با سلام
دوست عزيز من Personal firewall plus نسخه 9 نصب بود و آپدیت رو انجام دادم ! اما وقتی ریست کردم و در ویندوز اومدم دیدم مک آفی غیر فعال میشه !
مشکل چیه ؟
Printable View
با سلام
دوست عزيز من Personal firewall plus نسخه 9 نصب بود و آپدیت رو انجام دادم ! اما وقتی ریست کردم و در ویندوز اومدم دیدم مک آفی غیر فعال میشه !
مشکل چیه ؟
سلام
دوست عزیز، احتمالا منظورتون از نسخه 9، نسخه 9 آنتی ویروس بود، چون آخرین نسخه فایروال 7 هست.
اما در مورد مشکلی که پیش اومده، شما برای آپدیت فایروال باید یکی از نسخه های 7 رو داشته باشین و برای آپدیت خود آنتی ویروس یکی از نسخه های 10 رو.
اگه درست یادم مونده باشه، نسخه ای از فایروال که با نسخه 9 آنتی ویروس منتشر شد، نسخه 6 بود، شما برای آپدیت به نسخه 7.1.113 باید یکی از نسخه های 7 رو قبلا نصب کنی.
موفق باشی.
مرسي دستت درد نكنه
سلام با نصب این برنامه دیگه مکافی بعدا خودکار ا÷ میشه یا نه
سلام
نخیر، این برنامه فقط مک آفی رو به همون تاریخی که داخل برنامه مشخص شده، آپدیت میکنه.
سلام
امروز موقعی که انتی ویروس نورتون 2005 را اپدیت مبکردم پیغام خطا داد که ساعت سیستم شما هماهنگ نیست یا تنظیم نیست
لطفا کمک کنید
بابا دمت گرم خيلي با حالي ، فقط يه مشكلي داره موقع نصبignor ، error ... ميده ،مشكل از كجاست؟
سلام
reza2pars عزیز، از نظر لطفت ممنونم.
قبل از اینکه قسمت پایانی آپدیتها رو اجرا کنی باید یه سری کارها رو انجام بدی، که اون کارها توی قسمت لیسانس آپدیتها نوشته شده، برنامه رو اجرا کن و بعد از زدن Next قسمت لیسانس رو بخون.
موفق باشی.
من شخصا با مك آفی هيچ مشكلی ندارم چون يه گوله حسابی سرش مالوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!(فكر بين شما هم كسايی باشن كه همچين كاری كرده باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !). خوب ميگيد چطوری؟ بفرماييد------> طريقهی گول مالی! :
بايد با يه نرمافزار IP خودتون رو تغيير بديد بعدشم بريد تو سايت مكآفی ثبتنام كنيد و از تشكرات و ......! مكآفی لذت ببريد,همين!
خيلی ساده بود نه؟ والا من خودم همين كار رو كردم و بدون هيچ مشكلی برنامه رو update میكنم(به اسم Eric Balmer!) كلی هم تحويلم ميگيرن! اميدوارم كه شما هم موفق بشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم که چطور می شه ویروس یاب مکافی را آپدیت کرد