همه چیز را هیچ کس داند.نقل قول:
FS2crew نقش کمک خلبان و در بعضی مدل ها کمی بیشتر رو بازی میکنه. هشدارها اطلاعات و ... یک کادر پروازی کامل.
Printable View
همه چیز را هیچ کس داند.نقل قول:
FS2crew نقش کمک خلبان و در بعضی مدل ها کمی بیشتر رو بازی میکنه. هشدارها اطلاعات و ... یک کادر پروازی کامل.
ممنون. فعلا که شرکتم ورشکسته شده.نقل قول:
سلام سلام
عرض شود به حضور سرورمون که ریورس تراست زیر 60 نات ممنوع هست و بسته به نوع پرنده از حدود 70-80 نات درش میارید تا قبل از 60 نات کاملا تراست طبیعی بشه.(300 پوینت منفی داره)
در مورد فلپ هم باز شدنش به خودی خود ایرادی نداره باید ببینید چقدر سرعت داشتید و چقدر فلپ اعمال کردید به میزان حریم سرعتی که شکستید پوینت منفی میگیرید. چرخ هم که شکستید. اینجور مواقع فقط میشه امبد وار بود هواپیما بترکه و تکه هاش رو سالم به فرودگاه مقصد بریسونید و پسنجر هم 2000 پوینت بده تا جبران بشه!!) راستی رینگ و لاستیک 737 دست دو داریی به ما بدی!
البته عدم رضایت مسافر که در این شرایط(تو بهترین حالت) حدود 7-8 درصد از امتیاز کل شرکت کم میکنه که این اصلا جالب نیست و باید 5-6 پرواز خوب انجام بدید تا درصد رضایت به حالت قبل برگرده.
عکس ها رو چک میکنم چشم.
اونی که من گذاشتم برای 2004 هست pmdg عزیز داره برای X هم میزنه . البته justflight چندتا زده یکی قراره برام بیارن. رسید خبرش رو میدم.(من این اواخر یه 2004 باقی مونده از قبل رو خریدم 2000 !! فکر میکنم در بعضی موارد بهتر از x عملکرد داره . البته داشتن x و 2004 با هم یه چیز دیگه هست. بعضی پرنده ها رو x بهترند و بعضی رو 2004. و هنوز خیلی از addon ها روی x کارنمیکنند و نسخه مخصوص x هم ندارند.
سرعت بیش از 250 نات زیر 1000 پای سیف ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. از یابنده لاشه این هواپیما تقاضا میشود آنرا به صندوق پست انداخته و هرچه مایل است بخندد.
آخرین پرواز از شدت بی پولی بوئینگ 737 نازنین رو فقط 12 درصد بنزین زدمو مجبور شدم یک گلاید زیبا برای فرود تو فرودگاه Kennedy انجام بدم چون باکهای کناری تو آسمون تموم شد و باک وسط هم نزدیکهای باند.
کاش یک کلید ShutUp هم این FS Passenger داشت چون این کمک خلبان رو اعصاب من راه میره از بس حرف میزنه. نمیشه جوری هواپیما رو بزنم تو دیوار که کمک خلبان بمیره؟! :دی
راستی اون نرم افزار my Traffic رو من دارم که بعد از نصب حدود 2.5 گیگابایت میشه. دقیقا چکار میکنه؟ آخه توش حدود 100 هواپیمای جدید نصب میکنه ولی تو لیست هواپیماها نیست که باهاشون بپری. جریان چیه؟
کلی هم Scenery داره. این مکانهای جدید برای ACC مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی نصب نکنم ولی Scenery های Accelerator جدیدتر باشه.
دوستان عزیز این هم Texture Pack من که آماده شد.
توجه کنید Aero Texture map که لینکش رو دوستان قبلا گذاشتن یک مشکل بزرگ داره و اون هم خراب شدن چراغها در شب هستش.
فایلی که گذاشتم با حجم 1 و نیم مگابایت دانلود کنید و در مسیر بازی نصب کنید. یا اینکه میتونید در مسیری غیر از مسیر بازی نصب کنید و بعدا خودتون کپی کنید در مسیر بازی. توجه کنید که پوشه ی texture مسیر بازی رو قبلش یک کپی ازش بگیرید که اگر خوشتون نیومد برگردونید سر جاش.
و اما تغییرات:
ماه و خورشید بهتر میشن و همچنین نور خورشید طبیعی تر میشه.
شبها وقتی از روی شهرها رد بشین بیشتر روشنایی دارند و زیبا تر شدند.
چراغهای هواپیما و فرودگاه طبیعی تر شدند و نور طبیعی تری دارند.
بر خلاف Aero Texture map از تکسچرهای 1 مگابایتی و بیشتر استفاده نشده و بنابراین سرعت اجرای FSX رو کم نمیکنه.
بر روی تمام ورژنهای FSX قابل نصب هستش. حتی ACC
این هم لینک دانلود:
نقل قول:
کد:http://ebicross.persiangig.com/P30World/FlightSimulator/Crack&Patch/TexturePack.exe
آقا منم میخوام FSP نصب کنم !! چیکار باید بکنم ؟؟
یه بار خواستم اینکار رو بکنم بهم گفت باید سرویس پک یک FSX رو نصب کنی منم رفتم نصب کردم ولی بعد از نصب نیم ساعت از پرواز گذشته از شبیه ساز میپرید بیرون و میگفت نسخه شبیه ساز شما رجیستر شده نیست !!
منم مجبور شدم کلا FSX رو پاک کنم و دوباره نصب کنم !!:41:
دوستانی که موقع نصب FSP مشکل نداشتن بمن هم کمک کنند
در ضمن من با ویستا 32 بیت کار میکنم.
محتویات آدرسی رو که گذاشتم کپی کنید به شاخه زیر :نقل قول:
microsoft flight simulator x/fspassenger/bin اگر ایراد از پسنجر باشه به احتمال زیاد حل میشه. اگر هم نشد با پچی که قبلا گذاشتم کرک کنید و اگر باز هم نشد پیام بدید تا برای خود سیمولاتور یه چیزی بگذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پسوورد خواست میدونید دیگه!
پاینده باشید.
آقا بهرام قربون دستت الان كافي نتم لينك اين (اگه تورنت نباشه بهتره ) به همراه پسورد بده راستي اين لينكش كو؟نقل قول:
پسورد رو نمیدونم!!:41:نقل قول:
بدبخت شدم من،ویندوزمو هم عوض کردم اما بازم FSX نصب نمیشه،نمیدونم چه ککی به تنبونش افتاده،موقع نصب این ارور ها رو میده:
کمک کنید لطفا
ادیت:الان که می خوام وارد ستاپ بشم این ارور رو میده:
انگار زمین و زمان دست به دست هم دادن تا من نتونم دوباره FSX بازی کنم.
فکر کنم مشکل از CD باشه.من که میرم یکی سفارش میدم
نقل قول:
راه حل اينجاست . يه نگاه به اين لينك زير بنداز شايد مشكلت حل شد.
اينم sdk كه قرار بود آپلود كنم . 1تا5 90 مگ 6هم 34 مگ.
موفق باشيد.