مشکلتون چیه تمام شده اشتراکت یا کانکت نمیشه؟ چراغ adsl ثابته؟نقل قول:
Printable View
مشکلتون چیه تمام شده اشتراکت یا کانکت نمیشه؟ چراغ adsl ثابته؟نقل قول:
به احتمال زیاد از خط تلفنتون باشه نویز داره سیم تلفن رو برسی کن به خاطر بارندگی احتمالا مشکل پیدا کردهنقل قول:
چند روزی هستش معلوم نیست دارن چیکار میکنن نزدیک ساعت 11-12 ظهر اکثرا روی این رنج ایپی میوفتن ایپی 172..نقل قول:
بلهنقل قول:
حدود 20 ثانیه کلا قطع میشه و دوباره وصل میشه
سلام
حالا اینترنت مخابرات چطور هست؟
پینگش خوبه؟
من آسیاتک راحت آنلاین PS4 بازی میکردم
با گوکل پینگ مخابرات چنده؟
منم هر چند دقیقه یه بار قطع و وصل میشم متاسفانه :n24:
واقعا تو پارتاک تونستی وارد بشی؟من هرچی یوزر پس میزنم میگه اشتباه!نقل قول:
یکی از دوستان تست تک کانکشن اسیاتک میخواست
دیروز که اینترنت مشکل داشت پینگ رفته بود بالای 400 و سرعت داغون فکر کنم بخاطر نقل و انتقال پورتا بود
اما الان مثل قبل شده دوباره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم تایم رایگانه سرعت تک کانکشنش تو تایم رایگان افتضاحه همین میاد رو 20-10کیلوبایتنقل قول:
بعدش پراکسی ها روش خوب کار نمیکنن یه ویدئو انلاین هم بزور پخش میکنه حتی از آپارات
تست تایم رایگان رو چند روز پیش گذاشتم مگه ندیدی؟:n13:نقل قول:
ویدئو 1080p که هیچی فکر کنم 2k رو هم بتونه در تایم رایگان با قند شکن راحت از یوتوب پخش کنه :n19:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیا این پست سرعت در تایم رایگانه که قبلا گذاشتم
من که از اپارات هم نتونستم ویدیو پخش کنم باهاش چون سرعت تک کانکشن میشد 10-20کیلوبایت البته اون سرویس 2مگش بود شاید 10مگش بهتر باشه در هر صورت کیفیتش با مخابرات قابل مقایسه نبود سرویس 2مگش هم با دان استریم 8مگ 370کیلوبایت میداد شبا هم باید میزاشتی رو 32کانکشن برا دانلود بس که سرعت تک کانکشنش پایین میومدنقل قول:
حتما روی گیت وی بدی بودینقل قول:
الان که واسه من خیلی از مخابرات بهتره هم سرعت هم پینگ هم از نظر قطعی که اصلا نداره
در کل همه چیز به گیت وی برمیگرده
172.20 مال شارژ نت هستنقل قول:
172.30 مال زمانی هست که شبکه رو به دلیل خاصی عوض میکنن و یا شما از اینترنتتون استفاده نمیکنید و IP اضافه اشغال کردید، IP رو از شما میگیرن و به یکی دیگه میدن. اگر یه قطع و وصل کنی درست میشه.
منم مشکل قطعی هر چند دقیقه رو دارم. 1 دقیقه تایم اوت میده و اگر هم دوباره وصل بشه، به سرور بازی وصل نمیشه چون مسیر رو سوییچ میکنن وسط راه.
ساعت 2 تا 7 صبح این مشکل یا نیست یا اگر هست خیلی کمتره و فکر میکنم ربط داره به بار شبکه.
بخاطر جابه جایی کاربرای فیبر نوریهنقل قول:
هنوز اینتررررنت فیبر نوری وصل نشده...حااالا حالا هاا فکر نکمم راش. بندارن...
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
ماله من وصل شده.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
خدا خیرشون بده/ندهنقل قول:
یه هفته اس اینجوری شده. یعنی کاربرای فیبر نوری اینقدر زیادن؟
من از سه شنبه 2 هفته پیش یعنی حدود 15 روز پیش درخواست جمع آوری دادم ولی هنوز تخلیه نکردن خط رو که برم پارس یا آسیاتک... اعصاب نمیذارن...:n34:
- - - Updated - - -
خدا خیرشون بده/ندهنقل قول:
یه هفته اس اینجوری شده. یعنی کاربرای فیبر نوری اینقدر زیادن؟
من از سه شنبه 2 هفته پیش یعنی حدود 15 روز پیش درخواست جمع آوری دادم ولی هنوز تخلیه نکردن خط رو که برم پارس یا آسیاتک... اعصاب نمیذارن...:n34:
مخابرات دیگه شورش رو در اورده قبلا تو زمان فیری تایم اوت بود حالا همش تایم اوته
سلام کدوم منطقه هستینقل قول:
فاز۲پادادنقل قول:
من هم فاز دو هستم..پرش لینک نداری.به اکسین زدی
میگم واسه یوزر نیم پسورد. زنگ زدی به شرکت اکسین..سرعت وپینگش چطورهنقل قول:
نمی دونمنقل قول:
باهاشون حرف بزن ببین چی میتونی بگیری ازشون.
سه چهار نفرن. یکیشون که مدیر اونجاست تو ای تی و کامپیوتر خیلی با سواده. بکی دبگشون تعمیرکار خوبیه خلاصه حرف بزن بگو مثلا انقدر تومن میخوام خرج کنم به راه حلی بهت میدن
راصد همون 1 به 8 ئهنقل قول:
سرعت 14 تا 16 بت میده
کلا خیلی تنوع نداره
نه رفتم سامانه مخابرات با همون یوزر پس آسیاتک وارد شدم.سرعتش که برای من افتضاحه و مدام قطع و وصل میشهنقل قول:
رفقا برای مشکل سرعت دانلود با سایت های خارجی چکار میشه کرد ؟ رنج خاصی داره ؟ من هرجا میفتم سرعت به 120 نمیرسه !! downstream: 10240
شب یا روز؟ همیشه 120 دانلود داری؟نقل قول:
سرعت افتضاحه امروز 2دقیقه قطعه 2دقیقه وصل دفعه قبل هم که میخواستن فیبر نوری رو بدن آسیاتک همین مسخره بازی بود:n21:
اره... ولی 4 یا 5تا دانلود میزارم اوکی میشه....نقل قول:
یه tracert 4.2.2.4 بگیر بزار ببینیم کجایینقل قول:
شنیدم راصد هم پینگ داخلی یا همون سرورهای ایرانی و هم پینگ خارجیش توپه و پایینترین پینگ رو توی تمام شرکتهای خوزستان داره. شما هم تایید میکنین؟!نقل قول:
چون من گیمرم پینگ برام نسبت به سرعت مهمتره سرعت 30 40 هم کاره من رو راه میندازه
نقل قول:
اره تایید میشه.
یه شماره تلفن گذاشته بودم چند پست قبل واسه یکی از بچه ها. زنگ بزن اونا هم کیفیت خوبی دارند
- - - Updated - - -
نقل قول:
اره تایید میشه.
یه شماره تلفن گذاشته بودم چند پست قبل واسه یکی از بچه ها. زنگ بزن اونا هم کیفیت خوبی دارند
نقل قول:
این شماره ای که گذاشتید ماله وایرلس هست دیگه؟
اگر اره ماله چه شرکتی هست و تعرفه هاش ساعت رایگان دارن؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
این شماره ای که گذاشتید ماله وایرلس هست دیگه؟
اگر اره ماله چه شرکتی هست و تعرفه هاش ساعت رایگان دارن؟
اسم شرکت و سایتش رو بدین و شمارش لطفانقل قول:
شما گیمر هستین؟!!چی بازی میکنین؟!
یعنی پینگش از راصد هم بهتره؟!
قیمت این مودم های وایرلس برای اینترنت راصد چه قدر هست ؟
دوستان کسی جواب منو نداد؟
درود
دوستان ساعات رایگان دانلود مخابرات از چند تا چتده؟ اصلا داره؟
از 1 تا 6 :n16:نقل قول:
بزرگوار شما مطمئنی؟ چون من ساعت 3 دانلود کردم حجم کم شد ازم ... ضمنا من خط تلفنم فیبر نوری ـه. سامانه ی مخابرات هم همینه دیگه؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول: