به نظرتون امسال تست رمزینه دیفرانسیل 2ـش میاد ؟
به نظرتون امسال تست رمزینه دیفرانسیل 2ـش میاد ؟
درود
دوستان برای املای کنکور ، باید کتاب کمک آموزشی بخونیم یا همون لغات آخر کتاب را و تست ها ی سال گذشته ؟؟
چه کتابی خوبه ؟؟
برای آرایه ها چی ؟؟ اصلا می شه آرایه های کنکور که یهو 5 تا آرایه از یه بیت می خواد را زد ؟؟
ممنون
سلام
من پشت کنکورم و شرایطم یجوریه که نمیتونم بیرون کلاس برم تقریباً هم مطالب یادم رفته برای درسهای ریاضیات پایه و دیفرانسیل و انتگرال و فیزیک پایه و پیش بهترین کتاب آموزشی که خوب یاد بده، این که کتابهایی که معرفی میکنید تست های کنکور رو هم همراهش داره؟
سلامنقل قول:
حتما کتاب املا و واژگان ازمون سراسری دکتر هامون سبطی نشر دریافت رو بگیر هم اموزش هستش و هم تست.
ارایه های ادبی برای اموزش کتاب کلک معلم خوبه اما تست کم داره برای تست هم ارایه های ادبی انرژی اتمی
کتاب ارایه های ادبی دیگه ای هم هست مثل تخته سیاه و رمزینه برای ارایه های ادبی بهترین کار اینه که کتاب های بازار رو خودت یه ورق بزنی ببینی کدوم بهتره برات.
موفق باشی
آقایون محترم کتاب آموزش توپ برای حسابان جدید میخاستم؟
برای املا از کتاب نشر دریافت استفاده کن.اصولی تر از بقیه کتابهای املا کار کرده.اگر دنبال تستهای ترکیبی آرایه هستی فقط رمزینه بگیر بخش آخرش این نوع تستها رو با پاسخ تحلیلی آورده .البته من از طریق بچه های اینجا با کتاب آرایه رمزینه آشنا شدم .کلک و الگو خیلی از این کتاب فاصله دارن. میتونی فایلش رو از سایت رمزینه دانلود کنینقل قول:
سلام لطفا چند تا متاب مفهومی واسه درسهای عمومی در سراسری معرفی کنید چون همش مفهومیه تو کنکور سراسری ، واسه فارسی زبان دینی،
اگه تو بقیه درسها هم تجربه دارید بگید مثلا گسسته!
سلام لطفا چند تا متاب مفهومی واسه درسهای عمومی در سراسری معرفی کنید چون همش مفهومیه تو کنکور سراسری ، واسه فارسی زبان دینی،
اگه تو بقیه درسها هم تجربه دارید بگید مثلا گسسته!
سلام دوستان یه کتاب عالی هم در درسنامه هم در تست برای فیزیک پیش معرفی میکنید؟
املا و لغت هامون سبطی خیلی خوبه و واقعا برای داوطلبان کنکور مفیده .نقل قول:
برای ارایه ها از کتاب ارایه های رمزینه استفاده کن ولی بخش های مربوط به رشته انسانی هاشو نخون.:46: