خلاصه سری ۷ افتضاح کامل هست و اینکه تویک چی هست الان بشه CA فرکانسارو دید .. منم منتظر جلبریک پایدارم برای 10.1 فیلد تست دیگه کار نمیکنه ... :n03:نقل قول:
Printable View
خلاصه سری ۷ افتضاح کامل هست و اینکه تویک چی هست الان بشه CA فرکانسارو دید .. منم منتظر جلبریک پایدارم برای 10.1 فیلد تست دیگه کار نمیکنه ... :n03:نقل قول:
ربطب به سیستم عامل ندارهنقل قول:
کلا ۴جی پلاس ایرانسل رو ایفن فعال نمیشه
نمیدوتم چیشون به هم سازگار نیست ولی خوب نمیشه
شما رو همون ۴جی هستی الان
اخه اگ فعال هم نباشه بايد 50 تا ٦٠ مگ رو راحت بدهنقل قول:
اين مشكل فك كنم از خود گوشيه و سيستم عامل
شما اين تست هارو ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خارج همينطوريه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب اینکه اثسیگنال ضعیفتری دارند درسته طی تستها معلومه که از بعضی گوشیها سیگنال کمتری دریافت میکنندنقل قول:
اما از نظر ۴جی پلاس سازگار نیستن با ۴جی پلاس ایرانسل
چون من تو اتریش امتحان کردم اونجا با تست ۴جی پلاس گلکسی ۷ فرقی ندلشت ۵-۶ مگ کمتر بود معلوم بود اونجا پلاسش فعال میشه
اره ... هات اسپات هم مشكل داره گاهي اوقات ميگه با پشتيباني اپراتور خود تماس بگيريد .نقل قول:
جايي نيست بشه موضوع در ميون گذاشت و واقعا بلد باشن و جواب بدن؟ مشكل اساسي داره
پاسخشون حتی وفت هم نذاشتن بخونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العادستنقل قول:
۴جی اهواز ایرانسل ترکیده خیلی بیاد بالا ۳-۴ مگابیت
دوستان این باند7 که میگید منظورتون چه فرکانسی هست؟ میخوام ببینم اگه تو موقعیت انتنش قرار میگیرم گوشیم ساپورت میکنه یا نه Huawei Y6 Pro
فکر کنم 2600 هست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
باند ۷ فرکانس 2600 هستنقل قول:
احتمالا از باند ۳ ایرانسل فقط پشتیبانی میکنه و اینکه CAT4 هست قابلیت پلاس رو نداره
گوشیمنبرای4جیفرکانسهای زیر رو ساپورت میکنه پس اگه روی 2600 هست قاعدتا باید 4جی پلاس رو ساپورت کنه درسته؟نقل قول:
LTE band 1(2100), 3(1800), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
نه دوست عزیزنقل قول:
ارتباطی نداره
فورجی پلاس یه جور تجمیع فرکانس هست
طبق سایت GSMARENA گوشی شما نهایت Cat4 رو ساپورت می کنه
دوستان من یه مقدار گیج شدم. در لینک زیر که دستگاه هایی که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند رو لیست کرده، پاراگراف اول نوشته شده که:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is a standard for wireless communication and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 4 or above) is a high speed version of LTE, sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.5G or 4G LTE ULTRA
که LTE Advanced رو از Cat.4 به بالا معرفی کرده. همچنین همونطور هم که دیده می شه، دستگاه هایی با مودم LTE Cat.4 هم در این لیست هستند که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند.
سوال اولم اینه که پس درنهایت Cat.4 به بالا از LTE Advanced پشتیانی می کنه یا Cat.6 به بالا.
سوال دومم هم اینه که اگر Cat.4 به بالا باشه، چرا بعضی دستگاه ها با مودم Cat.4 از LTE Advanced پشتیبانی می کنند و بعضی ها نه. یعنی کدوم مشخصه در مورد مودم های Cat.4 باعث این پشتیبانی می شه؟ و از کجا می تونیم بطور قطع متوجه بشیم که در نهایت مودم LTE Cat.4 دستگاه ما از LTE Advanced پشتیبانی می کنه یا نه.
ممنونم
این لینک موردنظر من:
نقل قول:
کدوم مثلا؟
دوست گرامي دستگاه هايي با cat 6 ب بالا ساپورت ميكنن .نقل قول:
شما cat4 هم داشته باشي تجميع نميكنه حتمن بايد cat 6 باشه
نقل قول:
مثلاً Iphone 6 و Iphone 6 Plus یا LG Nexus 5 یا تعداد دیگه ای از دستگاه هایی که در این لیست هستند Cat.4 هستند. حتی در مشخصات این دو آیفون در سایت جی اس ام آرنا هم نوشته LTE-A Cat.4
نقل قول:
بله ممنونم دوست عزیز. توی صفحات قبل هم شما و دوستان عنوان کرده بودید که Cat.6 به بالا. اما این اطلاعاتی که بنده خوندم یه مقدار به نظر مغایر میاد برای همین پرسیدم.
