احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرسنقل قول:
یا از وی پی ان ایرانی:n06:
Printable View
احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرسنقل قول:
یا از وی پی ان ایرانی:n06:
قطعی پی در پی شما هم این مشکل رو دارید الان؟
خیر واسه من اوکیهنقل قول:
سلام عزیز اگه میشه روششو به ما هم بگونقل قول:
دوستانی که اطلاع دارن، دو مگ نامحدود که ماهی 400 هزار تومنه دقیقا چه مقدار ریت دانلود میده؟؟ و آیا تضمین شده هست تو ماه حتی اگه یه ترابایت هم باش دانلود بشه سرعتش ثابت ثابت باشه؟
فکر نکنم کسی تاحالا سراغ این سرویس رفته باشه:n02: :n19:نقل قول:
من از ساعت 6 که وصل شدم تا الان نه سایت باز میکرد نه دانلود میکرد :n24:
آقا برا سرعت بالا 128 کارت دانشجویی کس دیگه ای رو ببریم مشکلی داره ؟
اصلا میشه بدون اینکه کارت و اینا ببریم از تو خود سایت سرعت بالای 128 تمدید کنیم ؟ بعدا قطع نمیکنن ؟
دوستان جدیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........
من الان پارس انلاینم .پارس انلاین خیلی شلوغ شده کیفیت سرویس دهیش خیلی پایین اومده و بیشترین مشترکای ADSL رو داره
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........ جدیدا خیلی سرویس های مقرون به صرفه و با سرعت عالی میده
... اما نمیدونم مقطعی هست فقط برای بازار گرمی هست تا مشتری جمع کنن یا کلا اینطوری هستند .
سرعت روزانه و شبانه دقیقا یکی هست . شبانه از ساعت 2 تا 5 صبح رایگان هست .
با سرعت 128 شبی حداقل حداقل 2 گیگ دانلود دارید .
با سرعت 256 شبی حداقل حداقل 4 گیگ دانلود دارید .
و با سرعت 512 شبی حداقل حدقل 5 گیگ رو دانلود دارید .
1 مگ هم دیگه نو و نپرس حداقل 6 گیگ شبی
الانم تو تاپیکش تبلیغات منفی میکنن که نکنه مشتریاش زیاد بشه و کیفیت سرویس دهیش پایین بیاد ...:n02:
من فعلا پارس انلاینم قراردادم تموم شه میرم به مدت ازمایشی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس میگیرم و از ترافیک دریافتی شبانه عکس میزارم براتون .
محدود شدن هم نداره و هر شب میتونی با سرعت مشخص دانلود کنید .
فعلا ........
:n08:نقل قول:
دوست عزیز حالت خوبه؟! چه خبرا؟!
مطمئنی در مورد های وب داری صحبت می کنی؟! عزیز جان سرعت سرویس های شبانه های وب اکثرا روی 2 مگ قفل شده. یعنی شبی بین 2-2.5 گیگ می شه گرفت نهایت.
دوستان من چند تا از کامنت ها رو خوندم شاخ درآوردم!
یعنی جدیدا پارس آنلاین سرویس های 128 خودش رو اگه خط بکشه رو 9 مگ میبنده؟
بعد سرعت کامل 1 مگابایت بر ثانیه هم میکشه با 128؟ این تو تهران با همون سرویس حجمی 128 قابل دسترسی هست؟ شبانش چجوریاس؟با سرور ایرانی شبی چند گیگ دانلود میشه کرد تهران ؟
مرکز مخابراتی پاسداران هستم
من تهرانم برای 512 محدود کارت دانشجویی و... نخواستن..فکر کنم برای سرعت بالاتر هم نخوان....:n06:نقل قول:
سلام ، من رفتم گفت کارت دانشجویی کس دیگه قبول نمیکنیم باید مال خودت باشه !!!! بعدشم گفت اگه از تو سایت بالای 128 تمدید کنی قطعش میکنیم !!!!!!!!!!!نقل قول:
اره خیلی اذیت می کنننقل قول:
من هم این مشکل را داشتم
اره ظاهرا" که این جوری شدهنقل قول:
من همزنگ زدم گفتن سرویس های نامحدود را روی 9 مگ بستیم
دوستان یه انسان نیکوکاری به سوال ما جواب بده خواهشاًنقل قول:
سروریس ها نامحدود هم رو 9 بستن!؟
یعنی یه چیزی گفتید که باعث خنده و شادی خیلی از دوستان شد !!!!نقل قول:
برادر حداقل یکم فیتیله تبلیغش رو کمتر میکردی که تابلو نشه !!
من همین الان با ۲۴ تومن ماهانه اکانت ۲ مگ محدود پارس ، شبانه ۱۵ گیگ دارم دانلود میکنم هرشب هم دانلود دارم و الان ماهه سومی هست که دارم استفاده میکنم ، پس خواهشن اینجا رو با بیلبورد تبلیغاتی تو خیابون اشتباه نگیرید پستتون هم گزارش میشه به مدیریت بررسی کنن
این همه آدم که دانشجو نیستن از تو سایت بالای 128 تمدید میکنن رو چرا قطع نمیکنن پس !؟ بابا الکی یه چیزی گفت !نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی :
وقتی ترافیک میاد زیر 1 گیگ دانلود شبانه واقعا خراب میشه !
