با عرض سلام,نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید ، یک فلش محاوره ای بسیار جالب داره که به شما اجازه میده روی این شکل مبهم پرواز کنید و از زوایای مختلف هر چقدر دلتون می خواد بررسی اش کنید ... بسیار جذابه ... بطور مشابه توسط گوگل ارث 5 هم می تونید این کار رو بکنید ...
زمستون سال 64 بود , چلنجر منفجر شد ; 17 ساله بودم و عاشق اخبار امور مربوط به فضا. سر ساعت 20:30 نشستم پای اخبار Voice Of America ;( اون موقع مثل الان نبود که با سه شماره جدیدترین خبر علمی رو با شرح و تصویر روی نت ببینید ; دو سه تا مجله علمی بود که تازه ترین اخبار اون مربوط میشد به 1/5 الی 2 ماه پیش).
متد اون رادیو اینطور بود که پس از اخبار, مهمترین گزارش خبری روز پخش می شد ; ودر این نیم ساعت اول هیچ موضوعی تکرار نمی شد.
در گزارش اول زمان انفجار 72 ثانیه پس از پرتاب ذکر شد.
پس از اون گزارشی در باره وویاجر 2 پخش شد - که به نپتون رسیده بود و بنده تعجب کردم و به خودم گفتم: این که مربوط میشه به 4 روز پیش(!) - .
گزارش سوم - بر خلاف روال همیشه - گزارش چلنجر بود ; و ایندفعه لحظه انفجار 90 ثانیه پس از پرتاب گفته شد.
هفته ها بعد در جراید دیدم سردبیر علمی روزنامه " NewYork Times " شکایتی نزد دادگاه برده که در اون از پنهان کردن مکالمات سرنشینان چلنجر در این 18 ثانیه توسط ناسا سخن گفته بود.
سر انجام شکایت فوق رو دنبال نکردم. و بنده از اون زمان پی به مخفی کاری چنین مراکزی بردم.
17 روز قبل هم همینجا چنین مطلبی رو تقدیم کردم:
تا حالا نونوایی رو دیدین که هر روز خدا نون مجانی به مردم بده؟نقل قول:
" هیچ مرکز علمی - تحقیقاتی پس از هزینه کردن میلیاردها دلار در سال , 100 درصد از نتیجه ای که افرادش از فعالیت هاشون گرفتند رو تمام و کمال و درسته در اختیار همگان قرار نداده و نخواهد داد. ناسا ومراکز مشابه هم به هیچ عنوان از این امر مستثنی نیستند. "
در حال حاضر حکایت ما در این تاپیک شده این مثل معروف که میگه: من میگم نره ; میگه بدوش (!).
شما یک صفحه و یک قلم موی آغشته به رنگ خاکستری رو بده یک شامپانزه روش قلم بزنه ; بعدش یک نوجوون رو بفرست - با پول تو جیبی - یک نرم افزار سه بعدی ساز بگیره و پس از نصب رو کامپیوتر نه چندان کاملش ; تصویر صفحه مذکور رو سه بعدی بکنه. شما بردار و روی نت پخش کن و بگو تصویر راداری سطح دیموس هست.
" در حالتی که هم ریش و هم قیچی دست ناسا هست - باتوجه به مثالی که در باره چلنجر آوردم - آیا زحمتی برای این مرکز خواهد داشت که - در مواقع مقتضی - کاری مشابه کار اون نوجوون بکنه؟ "
متاسفانه - به مصداق مثل یک خوشگل و هزار مشکل(!) - فقط یدونه سازمان ملی هوانوردی و فضایی داریم که چنین ماموریت هایی رو کنترل می کنه و دوستان در اینجا کثرتا منبعشون همین مرکز هست ; و در مقابلش 4 دسته در این تا پیک دیده میشه:
1 - فیلم یا عکسی رو برای تائید یک موضوع عنوان می کنه.
2 - صحت موضوع نفر قبل رو باتوجه به همان فیلم یا عکس رد می کنه.
3 - فیلم یا عکسی رو برای رد یک موضوع عنوان می کنه.
4 - صحت موضوع نفر قبل رو باتوجه به همان فیلم یا عکس تائید می کنه.
و همه در اصل گرد خودشون می چرخن ; چرا که سرچشمه اخبار همه یکی هست.