بله با توجه به قیمتش .نقل قول:
البته کمی تو های تیز هست ولی فکر نکم تو هدفونهای هم رده خودش بهتر از این باشن.
خرید حضوری انجام بدین بهتره چون هم از سالم بودن هدفونتون مطمعا میشین و هم میتونین راحت تخفیف بگیرین.
و منظورتون بهتر از k77 بود یا بدتر؟
Printable View
بله با توجه به قیمتش .نقل قول:
البته کمی تو های تیز هست ولی فکر نکم تو هدفونهای هم رده خودش بهتر از این باشن.
خرید حضوری انجام بدین بهتره چون هم از سالم بودن هدفونتون مطمعا میشین و هم میتونین راحت تخفیف بگیرین.
و منظورتون بهتر از k77 بود یا بدتر؟
فقط اگه میشه چند انتخاب دیگه هم معرفی کنین ، چون اینجا سخت هدفون گیر میاد . اگه میشه یه حدود قیمت هم بدین که دستم باشه میرم خرید .نقل قول:
ممـنون .
///
راستی ، دکمـه تشـکرش چـرا نیسـت ؟ بخاطـر سطـح کاربریـه ؟
sennheiser omx181نقل قول:
sennheiser mx 367 و mx 370 و mx580
creative ep630 و ep830
panasonic hje300
-ex77- ex40 -ex 60 و sony ex80 البته سونی ها رو امتحان نکردم فعلا و یه سری jvc که دوستان بهتر میتونن راهنمایتون کنن.
منظورم ارزونتر بود چون به شدت موزیک دوست دارم و میخوام بعدها یه هدفون خیلی خوب بخرم و اینی که میخوام الان بخرم موقتیه پس هرچی ارزونتر باشه بهترنقل قول:
نمی دونم فردا px200II رو بگیرم یا cx680
بیس 680 خوبه ؟
200 خوشم اومده به نظر میاد باس ضعیفی داره
با این توصیفات از کاوه جان ... حقیقتا من نظرم راجع به Creative ep-630 یخورده عوض شد...!نقل قول:
والا دیگه کم کم دارم جنون میگیرم... از یه طرف میگم بذار اول اردیبهشت cowon i10 رو بگیرم...
بعد تک تک earphone ها وصل کنم بهش ببینم کدوم بهتر نتیجه میده!
نظر اساتید چیه؟
پاک روانی شدم...!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
كاملا موافقم. من خودم با k44 شروع كردم يعني اولين هدفون حرفه ايم بود البته اون موقع بيشتر از اين هم ايران موجود نبود ولي بهتر از هيچي بود.هر چقدر پله پله و مرحله به مرحله هدفونهاي بهتر از هدفون قبلي تون تهيه كنين بيشتر با صدا و جزييات اون اشنا خواهيد شد.چون فرض كنين براي عنواع سبكهاي مختلف هدفون مناسبي هست و با اين روش ميتونين با هدفونهاي مختلف براي سبكهاي مختلف اشنا بشين و با نقاط ضعف و قوت اونها اشنا شده و در نهايت خيلي راحت و مطمعن ميتونين هدفون ايده ال تون رو پيدا كنين.نقل قول:
براي شروع k44 رو بهتون پيشنهاد ميكنم
موفق باشين
خوب البته.صبر كنين پليرتون رو تهيه كنين شايد هدفون فابريك خودش كافي بود و انتظاراتتون رو براورد كرد.چرا قبل از خريد ماشين بفكر رينگ اسپورت هستين؟نقل قول:
معمولا تو هدفون هاي حرفه اي هست كه بعد از تهيه هدفون بنسبت نياز هدفون امپ يا پلير مناسب تهيه ميكنن.
پيشنهاد ميكنم يه مدت از هدفون خود پليرتون استفاده كنين در اين بين با توجه به نياز و سبك مورد علاقتون وقت كافي براي انتخاب هدفون منتخبتون خواهيد داشت و با يه تير دو نشون خواهيد زد هم هدفون پليرتون بي مصرف نخواهد بود و اينكه هدفون بعديتون بهتر از هدفون پليرتون خواهد بود
پليرتون پيشاپيش مباركتون باشه.
ممنون سالار جون... شما خیلی لطف داری!نقل قول:
والا هدفون خودش از اون کپسولیها نیست که توی گوش کیپ نیشه!
واسه همین فکر نکنم بیس مورد انتظار منو داشته باشه... حالا ببینم خدا چی میخواد!
ممنون داداش گلم...
من هرروز نظر اساتید رو می خونم ببینم چیزی دستگیرم میشه نسبت به نیازم...!
ممنون از همه...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
هدفون خود کوون واقعا عالیه از نظر کیفیت صدا بیسش هم خوبهنقل قول:
بعد از یکی دوهفته قشنگ Burn in میشه ولی دیری نمیپاید که سریع ویز ویز میافته چون جنسش خوب نیست