داشتم دیشب خودم رو نگاه میکردم هر 290 مگ دقیقا یه بار قطع شده بود !
قبلا یه سایتی بود برای شکایت از کیفیت اینترنت ؟
کسی ادرسشو داره ؟
فایده ای داره ؟
الان حدودا 2 ساعته اینترنت کل پارس آنلاین در مشهد قطعه!
دوستان دیگه هم اطلاع داده بودن که وضعیت خراب میشه، حتی یکی از حجاج! از پشتیبانی هم پرسیده بود که گفته بود باید شارژ کنی تا وضع بهتر بشه ! ولی من تقریبا 10 روز پیش این مورد رو تجربه کردم، 500 مگ حجم باقیمانده داشتم که تقریبا هر 500 مگ رو که دانلود میکرد یه بار قطع میکرد ببینه حجمم تموم شده یا نه ( زیاد هوشمند نیستن ! نمیدونن شبانه دانلود رایگانه ) :n02: اما انصافا مثل روزهای قبلش دانلود کرد یعنی تفاوتش با روزی که 10 گیگ حجم داشتم شاید 200 مگی بود که حین قطع و وصل از دست داده بود (تقریبا ) !نقل قول:
وصل شد سرعت عالی شده:n19:
سرویس 1 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم در بهترین حالت تا 17 گیگ دانلود میده.
یه سوال!نقل قول:
این قطع شدن که میگید یعنی چی؟
یعنی باید دانلود را قطع کنی بعد دوباره ادامه بدی یا نه خودش قطع میشه و خودش هم وصل میشه؟
یا مثلا باید مودم را خاموش روشن کرد یا نه؟
آخرش اینکه شب باید بیدار بمونی یا نه؟؟؟ :n02:
ممنون!
سرعت روزانه سرویسهای محدود مثلا 128 با 1 مگ فرق داره؟ شبانه هاشون چطور؟ برای سرعت بیشتر از 128 مدرک اینا میخواد؟
مال ما که همون 4 مگ هستشنقل قول:
من 15 روز دیگه تموم میشه سرویسم تمدید کنم مال منم رو 4 مگ یسته میشه
:n02: حتما کنترل پنل مسخره ی پارس رو دیدید ؟! زمانی اونجا اطلاعات ثبت میشه که مودم خاموش شده باشه یا نت قطع شده باشه ... وقتی که شما 500 مگ حجم دارید، شرکت به صورت اتومات هر 500 مگی که دانلود میکنید نت رو قطع میکنه تا ببینه حجمتون تموم شده یا نه :n24: اگه مودم به صورت ppope تنظیم شده باشه (یعنی بدون کانکشن اینترنتش برقرار باشه ) اتومات قطع میشه و اتومات هم وصل شده و به دانلود ادامه میده ! ولی اگه به صورت کانکشن متصل شده باشه فکر کنم به مشکل برمیخورید و هر نیم ساعت یه بار باید کانکت کنید :n02: البته سعی کنید میزان retries رو در idm بالا قرار بدید تا لینک نپرهنقل قول:
یکی از دوستان لطفا بگه خط من با این مشخصات تا چه سرعتی رو جواب میده؟
9مگ شاید قسمتی ابری با وزش باد...من خطم وقتی رو 4 مگ بود نویزم 30 بود الان 9مگ ام و نویزم 8 تا 10.5نقل قول:
شما چه سرویسی استفاده میکنین؟نقل قول:
سرعت روزانه و شبانتون چجوریاس؟
والله نامه اش که واسه ما اومد یه چیزه دیگه گفته::::::؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من pol256 دارم وکلا بگم که یه جورایی شانسی هست وبه منطقه مخابراتیت مربوطه اگر مشترک کمی از منطقه مخابراتی شما جذب پارس بشن سرعتت خوبه و عالی وگرنه شبانه بعضی موقع ها رو اعصابه و بالاتر از 32 برای سرویس من نمیره...البته بعضی شبها هم که خط های منطقه ما خلوته تخته گاز با 980 تا میرم:n06:نقل قول:
نقل قول:
1- میزان افزایش سرعت سرویس اینترنت من چقدر است؟
افزایش سرعت ارائه اینترنت پرسرعت تا سقف 9 مگابیت بر ثانیه برای کلیه کاربران سرویس های محدود فراهم شده است. میزان بهره مندی شما از سرعت بالاتر بستگی به شرایط محیطی و فیزیکی خط تلفن دارد.
کسی مشکل افت سرعت اینترنت توی این دو سه روزه نداره؟
یکی از دوستان پارس انلاینی از این ای پی 173.195.41.254 و 4.2.2.4 و 8.8.8.8 یه پینگ میگیره لطفا ؟ ممنون
خدمت شما:نقل قول:
خظ شما راحت 9 مگ میکشه و بلکه تا 21 مگ هم میکشهنقل قول:
خیلی سوال سختیه؟:n08:نقل قول:
چرا سرعت منم چت کرده:n09:نقل قول: