سلام. رم 1 گیگ باس 800 APacer ، قیمتش هست 28 تومن؟؟؟؟!!!!!
Printable View
سلام. رم 1 گیگ باس 800 APacer ، قیمتش هست 28 تومن؟؟؟؟!!!!!
بله اینجوریه ویندوز های 32 بیتی نمیشناسن 4 GB رو البته ویستا که اینطوره ولی XP هم باید اینجوری باشه ...نقل قول:
ق ما امروز با یه سخت افزلر فروشی حرف زدیم میگه ویندوز xp 4 گیگ رمو نمیشناسه با سه گیگ بوت میشه و اون یک گیگ هم هیدن میشه!!!!!!!!!! راست میگه؟؟؟
من هم برای ناشی بودن فروشنده که مسئولین رایان صبا بودن مجبور شدم 2 گیگ ببندم به جای 4 گیگ ولی خوب هم شد چون فهمیدم اون رم ها قابلیت اور خوبی ندارن ...
با 230 توامن فکر کنم بشه 4 گیگ 800 گرفت ...
نقل قول:
مرسی از راهنماییت ولی بهم بگو من کدومو بگیرم4 گیگ 667 یا 2 گیگ 800؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم 800 بهتر باشه.. چون اگه بعدا کم بیاد میشه دوتا 800 دیگه اضافه کرد اما اگه 4 تا667 بگیرم دیگه جای اضافه کردن نمیمونه نظرت برام مهمه
نقل قول:
کسی کمکم نمیکنه؟:19:
به نظر من 4 گیگ باس 800 چون لازم میشه به نظر من ... ولی 2 گیگ 800 هم خوبه ولی اگه بتونی 4 گیگ رو اور کنی رو 800 خوب میشه ولی رمه خوبی با این باس برای اور باید پیدا کنی ...نقل قول:
مرسی از راهنماییت ولی بهم بگو من کدومو بگیرم4 گیگ 667 یا 2 گیگ 800؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنم 800 بهتر باشه.. چون اگه بعدا کم بیاد میشه دوتا 800 دیگه اضافه کرد اما اگه 4 تا667 بگیرم دیگه جای اضافه کردن نمیمونه نظرت برام مهمه
به نظر من سعی کن از پول بیشتری جور کرده و 4 گیگ 800 بگیری ... البته نظر شخصیه ...
اگه قراره یک مدلی رو بخرید از جاهایی مثل اینترنت میتونید مدل و مشخصاتشو پیدا کنیوگرنه باید به صورت برچسب روی هارد مشخصات نوشته شده باشه ...نقل قول:
نقل قول:
خوب
ببینم چرا نوشته بودی 230 نومن 4 گیگ رم 800!!!!
2 گیگ دوئال چنل800 الان80 تومن پس باید 160 تومن جور کرد..................ببینم الان یعنی تا اول تابستون این 2گیگ800 جواب کار رارو میده برای گیم بعدش اگه کم اورد بریم بگیریم هان؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Beny جان برای اینتل رم با باس 800 بهتره یا باس 667 ؟ چه فرقی دارند؟
ای بابا گاوم زایید...من که واقعا گیج شدم ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارمان تو بگو یهنی این667 با 800 برای اینتل فرقی نمیکنه؟؟؟؟ 4 گیگ667 یا 2گیگ800؟؟؟ یکم واضح بگین سر در بیاریم...اخه ما تو اورکلاک چیزی بارمون نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
رم یک گیگ حدود چند هست قیمتش تو بازار
کمی راهنمائی درباره کیفیت مدلهای مختلفش هم بدین ممنون میشم
با تشکر
سلام ....
با چه باسی می خوای؟