-
روزنامههاي ايتاليايي خبر دادند:
اينترميلان در انديشه جذب آخرو
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه اينترميلان ايتاليا ميكوشند مهاجم آرژانتيني اتلتيكومادريد را به خدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، سرخيو آخرو از باشگاه اينترميلان ايتاليا پيشنهاد 35 ميليون يورويي دريافت كرده است و خيال ترك باشگاه مادريدي را دارد.
آخرو، داماد مارادونا كه به تازگي پدر شده است؛ محبوبيت زيادي نزد هواداران اتلتيكو مادريد دارد.
اين هفته هيات 10 نفرهاي از اينترميلان ميهمان كرسو، مديرعامل باشگاه اتلتيكو مادريد هستند تا راههاي انتقال آخرو از مادريد به ميلان را بررسي كنند.
-
حقايق گوياي همه چيز هستند
كرسپو: امسال از اينتر جدا ميشوم
مهاجم 33 ساله و آرژانتيني اينتر از ترك اين تيم در تابستان امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "هرنان كرسپو" كه در ديدار يكشنبه شب اينتر برابر رم با گل خود يك امتياز با ارزش را براي نراتزوري به ارمغان آورد پس از ديدار دو تيم گفت: «بدون شك ماه ژوئن امسال از اينتر جدا خواهم شد.»
وي ادامه داد: «اكنون همه چيز واضح است. جدايي از اينتر تصميم من نيست اما، حقايق گوياي همه چيز هستند. من همواره به انتخاب مربيان احترام گذاشتهام و قصد ندارم جو حاكم را به هم بزنم. من يك بازيكن حرفهاي هستم و هر هفت روز هفته 24 ساعته تلاش ميكنم.»
كرسپو از زماني كه تابستان سال 2008 "ژوزه مورينيو" هدايت اينتر را برعهده گرفت، نتوانسته نظر سرمربي پرتغالي را به خود جلب كند و در فهرست مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم جايي نداشته است.
-
با تاخیر تبریک میگم
وقتی یه نیمه 2 بر صفر ادم باخته باشه تساوی هم میتونه نتیجه خوبی باشه
-
یک خبر جالب
تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان اعلام شد
ردهبندي ١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در ماه فوريه:
١- منچستريونايتد انگليس ٣٠٢ امتياز
٢- ليورپول انگليس ٢٦٧ امتياز
٣- بوكاجونيورز آرژانتين ٢٦٣ امتياز
٤- بارسلوناي اسپانيا ٢٥٧ امتياز
٥- چلسي انگليس ٢٥٤ امتياز
٦- بايرن مونيخ آلمان ٢٤٨ امتياز
٧- كلاواستوديانس آرژانتين ٢٣١ امتياز
٨- سائوپائولو برزيل ٢٢٣ امتياز
٩- المپيك ---- فرانسه ٢٢٣ امتياز
١٠- آرسنال انگليس ٢١٣ امتياز
تبریک میگم به فیفا باید تعظیم کرد
-
داور ديدار رم - اينتر به ليگ دسته دو تبعيد ميشود
نيكولا ريسولي داور ديدار يكشنبه شب تيمهاي آاس رم و اينترميلان ايتاليا به دليل قضاوت پر اشتباه در اين ديدار بسيار حساس و پرحاشيه، به ليگ دسته دو باشگاههاي اين كشور تبعيد ميشود. مسوولان باشگاه رم بعد از اين كه شاهد جبران دو گل خورده توسط اينتر و تن دادن به تساوي ۳-۳برابر اين تيم بودند، همه عصبانيت خود را بر سر داور اين مسابقه و انتقاد از قضاوت پر اشتباه او خالي كردند.
به نوشته روزنامه كوريره دللو اسپورت، رميها از اعطاي پنالتي به مهاجم جوان اينتر (ماريو بلوته يي) به شدت برافروخته شده و اين تصميم داور را نقطه تغيير روند بازياي دانستند كه تا آن لحظه ۳بر ۱به سودشان بود.
ماريو درحاليكه از سوي دانيله ده روسي و ماركو موتا در ميان گرفته شده بود، در محوطه پنالتي با حداقل برخورد از سوي آنها سرنگون شد و پنالتي مهمي را به سود اينتر گرفت.
روزنامه كوريره دللو اسپورت امروز نوشت اين اشتباه به بهاي گراني براي ريسولي تمام خواهد شد. پير لوئيجي كولينا رييس كميته داوران، احتمالا وي را براي مدتي از قضاوت در سري آ دور كرده و پس از يكي - دو جلسه محروميت، به ليگ دسته دو تبعيد خواهد نمود.
ريسولي در سال گذشته نيز عامل توليد جنجال ديگري بود با اين تفاوت كه در آن زمان، تيم رم از تصميم او منتفع شده بود، وي توهين مستقيم فرانچسكو توتي به خودش را در ديدار با اودينزه نشنيده گرفته و از اخراج مستقيم وي با كارت قرمز خود داري كرد.
