مشکل از dns سرور شما ست اگه عوضش کنین یعنی دستی بدین مشکل احتمالاً حل میشهنقل قول:
Printable View
مشکل از dns سرور شما ست اگه عوضش کنین یعنی دستی بدین مشکل احتمالاً حل میشهنقل قول:
سلام
در نظر داشته باشيد مثلا كسايي كه پشت تلفن دارن جواب ميدن كارشناسن من به خانومه ميگم سرعتم تو روز براي دانلود 128 در حاليكه شب به زور به 10 ميرسه
جالبه به من جواب ميده كه سرعت 10 همون سرعتيست كه مخابرات به ما تكليف كرده به شما ارائه بديم يعني ضريب 1 به 10.وقتي من ديدم اينقدر بيسواده عصباني شدم گفتم زنيكه احمق همون 128 كه من ميگرفتم خودش ضريب 1 به 10 يا 1 به 8 بود نسبت به 1mb.با اين كاري كه شما شبها ميكنيد ضريب من در شبها شده 1 به 80 يا 1 به 100
وقتي ديد جوابي نداره گفت فعلا قانون همينه
فقط شما در نظر داشته باشيد چه آدماي نفهم واسكلي پشت خط هستند و به عنوان كارشناس جواب ما رو ميدن
ميگم که مشکل سرعت ندارم تو وب گردی يا تست سرعت تو سايت ها درسته همه چيز.نقل قول:
پهنای باند کامل پر ميشه يا حتی دانلود با وي پي ان اما وقتی در حالت نرمال ميزارم
رو دانلود سرعت از 23kb بيشتر نميشه و مدام سرعت به صفر ميرسه! امروز که 1 kb بود!
عکس گرفتم اما چجوری ميتونم بزارم تو سايت نوشته من نميتوانم فايل پيوست کنم
نقل قول:
من میخواستم شکایت کنم. اون برنامه ای هم که خود سایت گفته نصب کردم. فایرفاکس بستم دوباره باز کردم ولی بازم هیچ اتفاقی نمیفته وهمون صفحه میاد میگه این برنامه رو نصب کن.
اگر ممکن راهنمایی کنید
دوستان متن بالا خوبه.شما هم بفرستید به لینک زیر:نقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
این تست براساس جاوا اجرا میشه و خطا کمتر داره شما باید حتما نرمافزار مربوطه رو نصب کنید می تونید از لینک زیر آخرین ورژن رو دانلود کنید:نقل قول:
مخصوص 32bit
کد:http://www.filehippo.com/download_jre_32/
اما برای من مشکلی نداشت و شکایت رو فرستادمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک بر سر شاتل با این سرعت شبانه
باید فسخ کنم
من الان با art5 از رپیدشیر با اکانت دارم با سرعت 35 دانلود میکنم!
میشه خواهش کنم سایر دوستان هم با توجه به سرویشون سرعت دانلودشون رو از رپید بگن؟ که من ببینم چیکار کنم با این شاستل
الان با تهران صحبت کردم .گفتم من 3 هفته ای که دارم محدود میشم این داستانش به چه شکل ؟ با توجه به قانون خودتون من باید تا الان سرعتم درست میشد؟
گفت ما یک لیستی داریم شما اگر دانلودتون زیاد باشه میرین تو اون لیست برای یک مدت محدود میشین اگر بازم زیاد دانلود کنی بازم میری تولیست ایندفعه مدت زمان بیشتری تو لیست میمونی.
گفتم حالا این محدودیت چقدر است؟ گفت معلوم نیست
گفتم حالا برو دانلود رایگان من نگاه کن؟ رفت نگاه کرد دید 3 هفته دانلود نداشتم. گفت شما باید تا الان از تو لیست در اومده باشی شب زنگ بزن بگو از تو لیست درت بیارن
گفتم حالا اگر سرعتم درست شد چطوری باید دانلود داشته باشم که محدود نشم؟ 1 روز درمیون؟ 2 روز در میون؟ 3 روز در میون؟گفت اصلا اینجوری نیست که نمودارتون سینوسی باشه شما میتونین هر روز دانلود داشته باشین ولی نباید از تمام ساعت رایگانی که در اختیارتون است استفاده کنین چون خق بقیه مشترکها خورده میشه
راستیتش من تا حالا فکر میکردم اینها با توجه به گسترشی که در کشور کردند پهنای باند کم اوردند و مقطعی است تا برند پهنای باند بخرند امروز درست نشه 2 هفته دیگه درست میشه. ولی اینها اصلا عین خیالشون نیست هی دارند دندون گردتر میشوند
دیگه شورشو دراوردن من 2مگ دارم از 512 هم سرعت دانلودم بدتره
اینکه سرعت حدودا 2 مگ رو نشون میده خوب اینجوری حرف شما رو که قبول نمی کنند.نقل قول:
کاملاً تایید میشه با توجه به گران بودن پهنای باند اینترنت چون دنبال بیشترین سود هستند می خواهند با خرید کمترین پهنای باند بیشترین مشتری و در نهایت بیشترین سود را کسب کنند اصلاً براشون مهم نیست که شما ناراحت بشوید یا عصبانی چون همون قدر که ریزش مشترک دارند با تبلیغات سر یک عده گول می مالند حالا تا بیفهمند چه خبر هست اینها پولهاشون راهم شمردن.نقل قول:
کلاً تا تحولی در قیمت پهنای باند اینترنت و سرعت اینترنت نشه هیچی درست نخواهد شد وقت خودتون را تلف نکنید.
اگه دقت کرده باشین پشتیبان ها هر کدوم یه مدل قانون خودشونو تفسیر می کنهنقل قول:
به نظر من نمیان نگاه کنن از 6 ساعت چند ساعتشو دانلود کردیم
بیشتر به حجمی که هر شب دانلود میشه نگاه می کنن
بیشتر هم کسانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود داشتن محدود شدن
من Eco2048 دارم سرعت دانلود شبانه سه شب هست که از 30 کیلوبایت بالاتر نرفته است.نقل قول:
میانگین شبی چقدر دانلود داشتین؟نقل قول:
هم از طرق لينك شكايت كنيد هم به خود پشتيباني
يه دست صدا نداره ولي من بهتون قول مي دم اگه پيگير بشيد هر چقدر هم كه دزد باشن سر عقل ميان
آخه شاتل جز شبانه حرف ديگه اي واسه گفتن نداره:2::2::2:
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
منم اينو فرستادمنقل قول:
به خود پشتيباني هم ميل زدم خيلي شاكي:19:
منم به cta.ir شکایت فرستادم ولی به matma.ir هرکاری کردم نشد
بعد سه روز استفاده از اینترنت شاتل و 2 گیگ دانلود متوجه شدند مرکز مخابرات ما مشکل فنی داره که تا دوماه حل نمیشه!!!:27:
امروز زنگ زدن گفتن یه نامه واسمون ایمیل کنید که تمام و کمال پولتون برگردونیم :31: نمیدونم الان باید خوشحال باشم یا ناراحت:31: راستی گفت دوست دارید مودم نگه دارید یا برگردونید گفتم معلوم نیست موم مارکش زایکسل مدل p-650r ، 38 تومن گرفتم فقط پورت ethernet داره به نظرتون اینو هم بدم بره یا نگهش دارم؟!
حالا یه سوال من سرویس شاتل 128 داشتم که سرعت دانلودم میانگین رو 60 kb/s بود الان هم تو مرکز ما فقط پارس و مخابرات سرویس میدن مخابرات یک ماهه نامحدود میده 10 تومن پارس هم 14 تومن البته 3گیگ از کجا باید بدونم سرعت مخابرات چنده؟؟!! امکانش هست همین 60 باشه یا سرعت واقعیه چون فکر کنم 128 تقسیم بر 8 میکنی سرعت KB/S بدست میاد یعنی 16!!! چنین چیزی درسته؟! به نظرتون از پارس بگیرم یا مخابرات؟!!
ممنون:40:
از مخابرات بگيرنقل قول:
سرعتشم از تاپيك خودش سوال كن مي گن بهت
چطور ممکنه؟نقل قول:
آخه شبها فقط سرعت دانلود از یسری سرورها محدود میشه
دان استریم اکو دو مگی ها چند هست؟
(دقیق)
شما از کجا انقدر مطمئن هستید؟ سه شبه سرعت بنده از 30 تا بالاتر نرفته روی هر سروری هم که بگی امتحان کردم.نقل قول:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
دقیق : Downstream Speed 2560 kbps (Interleave)نقل قول:
منم اکو 2مگ دارم سرعت دانلود بشتر از 40-45 نمیرهنقل قول:
تست امروز آرت 1 . امروز پینگ خیلی عالی شده اینجا مرکز ما.
مطمئن هستمنقل قول:
چون یک فایل رو با دو سرور متفاوت امتحان کردم
یکی به زور به 12 کیلو میرسید و همش بین 5 تا 12 متغیر بود
دیگری مثل ساعات غیر پیک با سرعت بالا و نوسان کمتر
نقل قول:
واسه ما 300 تا کم کردن
شده: 2268
این طرح جدید چجوریه؟3 گیگ بخری 6 گیگ میدن؟!!
