من اصلا و به هیچ وجه ندا گستر را به این شرکت های تازه وارد که وعده هایی را می دهند که آدم وقتی یک حساب و کتاب می کنه می بینه اینا همش دروغه یعنی بعد از پر کردن پورت و گرفتن مشتری و بستن قرارداد های یک ساله که با دیدن لیست قیمت به فکر آدم می رسد که با صرفه ترین. بستن قرارداد یک ساله است. بعد از یکی دو ماهی دیگه اون سرعت 10 هم نمی تونید پیدا کنید چه برسد به سرعت های 50 یا 70 یا 100 یا 1300 و دانلود بیشتر از 1 gig از ساعت 2 تا 8 ادم با شنیدن این حرف ها توسط عده ای از شرکت ها خنده اش می گیرد
بس کنید با این کلاه گذاشتن های یکی یا سه ماهه
اینجا ایرانه
دیتای ایران اونقدر پهنای باند نداره
قول این حرف ها رو نخورید
من الان 26 ماهه adsl دارم از صبا الانم قراردادم 1 ساله است و 4 ماه مونده قراردادم تموم بشود
من الان 2 ساله هر شب از ساعت 3 تا 40 / 7 در کل 800 تا 900 دانلود دارم ( البته با داشتن اکانت rapishare چون اگر اکانت نداشته باشید سرعت موازنه نمی شود و در نهایت حتی نمی شود 500 مگا دانلود کرد )
البته اینم بگم شده بعضی از وقت ها کم دانلود شده به مشکل های سروری که گاهی اوقات دارند
ولی در کل شبانه اش خوبه
در مورد روزانه :
من قراردادام همیشه 128 هست ولی سرعت 50 می دهند ( 512 همون جریان بایت و بیت )
البته شده بعضی از وقت ها همون سرعت قرارداد و یا حتی کمتر از اون رو داده خوب چه میشه کرد
و مشکلی که در بسیاری از ار شرکت ها است مشکل قطی است که در نداگستر کمی زیاد است مثلا در هر هفته حدالقل 4 ساعت در کل قطعی داره
الانم 3 روزه سرعت رو بازم کردن همون سرعت قراداد و من 15 الی 20 در روز دانلود می کنم ولی شبانه همونی است که گفتم
مثلا دیشب درست 900 مگا دانلود داشتم
خوب شما هم می تونید به تاپیک ندا گستر برید و در یکی از پستام عکسی از ریز مصرف rapidshare ام گذاشتم و می تونید دانلود های شبانه ام را ببینید که چه قدر دانلود کردم البته نمی شود گفت که فردا و یا پس فردا بازم 800 الی 900 دانلود خواهم داشت ( مثل شرکت های دیگر ارائه کننده adsl ) ولی در کل اینم بگم
حرف شرکت هایی که وعده های زیادی می دهند باور نکنید و بدونید ه زود گذر خواهد بود
فعلا