سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
Printable View
سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
شما میخاید چه کاری انجام بدین.؟ برایه چه منظور نرم افزار میخاید؟نقل قول:
قیمت این گوشیها چنده
آیا از گوشتون در کل راضی هستید
کدوم گوشی؟ مدل عزیز.نقل قول:
دوست عزيز اگه منظورتون v3x هست بايد بگم كه اره من ازش راضي هستم و گوشيه خوبي هست قيمتشم بايد دور ور 200 باشه دقيق نميدونمنقل قول:
با سلام
در موردد گوشي v3x بايد بگم در كراضي هستم ازش ولي شايد براتون عجيب باشه ولي بزرگترين مشكل من با اين گوشي كثيف شدن صفحه lcd اونه . يعني هر وقت در گوشي رو ميبندي طرح كامل صفحه كليد روي lcd ميفته كه تو اين قسمت motorola ضعيف عمل كرده و اون 2 تا تيكه لاكي كه بالاي lcd و نزديك earphone براي جلوگيري از برخورد lcd با keypad ساخته شده عملا كارايي نداره و اين دو هر بار به هم ميخورن و بايد مرتب lcd رو پاك كني كه مخصوصا تو نور كامل پيدا ميشه .
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن چه جوري با اين مورد كنار اومدن ؟
سلام . خوش اومدی عزیز.نقل قول:
بله کاملا درسته .این مشکل خیلی راحت حل میشه. با یه محافظه lcd جنسه مرغوبش 2 تومنه. اگر واسه
خودش گیر نیومد واسه n73 هم بش میخوره. اگر هنگامه نصبش دقت کنی هوا زیرش نره افته کیفیته تصویر
هم نداری. حتما امتحانش کن.:12:
تاييد ميشه:31:نقل قول:
سلام.
از اینکه جواب دادید واقعا ممنون ولی مشکل دیگه اینه که سیستم گوشی رو نمی شناسه هر کاری بگین کردم...