باسلام.نقل قول:
جسارتا با اطلاعات کمی که من توی همین تاپیک و جستجو اینطرف و اونطرف پیدا کردم
بستگی به مودمی که در سی پی یوی هر گوشی به کار رفته داره.
مثلا سی پی یوی گوشی که اسنپدراگون 430 هست lte-a و تجمیع رو ساپورت میکنه.
ولی سی پی یوی اسنپدراگون 616 lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.
پس بستگی به سی پی یو داره.
شما سی پی یو گوشیتون رو بگید میشه تشخیص داد 4g+ میشه یا نه. و اینکه همون لینک ویکی پ که گذاشتید هم راهنمایی خوبی هست.
البته توجه داشته باشید با باید چک کنید از جاهای دیگه. چون مثلا بعضی گوشیها چندتا مدل دارند به فرض
honor 6 مدل H60-L04 H60-L02, H60-L12 H60-L01 داره! هر کدوم یه فرکانسهای lte خاصی رو پشتیبانی میکنن.
به هر حال توی مشخصات گوشی قسمت lte حتما باند 1800 و 2600 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوش هم کرییراگریکیشن رو ساپورت کنه دیگه تمومه.
این نکته هم هست که همه ی گوشی ها باوجود اینکه به lte-a یا همون 4g+ وصل هستند و سرعت خوبی هم توی تستها نشون میدن در عین حال اون بالای گوشی همچنان 4g خالی میزنه ولی در اصل 4g+ وصله. نمونه ش گوشی های شیائومی و آیفون اینطورین. آیون حتی اگه 4g+ هم وصل باشه ولی میزنه LTE و نمیزنه lte-a یا 4g+....
نقل قول:
من خیلی ممنونم از شما بابت اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید. گوشی من Xperia Z Ultra ورژن C6833 هست. سی پی یو Snapdragon 800 و مودم LTE اون Cat.4 هست و از فرکانس های 1800 و 2600 هم پشتیبانی می کنه. در مورد Carrier Aggregation هم ظاهراً Snapdragon 800 از این قابلیت پشتیبانی می کنه ـــ مثلا طبق لینک زیر ـــ اما توی لیست ویکیپدیا که در پست بالا گذاشتم، Z Ultra حضور نداره و جای دیگه هم اطلاعات موثقی رو در مورد این گوشی پیدا نکردم که شاهدی باشه بر پشتیبانی این گوشی از LTE Advanced
خواهش میکنم. خوب اینطور که من جستجو کردم متاسفانه lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
ببنید از روی سایت خودش یا سایتهای review موبایل میشه در آورد.
این مشخصات گوشی شماست که متاسفانه چیزی تحت عنوان lte-a یا 4g+ و اینها ذکر نشده:
ولی به طور مثال زد فایو سونی توی همین ساتی اینطوری نوشته شده:
که میبینین اشاره شده 4gs یا حالا همون پلاس منظورشه ساپورت میکنه.
از روی سال ساخت گوشی هم میشه گفت مثلا 2013 هست z ultra و اون زمان با اینکه اسنپ 800 هست ولی
ساپورت نمیکنه گوشی اون سال. این نکته ها هم هستش که سونی اصلا موقع تست یا استفاده اون بالای گوشی نمیزنه
lte-a یا +4g ... فقط میزنه LTE... راهی هم نداره بشه دقیق گفت الان سونی داره تجمیع میکنه یا نه. یا متاسفانه من وارد نیستم ولی فکر کنم نمیشه دقیق تشخیص داد. و اینکه از روی سرعت نت هم میشه حدس زد. مثلا سرعت بالای 70 یا 80 مگابیت قطعا 4g+ هست... زیر این سرعت ممکنه 4g معمولی باشه چون باند 2600 دوستان سرعت 60 تا 70 مگابیت هم تک باند گرفتند.
نقل قول:
من باز هم از جنابعالی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. البته سال ساخت و سرعت ارسال و دریافت نمی تونن ملاک خوبی در تشخیص این مسئله باشند. در مورد اینکه این مشخصه در وبسایت های Review ذکر شده باشه یا نه، شما اگر به عنوان مثال مشخصات دو دستگاه Xperia Z Ultra و LG Nexus 5 رو در وبسایت gsmarena با هم مقایسه کنید، مشخصات CPU و مودم LTE اون ها با هم برابر هست. و در مشخصات هیچ کدوم از این دو دستگاه LTE-A ذکر نشده اما طبق اون صفحه ویکیپدیا، Nexus از LTE-A پشتیبانی می کنه ولی Z Ultra خیر. در مورد فرمایش شما در خصوص باند 40 هم بعید می دونم و مثال نقضش هم همین مورد Nexus 5 هست.
به هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتید. سوال بنده بیشتر از اینکه صرفاً در خصوص خود Z Ultra باشه، در خصوص Cat 4 یا Cat 6 به بالا بود که به وضوح خدمت تون توضیح دادم و اگر دوستان دیگه اطلاعی در این زمینه دارند ممنون می شم منو از تاریکی در بیارند.
نقل قول:
ال تی ادونسد می تونه برای کت 4 هم باشه اما ارزشی نداره و عملا بی فایدس. منظور از اون اینه که در کت 4 کلا 20 مگاهرتز می تونیم پهنای باند داشته باشیم حالا یه موقع اپراتور میاد همون 20 تا رو یه جا میده یه موقع هم میاد دو تا ده تا از یک فرکانس میده که میشه lte advanced cat4
اما این مهم نیست برای تجمیع ایرانسل باید تجمیع نسل 6 صورت بگیره یعنی سقفش دو تا 20 هست و در مورد ایرانسل میشه یه 10 با یه 15 که ممکنه بعدا 10 تای 1800 رو هم زیاد کنه پس برای استفاده از این قابلیت ایرانسل حتما lte advaced cat 6 لازمه که با حداکثر 40 مگاهرتز پهنای باند و حالت میمو 2*2 می تونه از نظر تئوری تا 300 مگابیت سرعت بده که با 25 مگاهرتز ایرانسل دوستان خاص، تجربه 165 مگ سرعت رو داشتن البته توی دانلود منیجر
سلامنقل قول:
دوست عزیز این تجمیع قرکانس های LTE رو چه جوری تشخیص میدین شما؟!
مثلا این گوشی داره دیگه درسته!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون نوشته LTE-A (3CA) Cat12 600/150 Mbps
ضمتا هر دو اسنپدراگون ca رو ساپورت میکنن؟!
Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820
Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821
سلام دوستان. من گوشیم LG G4 H818P هستش(دو سیم کارته). میخواستم ببینم از 4G+ ایرانسل پشتیبانی میکنه یا نه؟ آخه تو gsmarena زده lte مغمولی ولی مثلا تو سایت frequency check که فکر میکنم خیلی معتبر باشه نوشته LTE-A و همینطور سایت phonemore. ساکن مشهدم ولی تاحالا ندیدم بنویسه 4G+
جی اس ام آرنا زده CAT4 ولی مابقی سایتا زدن CAT6
لطفا هر کی میدونه بگه. مرسی
شاید مدل n کت 4 و مدل p برای کت 6 باشهنقل قول:
متاسفانه بعضی از فرم ویرهای اندروید حالت پلاس رو مشخصا نشون نمی ده و نمیشه فهمید که پلاس هست یا نه
شما همون موقع با یه دیوایس 4 جی که کت 4 هست تست کن اگر تفاوت معنا داری بین گوشی و اون باشه احتمالا داره پلاس رو پیاده می کنه
ممنون
متاسفانه گوشی فورجی دار دم دستم نیس.
کسی میدونه کجاهای مشهد میشه پلاس گرفت؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ZS570KL ساپورت میکنه.نقل قول:
جسارتا H818P فورجی پلاس ساپورت نمیکنه! اگر 818n بود ساپورت میکرد.نقل قول:
البته نکته ایی که هست lg حتی اگر به 4g+ وصل باشید اون بالا نشون نمیده.
از کجا میدونین؟
برای من که 4 جی پلاس بعضا باعث کاهش سرعت هم شده و همیشه 4 جی پلاس اش دهن سوزی نبوده
الان ببینید باند 7 تنها دانلود بیشتری نسبت به پلاس میده. درست باند سه من خوب نیست اما اینکه سرعت رو کم کنه دیگه عجیبه
تستهای حالت پلاس با 5186-22a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستهای باند 7 تنها
تست باند سه
محتوای مخفی: عکس مودم
تو سایت frequencycheck.com که برید و مدل دقیق گوشیو بزنین، میگه که ساپورت میکنه یا خیر. مدل P رو که زده ساپورت میکنه
واسه مدل اِن که میگین، gsmarena واسه همون زده که نداره!
تجمیع فرکانس به سه روشی که در تصویر می بینید انجام می شه
دو روش بصورت تک باند
و یک روش بصورت دو باند
هر گوشی باندهایی را در این روشها پشتیبانی می کند که من در ادامه روشها و باندهایی را که گوشی تک سیم و دو سیم میت 8 شرکت هواوی پشتیبانی می کند را می گذارم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تک سیم میت 8 هواوی
دو سیم میت 8 هواوی
همینطور که می بینید میت 8 دوسیم کارت فقط باند 1 و 3 را تجمیع می کنه پس از پلاس ایرانسل روی این گوشی خبری نیست مگر با آپدیت و تغییر این تجمیع.
نقل قول:
ممنونم از پاسخ کامل و جامع شما. پس با این تفاسیر مودم های Cat 4 هم از LTE-A پشتیبانی می کنند. اما چون مجموع فرکانس های ایرانسل در حال حاضر 25 مگاهرتزه و Cat 4 تا 20 مگاهرتز بیشتر پشتیبانی نمی کنه، مودم گوشی من از حالت Aggregation استفاده نمی کنه (یا فقط به باند 3 وصل می شه یا فقط به باند 7) درسته؟
آیا در سیستم عامل اندروید توسط نرم افزار یا چیزی می شه فهمید گوشی به کدوم باند یا باند ها متصله؟
nexus 5 ساپورت نمیکنه 4g+ رو. (سمت راست مشخصات nexus 5 هست)نقل قول:
محتوای مخفی: ....
نقل قول:عکس اول مدل h818p و عکس دوم h818n هست. کامل باشه یعنی ساپورت میکنه.نقل قول:
مدل n ساپورت میکنه اگر مشهد هستین 4g+ قطعا هست ولی کدوم منطقه باید تست کنید.
مشکل اینه که گوشی شما lg نشون نمیده. بستگی هم داره بیشتر سر صبح باید تست کنید
یا آخرهای بسته تون نباشه. وقتهای خلوت تست کنید سرعت بالاست قطعا.
مشهد قطعا بعضی از مناطقش 4g+ هست توی فروم دوستان قبلا تست گذاشته بودند
الان خاطرم نیست. ولی بدی که داره نشون نمیده دیگه. ناگفته نماند طبق نظر دوستمون ak313 هم آنچنان نمیشه گفت پلاس باشه قطعا سرعت اوکیه. ولی خوب دیوایسی که وصل میشی بین برندها فرق داره. قطعا سونی یا آیفون ریت بالاتری میدهند. به آنتن دهی گوشی در حالت lte و اینها خیلی بستگی داره.
محتوای مخفی: ....
این کدوم وب سایت دوست عزیز؟؟؟نقل قول:
بله درستهنقل قول:
روی یک سری از گوشی ها با کدهای مخفی میشه و یک سری هم با برنامه های جانبی مثل lte discovery
روی سامسونگ قشنگ اطلاعات حالت پلاس رو نشون میده با گزینه
Ca added
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
یه فایلpdfکامل راجع به میت هشتهنقل قول:
اگه گوشیتون نشون نمیده که منطقتون پلاس هست یا ن از طریق دو راه میشه دیگه میشه فهمید پوشش پلاس دارین یا خیر . (البته باید اینو مد نظر داشته باشین که گوشیتون از باند ۳ و ۷ همینطور Cat 6 پشتیبانی کنه)
اول از طریق سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش TD رو ببنید منطقتون تحت پوشش td هست اگه بود به احتمال ۸۰ درصد دکل های اطرافتون قابلیت تجمیع رو دارند . البته مناطقی هست که تازه فعال شدن مثل منطقه ما ولی نقشه td پوشش نداشته باشن
دوم اینکه نرم افزار speedtest رو نصب کنین یه تست از IPM یا سرور ایرانسل بگیرید وقتی داشت دانلود رو تست میکرد دقیقا ببیند اگه داشت ۲۰ تا ۳۰ مگ سرعت دانلود رو نشون میداد یهو اوج گرفت رفت سمت ۵۰ و بالاتر بدونید تجمیع فعال هست
با شارژ شگفت انگیز میشه بسته اینترنت خرید؟
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده :n03:
سلام
دوستان پسورد دیفالت wifi مودم irancell d100 چیه؟؟
کدوم مودم یا مودم های رومیزی الان از 4g+ پشتیبانی میکنن؟
فقط 5186 و 5786 یا بازم هست؟ از dlink و tplink چی؟ :n13:
دانگل usb نداریم برای این قضیه؟