چند بار آپديت كردم هر دفعه سر يه درصدي وايميسه . چند بار سر 99 درصد موند ديگه هيچي نشد چند ساعت هم گذاشتم بمونه هيچي نشد . چه كنم .
Printable View
چند بار آپديت كردم هر دفعه سر يه درصدي وايميسه . چند بار سر 99 درصد موند ديگه هيچي نشد چند ساعت هم گذاشتم بمونه هيچي نشد . چه كنم .
بزرگ نوشتم که همه ببینن. من لحن صحبتم رو کلماتم تعیین میکنن، نه اندازه نوشته. به شخص شما هم قصد بی احترامی نداشتم.:20:نقل قول:
من خودم از صدای P990 به عنوان یه موبایل راضیم و برام مهم نیست که چقدر بلنده یا در حد چه گوشی هستش؛ ولی اینکه میبینم بعضی از افراد این همه امکاناتی که این گوشی داره رو نادیده میگیرن و صدا رو ملاک انتخاب قرار میدن و با گوشی های سطح پایین مقایسه میکنن، طوری جواب میدم که اگه خریدن و صداش کم بود، نگن گوشی بیخودیه و از این حرفا. برای بار nام، P990 مخاطب خاص خودشو داره و روی صداش در حد W900 یا N73 حساب نکنید، ولی به عنوان یه گوشی در کلاس بیزینس، راضی کننده است، با سری E نوکیا مقایسه کنید...نقل قول:
برنامه Update Service رو Uninstall کن و دوباره نصب کن و آپدیت رو از اول شروع کن. به این دلیل که فایل ناقص دانلود شده توی Cache برنامه مونده و باید با Uninstall پاکش کرد.نقل قول:
با فیلیپ باز هم میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این کدو میدونستم اما گفتم شاید برای p990i یه چیز دیگه باشه :31:نقل قول:
تو فکرش نرو بی خیال... برای تازه کارا همیشه همینجوریه !نقل قول:
میگم اگه کسی برنامه به درد بخور داره بزاره بقیه هم حالشو ببرن !
یه سوال: صدای مکالمه رو چطوری زیاد میکنن ؟ هرچی میگردم پیداش نمیکیم