این چه وضعش هست؟
2 مگ - شاتل
سرور کم سرعت چی بود پرسرعت چی بود؟نقل قول:
مودم رو پس بدی بهتره همین مودم با گارانتی دلسا تو بازار 45000 تومان هست.نقل قول:
منم متن زیر رو به مدیریت زدم گفتم اینجا هم بذارم.
مدیریت محترم شرکت شاتل
با سلام ؛
اینجانب ، ...... ، از مشترکین اینترنت پرسرعت آن شرکت میباشم (با شناسه کاربری .......). پیرو مکالمات صورت گرفته با کارشناس پشتیبانی فنی آن شرکت در روز چهارشنبه مورخ 16/8/89 که فایل متن آن نیز به پیوست میباشد روشن گردید که شرکت شاتل عمدا سرویس اینترنت پرسرعت اینجانب را در تایم شبانه (1 شب تا 7 صبح) محدود کرده است . این رفتار ناپسند از سمت آن شرکت در قبال کاربری چون بنده که سابقه ی دوسال استفاده از سرویس اینترنت پرسرعت آن شرکت را داشته ام بسیار ناشایست و مذموم میباشد. علی رغم آنکه بیش از 3 ماه از اتمام قرار داد اینجانب باقیمانده است ، به دلیل رفتار ناعادلانه ی آن شرکت در قبال مشترکین خود، تقاضای فسخ قرارداد را دارم . خواهشمند است پیگیریهای لازم را در اسرع وقت انجام داده و دستور مقتضی را صادر فرمایید.
دوستان سرويس ارت 1 جه سرعتي هست و سرعت دانلودش جقدر هست؟قيمت رو هم بكيد
همه دارند از شاتل می روند شما میخوای بیای ؟؟؟؟؟نقل قول:
سرور کم سرعت از ---------- بودنقل قول:
که بعد من فایل رو لیچ کردم و سرعت بالا رفت
البته بماند که اون لیچ هم چند روز بعد همون بلا سرش اومد!
البته میشه این رو با دانلود از سایت فایر فاکس یا اپرا که خود پشتیبانی هم میگه امتحان کرد
خواهید دید که سرعت این سرور ها در این ساعات محدود نمیشه
منو بگو كه قراردادم طولاني مدته:13::13:نقل قول:
منم به همين نتيجه رسيدم اما در همون محدوده محدود شده!! (چي گفتم...!)نقل قول:
يعني سرعت شير شده من در شبها مياد از يك مگ به 128 كيلوبيت و در اين حالت بعضي از سايتها سرعتشون رو 8 و 9 است مثل همين دانلودها و بعضي سايتهاي كمتر بارگيري سرعتي معادل 16 دارند.
اين صحيت شما مربوط به آن مقدار آبي است كه از شير از بالا پيچانده شده ميريزد. آن فلكه دست من و شما نيست كه با اين سرور و آن سرور به سرعت روزانه دست پيدا كنيم.
در كل اين حرفا واسه فاطي تنبون نميشه...
دوست عزیز من مودم p-r650r-v3 زایکسل 38 تومن گرفتم یعنی این مودم تو بازار 45 تومنه؟؟؟ :13:نقل قول:
فکر کنم پستم اعداد اشتباه افتاده شما فکر کردید مودم 65 تومن گرفتم یا قیمت 45 تومن اشتباه وارد کردید؟!
دوباره میپرسم الان من میتونم مودم p-r650r-v3 زایکسل که 38 تومن از شرکت گرفتم به شرکت پس بدم و پولمو بگیرم به نظرتون پسش بدم یا مودم خوبیه و قیمتش هم درسته ؟؟؟ خودم تو سایت پارس نگاه کردم دیدم این مودم پشتیبانی نمیکنه این تا چه اندازه درسته؟!!
آقا یکی مارو روشن کنه این سرعت 128Kbps یعنی چند کیلوبایت بر ثانیه؟؟؟ باید به 8 تقسیم کنیم دیگه درسته؟؟؟ حالا یه سوال درسته جاش اینجا نیست(مرکز مخابرات ما اینجا تاپیک نداره!!!) ولی دوستانی که اطلاع دارن خواهش میکنم کمکم کنید امکانش هست سرویس 128 مخابرات بیشتر از 16 کیلو بایت بر ثانیه باشه؟؟؟