خبرگزاري جمهوري اسلامي
-
كرسپو: با شكنجه هم به ميلان برنميگردم
مهاجم 33 ساله و آرژانتيني اينتر در اظهار نظري جالب گفت كه حتي در صورت شكنجه دادن او، تمايلي به كار كردن دوباره با كارلو آنجلوتي ندارد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هرنان كرسپو در گفت و گويي با روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت با ابراز ناراحتي از وضعيت اين روزهاي خود تاكيد كرد كه هرگز به ميلان باز نخواهد گشت.
كرسپو گفت: «جدايي من از اينتر اجتناب ناپذير است. قراردادم تا ماه ژوئن به پايان ميرسد و ميخواهم بازي كنم. من هنوز ميخواهم احساس مهم بودن كنم و نگاهم به جام جهاني 2010 معطوف شده است. اين كه چرا در اين فصل از من استفاده نميشود سوالي است كه بارها پرسيدهام و پاسخي از كسي نگرفتهام. »
مهاجم آرژانتيني ادامه داد: «من از دست مورينيو عصباني نيستم. او پول ميگيرد كه حتي انتخاب داشته باشد و من بايد از نظر او تبعيت كنم. من هرگز يك بازيكن جنجالي نبوده و نخواهم بود. اما به هر حال، ناراحت هستم.»
تيم اينتر هفته آينده در ورزشگاه اولدترافورد ميهمان منچستر يونايتد است تا تكليف تيم صعود كننده به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مشخص شود.
اين در حالي است كه هرنان كرسپو هيچ جايي در تيم مورد نظر ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا نداشته و نخواهد داشت.
كرسپو در اين باره گفت: «هرگز دليل اين مساله را درك نكردم من معمولا در رقابتهاي اروپايي گلزني كردهام و ميتوانستم براي اينتر مثمر ثمر واقع شوم.»
كرسپو در پايان خاطرنشان كرد: «براي فصل آينده يك رويا دارم اما آن را فاش نخواهم كرد، حتي اگر زير شكنجه باشم.»
وي گفت: «آنجلوتي در روياي من جايي ندارد، حتي اگر زير شكنجه باشم.»
-
خبر جدیدی نیست؟ این آخرو چجوریاست؟
-
داماد دیه گو آرماندومارادوناست . بازیکن آینده داروخوبیه .
-
ما که هر بازیکنی خریدیم گند زد نمونش کورسما یا مانسینی و حتی مونتاری
الان که به روز های حساس رسیدیم بازیکنان های کلیدی همه افت کردن
دیشب هم که تیم غوغا کرد و میشه گفت جام حذفی خدا حافظ
-
مالديني جواب "مورينيو" را داد:
پنج بار بيشتر از شما قهرماني ديدهام
سخنان تازهي آقاي خاص صداي پائولو مالديني را درآورد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان با سابقه ميلان كه همواره به خاطر اخلاق خوب و رفتار جوانمردانهاش شهره و شناخته شده است، براي انتقاد از كسي بايد دلايل كافي داشته باشد. گفتههاي اخير ژوزه مورينيو بهانهي كافي را بدست جنتلمن روسونريها داده است.
سرمربي پرتغالي اينتر هفته پيش از دست انتقاد رسانههاي ايتاليايي عصباني شد. اين رسانهها پنالتي جنجالي و بحث برانگيز اينتر در بازي رم را كه باعث تساوي نتيجه آن بازي شده بود، رفتاري ايتاليايي خوانده و آن را به شدت مورد انتقاد قرار داده بودند.
مورينيو هم در واكنش به اين انتقادها به رم، يووه وميلان اشاره كرده و گفته بود، به عقيده او رسانهها با اين تيمها بيش از اندازه مهربان هستند. اين در حالي است كه آنها فصل جاري را بدون هرگونه عنواني به پايان خواهند برد.
مالديني هم در پاسخ به اين گفتهي مورينيو به روزنامهي ايتاليايي گاتزتا دلواسپورت گفت: «هرگزنميخواهم به اين بحث بيشتر دامن بزنم. فكر ميكنم انتقاد او بيشتر به يوونتوس بازميگردد. ما هنوز هم به خوبي ازقهرماني نااميد نشدهايم. با اين حال او نبايد تمركزش را روي عنوان قهرماني بدوزد. چرا كه تا آنجا كه من ميدانم در دوران فعاليتم در ميلان پنج بار بيشتر از او در همه دوران مربيگرياش قهرماني ديدهام.»
پس از گفتههاي اخير مورينيو احتمال ميرود جريمهي مالي سنگين و حتي يك جلسه محروميت از همراهي اينتر در انتظار او باشد.