سلام به امضای من یه نگاه بندازید اگه از بچه ها کسی ادکلنها رو خواست در خدمتم!:-)
Printable View
سلام به امضای من یه نگاه بندازید اگه از بچه ها کسی ادکلنها رو خواست در خدمتم!:-)
بچه ها کسی قیمت ارامیس توسکانی رو داره؟ به نظرتون ارزش خرید داره؟
من یه جا 75 قیمت داشتم. ادکلن با ارزشی هست. البته از اون نمونه های قدیمیش بود. این جدیدها کیفیت اون اولی هارو ندارندنقل قول:
نقل قول:
به نظر من هم نه تنها که موندگاری و پخش بوی عالیش خراب شده بلکه بوس سابق رو هم نمیده و کمی تیز شده
تسار هم با فرمولش کمی تغیر کرده و شیشه اش هم کلا عوض شده ولی نسبت به قیمتش خوبه
با تشکر :11:نقل قول:
تعجب کردم که بین ادکلن هایی که معرفی کردین اصلا اسمی از cool water نیاوردین ....
این ادکلنهایی که گفتین رو تو تهران از کجا میتونم بخرم که تقلبی نباشه و همه اینا رو هم داشته باشه تا بتونم تست کنم ؟
ممکنه یه اسپری و یه مام دخترونه خوب هم معرفی کنید ...
میخوام هدیه بخرم واسه کسی که خیلی سخت سلیقه است ...
دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم ...
تسار (تزار) اسم ادکلنی از برند وان کلیف & آرپلز هستنقل قول:
فرید جون این اپیوم مگه چند تا مدل داره ؟ اینی که تو پی تی گذاشتی واسه فروش با اینی که تو آواتارت هست و اینی که تو سایتا فروش هست ....!نقل قول:
مدل بندی داره ؟
آزارو پور هووم رو تست کردی ؟
راستی اون بولگاری شیشه آبیه که واسه فروش گذاشتی چطوریه بوش ؟ (اگه اوکی هست بگیرمش)
تعداد مدلهای اوپیوم از برند ایوسنت لورن از تعداد کل ادکلنهای خیلی از برندها بیشترهنقل قول:
اونی که عکس اواتار من هست اوپیوم پور هوم ادو پرفیوم هست که فقط و فقط 50 میل داره و دست نیافتنی!
اونی که تو سایت ها هست رایج ترین نمونه مردانه هست که اوپیوم پور هوم هست.
اونی که تو پی تی هست اوپیوم اورینت نسخه چینی هست. (البته اشتباه نشه ساخت چین نیست. اسمش اینطوره و الهام گرفته از ادویه های مشرق زمینه)
تا اونجایی که یاد دارم نمونه های مردانه بالاتر از 5 تا هست و زنونه بیش از 14- 15 نمونه داره.
اونایی که تو خاطرم هست
مردونه:
اوپیوم پور هوم
اوپیوم پور هوم ادو پرفیوم
اوپیوم اورینت چین
اوپیوم اورینت
اوپیوم اورینت سامر 2007
اوپیوم لی سکرت (اینو حتی تو فروشگاههای اروپا هم نمیتونید پیدا کنید و فقط به صورت سفرشی برای افراد خاص ساخته شده)
زنونه:
اوپیوم ادو تولیت
اوپیوم ادو پرفیوم
اوپیوم واپروس
بل د اوپیوم
اوپیوم اورینت اکستریم (این هم فقط سفارشی هست)
اوپیوم ارکید چین
اوپیوم فلور امپریال
اوپیوم پرستیژ
اوپیوم فلور د شانگهای
اوپیوم ادو تولیت 2004
اوپیوم ل نوول
اوپیوم لی سکرت
اوپیوم د اورینت چین
آزارو پور هوم هم تست کردم اگر تونستید حجم های 50 یا 30 میلش رو گیر بیارید واقعا ارزش خرید داره (چون اکثر 100 میلها تقلبی هستند). پخش بوی خوبی هم داره. ادکلن مجلسی هست و به نظر من توی گروه شرقی-ادویه ایی میشه دسته بندیش کرد
بی ال وی هم اولش تند و خنک هست ولی زود پودری میشه. حتی پودری بودنش رو هم بیشتر از دیور هوم اینتنس میدونم.