دوستان تمهای این گوشی روی m3510 جواب میده؟
Printable View
دوستان تمهای این گوشی روی m3510 جواب میده؟
سلام دوست عزیز. من جایی ندیدم که نوشته باشه رو گوشی m3510 بشه تم ریخت.:5:نقل قول:
دوستان کمک!
ما یه u600 داشتیم دادیم به یکی دیگه( آشناست) سالم هم بود ولی چند روزیه که انگار شارژ نمیشه یعنی میزنم به شارژر آیکون باتری تکون نمیخوره صدا هم نمیده(باید یه صدایی بده) ولی وقتی در میآرم صدا میده. به کامپیوتر هم وصل میشه(پورت سالمه) شارژر هم سالمه(تست کردم با یه گوشی دیگه) مشکل با فلش حل میشه یا سخت افزاریه؟
آخرین باری که به پورت به جایی متسل بوده (قبل از این مشکل) سالم جداش کردید.....!؟؟!؟! ترجیحا گوشی رو مستر ریست کنید.
نمیدونم ولی مشکلی نداشت..... الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
اگه هیچ جوره روشن پس بهتره فلشش کنی ... !نقل قول:
الآن که شارژش تموم شده روشن نمیشه چیکار کنم؟
البته این کار ریسک بزرگیه ... الان گوشیه من زیر فلش خوابیده ، البته گوشیم موتوه .... که فلشش با سامسونگ فرق داره ... بهتره این ریسکو بکنی.)
یه باتری دیگه خریدم درست شد....
در ضمن فلش کردن هم که ریسک نداره! من خودم تا حالا گوشی k550 خودمو 100 بار فلش کردم مشکلی هم نداشت... ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
اتفاقا فلش سامسونگ از همه گوشی ساده تره .... ولی مثلا من الان گوشیe8 خودم فلش کردم .... ترکیده .... باید انداختش سطب زباله ... !نقل قول:
ولی تاحالا samsung فلش نکردم شاید شما درست بگی....
سلام
یه ترفند جالب در U600 :
هنگامی که با bluetooth فایلی send میکنید همزمان میتونید یه کار دیگه هم انجام بدید...! برای این کار درب گوشی هنگامی که باز است و bluetooth در حال send کردن است درب کشویی گوشی رو ببندید در این حالت ارتباط بلوتوث قطع نمیشه . فقط شکل % میره. در واقع minimum شده ! از شکل بلوتوث بالای نوار ساعت هم مشخصه که در حال send هست یا نه !
اینم بگم فقط اهنگ میشه از مموری کارت send کرد اونم باید از MP3 Pleayer سند کنید البته اگه بخواهید minimum کنید
موفق باشــید.
سلام
آقا يه سواله فوري دارم
گوشي u600 من وقتي روشنش ميكنم LCD خاموشه و تصويرو نشون نميده و KEYBOARD هم كار نميكنه و وقتي روشنه چراغاشم دائم روشنه .
بردمش تعميركار گفت هزينه تعميرش سي هزار تومنه . ميخواستم ببينم قيمتو بهم درست گفته يا نه . الانم گوشيم دستشه منتظره جوابمه كه تعمير كنم يا نكم.
خواهش ميكنم بگيد هزينه تعميرش چقدر ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: