مرسی بابت تذکرت! من که پستام الکی نبود! چیکار کنم اخطار نگیرم؟نقل قول:
منم تو کار نوکیا موندم...شاید می خواد غافلگیرمون کنه:31:... چند روز دیگه می فهمیم زوم اپتیکالم داشته :21:
Printable View
مرسی بابت تذکرت! من که پستام الکی نبود! چیکار کنم اخطار نگیرم؟نقل قول:
منم تو کار نوکیا موندم...شاید می خواد غافلگیرمون کنه:31:... چند روز دیگه می فهمیم زوم اپتیکالم داشته :21:
روی بسته بندی اورجینال نوکیا N95 برچسب N95-1 وجود دارد و تصور می شود که کمپانی نوکیا قصد دارد خانواده N95 را توسعه دهد . نسخه 8gb گوشی N95-2 و نسخه امریکایی آن که از باندهای نسل سوم پشتیبانی می کند N95-3 نامیده می شود .
فکر کنم تا چند ماه دیگه N95-9 هم به بازار ارائه بشه!
پس واسه خریدش زیاد عجله نکنید.
دوستان هفته گذشته یه n95 8g گرفتم و نسخه آن اینه
V 11.0.026
01.110.07
RM.320
Nokia N95(08.01)
می باشد
خواستم بپرسم آخرین برنامه (فریمور) چیه ؟
بازیها ، تمها و برنامه های مخصوص اون را کجا میتونم گیر بیارم
دوستان سلام.یه موردی هست میخوام مطرحش کنم اینکه بعضیا یه سوالهای تکراری یا خیلی الکی اعصاب خورد کنی میپرسندکه ادم جوابشون مید واخطارم میگیره و.... بعضیا 1110 سرشون زیادیه میان سراغه 95 .500 تا پست هم میدن یا تکراریه یا .....انصافا شما پستهای قبل رو مقایسه کنید
وا چه عجیبنقل قول:
سخت افزار روش نصبه اون موقع نرم افزار نصب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
از سایت هایی مثل:نقل قول:
بازیها ، تمها و برنامه های مخصوص اون را کجا میتونم گیر بیارم
ولی این نکته رو هم متذکر شوم که خدا سرچ را آفرید...کد:www.gsm.irوwww.------------
عجیبه... تازه تنها این گوشی نیست... N93 هم هست!نقل قول:
وا چه عجیب
سخت افزار روش نصبه اون موقع نرم افزار نصب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ولی پست های قبلی چشون بود؟!نقل قول:
دوستان سلام.یه موردی هست میخوام مطرحش کنم اینکه بعضیا یه سوالهای تکراری یا خیلی الکی اعصاب خورد کنی میپرسندکه ادم جوابشون مید واخطارم میگیره و.... بعضیا 1110 سرشون زیادیه میان سراغه 95 .500 تا پست هم میدن یا تکراریه یا .....انصافا شما پستهای قبل رو مقایسه کنید
نه دیگه. داستان N95 ها تموم شد... دیگه نوکیا داره رو سری N7x و N8x کار میکنه...نقل قول:
روی بسته بندی اورجینال نوکیا N95 برچسب N95-1 وجود دارد و تصور می شود که کمپانی نوکیا قصد دارد خانواده N95 را توسعه دهد . نسخه 8gb گوشی N95-2 و نسخه امریکایی آن که از باندهای نسل سوم پشتیبانی می کند N95-3 نامیده می شود .
فکر کنم تا چند ماه دیگه N95-9 هم به بازار ارائه بشه!
پس واسه خریدش زیاد عجله نکنید.
تو یکی یا دوتا پسن همشون رو مطرح کن. این اخطار تازه ما رو میبینی؟نقل قول:
مرسی بابت تذکرت! من که پستام الکی نبود! چیکار کنم اخطار نگیرم؟
خوب نوکیاست دیگه... چی کارش میشه کرد؟!نقل قول:
منم تو کار نوکیا موندم...شاید می خواد غافلگیرمون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چند روز دیگه می فهمیم زوم اپتیکالم داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:لطفا کمکم کنید:11:نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم میخواستم ببینم آیا این گوشی هم مثل 95 معمولی مشکل شارژ داره یا نه ...؟
یعنی اگه یه نفر از دوستان که این گوشی رو خریده بگه در حالت فول شارژ چقدر شارژ نگه میداره ...؟
آره...در مورد شارژ و کیفیت عکساش بیشتر بگین