کسی آدرس تکاوری لشکرک تهران را می دونه کجاست ؟
کسی آدرس تکاوری لشکرک تهران را می دونه کجاست ؟
pedare man sale 64 ta 66 to kordestan khedmat karde....aya man ham mitoonam az khedmatam kam konam???
من متولد 69/12/29 هستم
امسال(پیش دانشکاهی) کنکور دادم قبول نشدم میتونم برای سال بعد 89 کنکور بدم یا باید برم سربازی؟؟/
راستی یه درس ریاضی شهریور موندم
اولا ازتون خواهش میکنم فارسی تایپ کنیدنقل قول:
ثانیا بله شما هم میتونین کثر خدمت بگیرین
شما 29/12/88 مشمول میشین حداقل 1 ماه قبلش باید دفترچه رو بفرستیننقل قول:
تا نتیجه بیاد و تاریخ اعزامت معلوم شه میتونی کنکور سال دیگه رو هم بدی
سلام...من متولد دی ماه سال 68 هستم....خرداد امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم...در حال حاضر هم منتظر جواب دانشگاه هستم...شنیدم باید دفترچه رو پست کرد....من باید این کارو انجام بدم؟؟؟ آخه همین خرداد 88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم
اگه واستون معافیت تحصیلی صادر کردن خب تا 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل فرصت داریننقل قول:
شما همین الان هم مشمول هستین ( در صورتیکه معافیت صادر نشده باشه )
من پشته سر هم داشتم درس میخوندم تا دبیرستان رو تموم کنم...تا همین خرداد ماه هم دانش آموز بودم..نظام وظیفه که رفته بودم بهم گفته بودن درست که تموم شد پست کن.الان من چی کار باید بکنم؟؟؟نقل قول:
اگه واستون معافیت تحصیلی صادر کردن خب تا 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارین
شما همین الان هم مشمول هستین ( در صورتیکه معافیت صادر نشده باشه )
منظور از معافیت تحصیلی چی هست؟؟؟ اگه دانش آموز مدرسه باشم، میشه معافیت تحصیلی؟؟؟
من واسه دانشگاه به مشکل میخوارم الان؟؟؟ پست کنم یا نه؟؟؟آخه چند مدت دیگه جواب ها میاد.
این مطلب واسه 11 مرداد 88 هست.نقل قول:
در جلسه علنی صبح امروز و در ادامه بررسی اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی مقرر شد حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سال تمام باشد.
من هنوز 19 سالمه و دی ماه میشم 20 سال
آقا یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدین
من تا الان ۲ بار کنکور دادم و امسال پیام نور قبول میشم
۱۸ مهر هم اعزام دارم که با توجه به قبولی توی پیام نور نمیرم خدمت
حالا میخوام ببینم اگه من در کنکور سال دیگه شرکت کنم و یه دانشگاه دولتی قبول بشم میتونم برم اون دانشگاه دولتی؟
لطفا دقیق جواب بدین
امکان داره دولتی قبول بشم و نذارن که برم اونجا؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین
اگه از پیام نور انصراف بدی خب دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و مشمول میشی و باید بری خدمتنقل قول:
دانشجوی انصرافی هم فک کنم چاره ای نداره جز خدمت
من 18 مهر اعزامم هست.قبلا هم فرستادم دفترچه رونقل قول:
اگه از پیام نور انصراف بدی خب دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و مشمول میشی و باید بری خدمت
دانشجوی انصرافی هم فک کنم چاره ای نداره جز خدمت
آقا توی دفترچه ی ثبت نام کنکور و در قسمت مقررات نظام وظیفه (صفحه 33 بند 6) نوشته:
......ضمنا در صورت برخورداری از معافیت تحصیلی دانشگاهی در سال 87-88 مجاز به شرکت در آزمون سراسری 88 نخواهند بود.
اما نظام وظیفه نوشته :
شرايط مشمولان براي شركت در آزمون سراسري 89-88
6-مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
حالا من باید با این تناقض آشکار چیکار کنم؟