سلام
من یه pc دارم که به اینترنت وصل هست با مودم dlink dsl200 می خوام با کابل کراس لب تاب رو هم به اینترنت وصل کنم ویندوز هر دو 7 هست یکی 64b و دیگری 32b لطفا راهنمایی کنید ممنون
Printable View
سلام
من یه pc دارم که به اینترنت وصل هست با مودم dlink dsl200 می خوام با کابل کراس لب تاب رو هم به اینترنت وصل کنم ویندوز هر دو 7 هست یکی 64b و دیگری 32b لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
دوتا سيستم داشتم(XP) كه با كابل كراس به هم شبكه بودن.و سرعت انتقالشون بالا بود.
يعني يه پوشه خاص كه 4 گيگ حجم اطلاعاتش بود رو وقتي باز ميكردي سريع باز ميشد و مشكلي نداشت.
اما الان اين دوتا سيستمو با مودم تي پي لينك چهار پورته شبكه كردم كه اينترنتم شير شده بين دوتا سيستم.
ولي اون پوشه اي كه گفتم رو وقتي ميخوام باز كنم كلي معطل ميكنه تا باز شه.
دليل اين كندي و معطلي چيه؟ آْيا به خاطر اينه كه با مودم شبكه كردم؟؟؟
سلام خدمت دوستان و اساتید . من یه سیستم دارم که با مودم عادی dsl به نت وصل میشم .میخواستم ببینم با وایرلس usb prolink میتونم این اینترنت رو برای اعضای دیگه خونه با وایرلس شیر کنم .
5 تاسیستم دارم و یک مودم وایمکس مبین نت تک پورته اینارو چطوری شبکه کنم و نت هم بینشون باشه ؟ تجهیزات چی میخوام ؟
با سلام خدمت دوستان
من تو شبکه خانگیم سه تا لپتاپ و یه پی سی دارم که با یه مدم linksys به اینترنت وصل شدن. pc از پرت لن و بقیه با wifi.
اطفا راهنمایی کنید چطور می تونم دسترسی به اینترنت و پهنای باند بقیه یوزر ها wifi رو کنترل کنم. مثلا آیا نرم افزاری هست که بتونم باش برای یوزهای wifi محدودیت سرعت دانلود ایجاد کنم. اگر مقاله ای در این زمینه هست ممنون می شم لینک بدبد.
با تشکر
سلام.نقل قول:
میتونی از CCProxy استفاده کنی.
راهنما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه کامپیوتر دارم که از طریق کابل به مودم adsl وصل شده ، مودم وایرلس هست و چند تا لپتاب هم ازش استفاده می کنن ، پرینتر هام هم مشترک هست ، می خوام بدونم چطور می تونم همزمان از دوتا ارتباط اینترنتی استفاده کنم به طوری که از هردوتاش به طور منطقی کار کشیده بشه و قابل مدیریت باشه ؟
ویندوزم 7 هست و دومین وسیله ارتباطیم به اینترنت مودم سیمکارت هست
مرسی
سلام.
من میخواهم یه کافی نت راه اندازی کنم.
میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میشه یه شبکه برای کافی نت درست کرد و اینترنت را به اشتراک گذاشت. (با حداقل هزینه و با بالاترین کارایی و راحتی استفاده)
برای یک کافی نت با 7 یا 8 سیستم چه پهنای باندی نیاز است و اینکه به نظر شما ترافیک نامحدود باید تهیه کن؟
جهت اطلاع، من لیسانس کامپیوترم!!!
به نظر من بايستي از ميكروتيك استفاده كنيد و لودبالانسينگ راهاندازي كنيد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
كار زياد چندان سختي نيست.نقل قول:
شما روي كانكشن ارتباطي خودتون كليك راست كنيد.
گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
در سربرگ Sharing گزينه Allow other network users ... رو تيك بزنيد.
در منوي كشويي پايين كارت شبكه متصل شده به سيستم ديگه رو انتخاب كنيد.
به صورت خودكار به كارت شبكه شما IP داده ميشه.
در سيستم ديگه اين IP رو به عنوان Gateway در تنظيمات كارت شبكه ثبت كنيد.
همين و تمام
شاد باشيد:40: