دوست عزیز! اینجا کلوپ W810-ه! لطفا سوالاتتون رو در بخش خودتون مطرح کنیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز! اینجا کلوپ W810-ه! لطفا سوالاتتون رو در بخش خودتون مطرح کنیدنقل قول:
نقل قول:
ok گرفتم ببخشید به دل نگیرید داشتم تاپیک رو میخوندم سوال پیش اومد نا خودآگاه پست زدم پسر خاله شدم! بازم ببخشید(چون قبلا هم همین اشتباهو کردم!) .شرمنده :43: :43: :43:
( هر چند کلوپ W800 زیاد شلوغ نیست اما بروی چشمم! در ضمن تاپیکتون عالیه!:11: )
حمید جان کجایی؟؟؟
این تاپیک تو رو کم داره خدایی
با اون آموزشهای ردیف و توپت
البته فکر کنم امتحان داری
انشالله بعد امتحانا دوباره شاهد حضور پررنگ و پرثمرت باشیم
خدایی صدای خفن و منوی جیگر گوشی من مدیون آموزشهای حمیده
دمش گرم
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم
ولی فرقی نکرد در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
حل شد ممنون
salam man driver seda ro nasb kardam agha hamid ama goshim ke khamosh shod dige roshan nashod khaheshan rahnamaie
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . اول آکوستیک رختم گوشی هنوز کامل بالا نیومه بود که هنگ کرد دوباره باطری رو در آوردم بازم بعد از چند ثانیه هنگ کرد . بعد مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعد اصلا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم از فریمور باشه اما همه نسخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
آقا موقع هک با phone xs این پیام رو میده . الان هم 5 ساعت گذشته اما هیچی نشده . دیروز هم این پیام رو داد . تازه 8 ساعت هم گذاشتم ولی پیام fsx successfull رو نداد
11:41:15| This loader is UNLOCKED
11:41:15| ***** FS activation, please wait
نمیدونید چشه؟
گوشيت چيه؟نقل قول:
متاسفانه اين برنامه شانسي كار ميكنه!
واسه خود من يه بار تو كمتر از 5 دقيقه هك كرد ولي بعد از اون هرچي زور زدم نتونست هكش كنه.
اگه گوشيت k750 باشه ميتوني از فارمنيجر استفاده كني.خيلي بهتره حتي ميتوني رو گوشيت پچ هم نصب كني.
گوشیم k750 هستش . ولی رجیستر نیستش . خطری نداره با فار منیجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رجیستر نمی پره؟؟؟؟
كسي اين جا هست كه بتونه صداي p990 رو زياد كنه ؟ با اپ ديت تغيير زيادي نكرد .