من که هر ترم از همینجا تمامی نمونه سوالاتم رو تامین میکنم ..... دیگه بیرون نمیخرم .... راضی کنندسنقل قول:
Printable View
من که هر ترم از همینجا تمامی نمونه سوالاتم رو تامین میکنم ..... دیگه بیرون نمیخرم .... راضی کنندسنقل قول:
آقا خیلی سایت خوبیه.من چندین نمونه سوال از دروس مبانی و ریاضی و زبان و فارسی و اندیشه گرفتم همراه با جوابنقل قول:
tnx
سلام.متاسفانه ديگه نمي تونن...قبلا مي شد ولي الان داشتن مدرك پيش دانشگاهي الزامي شده.نقل قول:
سلام
من دیپلم فنی دارم. گویا باید پیش دانشگاهی هم گرفت.میخواستم ببینم غیرحضوری میشه گرفتش؟
بعد این خبر پس چی میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه همزمان پیام نور خوند و همینطور پیش دانشگاهی؟
میخوام واسه ساختمان داده اول متن درس رو بخونم بعد برم روی سوالات تستی سال های گذشته .... بعد که 5 فصل اول رو که تموم کردم برم تمرین های پایان فصل رو بخونم ... بعد 3 فصل آخر رو که اصلا نرسیدیم تموم کنیم میخونمنقل قول:
یا اینکه هر درس رو که تموم کردم تمرین های آخر فصلش رو هم بخونم ... نظر شما چیه ؟
بعضی فصل ها البته واسم آسونه ولی بعضی ها هم وقت گیر ... چون نمیخوام هیچی رو از دست بدم
ساختمان داده ها : 17 دینقل قول:
مدارهای منطقی : 5 بهمن
ذخیره و بازیابی اطلاعات هم 7 بهمن داریم
کسی اینجا میانه 1 پاس کرده ؟ ( رشته ی حسابداری )
وای چقدر این درس مزخرفه ..... یعنی کل مطالب اصول 1 + اصول 2 + اصول 3 رو باهم ترکیب کردن + کلی مطالب پراکنده ی دیگه شده میانه 1 :|
یعنی کل کتابی که 400 صفحه س به اندازه کل چارت 9 ترمه حسابداری توش مطلب پراکنده داره ..... 19دی روز دق کردن ماس سر امتحان ..... میان ترم 5 دارم اما بازم ترس از افتادن دارم ..... :n03:
کلک دیگه اغراق بسه :n02: ... بعد امتحان میای میگی شدم 19 :n02:نقل قول:
نیستی بیای کتاب ذخیره و بازیابی اطالاعات ما رو ببینی ... 600 صفحه ... پر فرمول و شکل
خدا رحم کنه ولی از طرفی سنگ بزرگ علامت نزدن است ... این ساختمان داده ی ما خیلی مهمه
نه خداییش :n02: 19 کجا بود داشی . اگه بتونم 12 بگیرم کلامو میندازم هوا ..... فعلا که واسه 9.60 دل خوش کردم واسه این درس . 4واحدیه :n04: پدر معدلمو در میاره :n28:نقل قول:
در صورتی خوب میشم که سوالو نپیچونن .... سوال رو بپیچونن نصف اونایی که میانه 1 دارن مثل من فیتیله پیچ میشن :n08:
شماها خیلی خوب میخونیدا.من ترم اولم بود نفهمیدم از کجا اومد و به کجا رفت ترم اول و احتمالا 2تا درسو بیفتم و مشروط شم و 12واحد بیشتر نتونم بردارم ولی حساب کتاب دستم اومده و از ترم بعد حواسم هست و میدونم چجوری بخونم.روزی 2،3 ساعت وقت بذارم راحت میان ترم و پایان ترم قبولم