده .تو اینترنت خوندم که adsl2 پلاس سرعتش 3 برابر adsl هست!اگه کسی از شاتل سرویس میگیره واقعاً سرعت 3 برابره؟!؟
تو سایتهای مختلف راجع به شاتل تهران خیلی بد گفتند!شاتل اصفهان چه جوریه؟
لطفاً مرا راهنمایی کنید.کدومشا بگیرم؟
سلامنقل قول:
درسته adsl2 پلاس سرعتی که ساپورت میکنه 3 برابر adsl معمولی هست یعنی حدود 24 مگابیت در ثانیه
اما نه در ایران با این سرعت اینترنت که با 1000 مکافات حداکثر بتونی اینترنت 1 مگابیت بگیری اونم با قیمت سرسام آور:2:
مزیت adsl 2 پلاس در میشه گفت کمتر افت سرعت داره.سرعت کانکت شدن 3 ثانیه(در adsl معمولی فکر کنم 10 ثانیه باشه)
کلا زیاد فرقی ندارد.
اما بین این 2 شرکتی که نام بردی من شاتل را پیشنهاد میکنم.نه به دلیل اینکه خودم دارم.به دلایل زیر
نسبت به پیشگامان سابقه بیشتری داره.
افت سرعت خیلی کمی داره(مثلا من 512 دارم چه روز و چه شب سرعت دانلودم بین62-64 هست)
ساعات رایگان از ساعت 1 تا 7 صبح (1 ساعت بیشتر از پیشگامان)
پشنیبانی عالی به صورتی که اگه مشکلی داشته باشی پیغام مشکل می فرستی خودشون حداکثر تا نیم ساعت بعد بهت زنگ میزنند.
قطعی خیلی کم.توی این 6 ماه 2 بار قطعی داشته اونم به ساعت نکشید حل شد.
و....
البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره که شلوغ نباشه.در این صورت یک سرویس مطلوب داری.
میتونی به تاپیک زیر هم یک سری بزنی
بچه ها اونجا همه شاتلی هستند و همه نسبتا راضی (البته به غیر از چند روز اخیر که یک مقدار پینگ ها خراب شده اما درست میشه)
کلا همه راضی هستند.
Shatel ADSL / شركت شاتل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=583
منم یک ماه پیش مثل شما سر همین دوراهی بودم.نقل قول:
من به این نتیجه رسیده که شاتل بگیرم ولی به دو دلیل زیر رفتم پیشگامان که الان پشیمونم.
1-گفته بودن که پیشگامان سرعت خریداری شده 2 برابر سرعت اسمی هست یعنی128 بخر 256 ببر
که در مورد روزانه درسته و خیلی عالی ولی بعد فهمیدم شبانش همون سرعت اسمیه یعنی 128
2-با احتساب مورد اول فکرکردم که اگه 128 پیشگامان بگیرم همون 256 میشه و نیاز به مجوز و دردسر نداره! که نشد واسه دانلود 128 خیلی پایینه
راستی سرعت شبانه شاتل ججوریه روزانه و شبانه یکیه یا؟!!!
با سرویس 256 شبانه با چه سرعتی دانلود دارید؟
این پست تکراری شد ولی نتونستم حذفش کنم؟!
سرعت سبانه و روزانه یکی هست.نقل قول:
پیشگامان برای این سرعت روزانه را 2 برابر میده چون میخواهد ترافیک مصرفی شما زود تر تمام بشه و مجبور بشید زودتر شارژ کنید.(در اصل کلاه برداری)
سرعت دانلود سرویس 256 شاتل حدود 30 تا 34 هست(البته اگه مرکز مخابراتی شما شلوغ نباشه-اگه شلوغ باشه ممکنه یکم افت کنه و بشه مثلا 28-32)
که توی ساعات رایگان 1 تا 7 حدود 600 مگ میشه دانلود کرد.(یعنی ساعتی 100 مگ)
البته توصیه من این هست که اگه خواستی اکو 256 شاتل بگیری با توجه به اینکه 256 و 512 اختلاف قیمت چندانی ندارند 512 بگیر که سرعت دانلود 2 برابر هست و شب ها حدود 1200 مگ می تونی دانلود کنی.
سلام
تشکر از پاسخ شما دوستان عزیز:11:
حالا اگه بخام شاتل بخرم اکو بگیرم یا آرت؟
اصلاً چه فرقی با هم دارن؟(انگار آرت ترافیکش بیشتره!)
لطفاً در این زمینه نیز مرا یاری کنید.
شما چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون:20:
بستگی به سرعتی که میخواهی و ترافیک مصرفی که نیاز داری.نقل قول:
سرویس های اکو ارزانتر هستند.و البته ترافیک مصرفی کمتری دارند.1 ماه 2.5 گیگ.
اگه برای وبگردی میخواهی 2.5 گیگ را مدیریت کنی کم نمیاری.دانلود ها را هم بزار برای شب ها که رایگان هست.
پیشنهاد من اکو 512 هست.هم سرعت خوب هم قیمت مناسب.
البته برای اینکه بتونی سرویس 512 بگیری نیاز به تایید از دانشگاه داری(یک نامه بهت میدهند که باید خودتون یا داداش خواهر یا یکی از اقوام ببره دانشگاهی که مشغول تحصیل هست تایید کنه بعد)
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
هر گونه بحث و تبادل نظر درباره شرکت شاتل در تاپیک زیر:کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
Shatel ADSL / شركت شاتل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700