دوستان اگه با Socks هم با HTTPS مشکل دارید فقط کافیه همون ------ و پورت ساکس رو توی مرورگرتون وارد کنید عین ساعت کار میکنه!نقل قول:
الان من هم فیسبوک و هم جیمیل رو راحت باز میکنم
Printable View
دوستان اگه با Socks هم با HTTPS مشکل دارید فقط کافیه همون ------ و پورت ساکس رو توی مرورگرتون وارد کنید عین ساعت کار میکنه!نقل قول:
الان من هم فیسبوک و هم جیمیل رو راحت باز میکنم
آقا مگه سرویس های نامحدود ایرانسل، واقعا نا محدود نیست؟؟
پس این خزعبلات که توی پنل من نوشته چیه؟؟!؟! :13::13::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که سرویس من 4 روز بیشتر نیست که فعال شده و عمرا بشه با سرویس 512 در 4 روز، 17 گیگ دانلود کرد!!! :41:
بعدش هم که یه شب تا صبح که اینترنتم اصلا قطع بود، امروزم که اصلا ازش استفاده نکردم...
نکنه باز دارن کلاه میذارن سرمون؟؟!
آقا چطور میشه اینکارو کرد؟؟؟؟ من نمیتونم اینکاری که گفتین رو انجام بدم؟نقل قول:
من همه سایتا برام باز میشه به جز فیسبوک و جیمیل!!!
نقل قول:
کلاه میذارنو خوب اومدی مگه شک داشتی؟
عزیز شما اگه خودتم بکشی نمیتونی اون ترافیک رو تموم کنی.....اون ارجیفی که نوشته رو زیاد جدی نگیر شما قادر به پایان رسوندن اون ترافیک نیستینقل قول:
آقا مگه سرویس های نامحدود ایرانسل، واقعا نا محدود نیست؟؟
پس این خزعبلات که توی پنل من نوشته چیه؟؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 944x360. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که سرویس من 4 روز بیشتر نیست که فعال شده و عمرا بشه با سرویس 512 در 4 روز، 17 گیگ دانلود کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم که یه شب تا صبح که اینترنتم اصلا قطع بود، امروزم که اصلا ازش استفاده نکردم...
نکنه باز دارن کلاه میذارن سرمون؟؟!
شک که داشتم! :Dنقل قول:
ولی خوب انتظار این مدلو نداشتم! :31:
راستی، جون به اون آواتارت! اصلا روحمو شاد کرد!
آخه مساله اینه که داره به من میگه من 17 گیگ استفاده کردم (که نکردم!!!!) و همچنین 13 گیگ دیگه دارم! :2:نقل قول:
2 حالت داره:
1) اگه واقعا چرت و پرت نوشته باشه که هیچ! :31:
2) اگه واقعا 13 گیگ مونده باشه، وقتی داره میگه من 17 گیگ رو توی 4 روز استفاده کردم، اونوخ مصرف کردن 13 گیگ توی 10 روز که کاری نداره!!! :18:
ولی جدا میخوام بدونم... یعنی این سرویس نامحدود هم الکیه؟! بابا من خیلی دانلود دارم توی این یک ماهه :41:
خیر سرم رفتم اینو گرفتم که دانلودامو انجام بدم :41:
نه فقط فیسبوک بلکه جیمیل هم در تنظیماتش می تونی https رو غیر فعال کنی:31:نقل قول:
از من از گذشته غیر فعال بود و https نیست الان.
دوست عزیز بهت گفتم اصلا نگران نباش اون اعداد اصلا اعتباری ندارن....چرتو پرت زیاد نوشته تو اون فرمها....شما با خیال راحت بزار دانلود بشه وقتی سرویس نامحدود داری هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنینقل قول:
اون اعداد کاملا چرتو پرت هستن
در ضمن به راحتی میشه با 512 در روز 4-5 گیگ دانلود کرد که در عرض سه روز میتونی 15-16 گیگ دانلود کنی پس میزان مصرفت درسته ولی میزان باقی موندت نامحدوده خیالت راحت
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
میشه بگی چطوری غیرفعالش کنم؟؟؟؟ من میتونم با موبایل برم تو تنظیماتش...اگه میشه بگین!نقل قول:
آقا دمت گرم.این روش خیلی خوب جواب داد.نقل قول:
مرسی دوست عزیز! خیالمو راحت کردی! :10:نقل قول:
حالا با خاطر آسوده میذارم دانلود!
راستی سرعت من اکثرا حدود 60 کیلوبایت هست که با انجام محاسبات پیچیده(!!)، میشه نتیجه گرفت که روزی میتونم 4 گیگ دانلود کنم! :31:
فکر کنم میزان اضافه ای که نوشته، دانلود + آپلود هست... اگه اونطوری باشه، درست در میاد.
در کل بازم ممنونم