سلام
دوستان ویندوز من دچار مشکل شده:منوی استارتم به کل قاطی کرده...یعنی در کنار گزینه log off دیگه swich user نیست!و همینطور وقتی می خوام وارد ویندوز بشم دیگه مثل اول نیست یعنی دقیق جایی که می خوام پسوورد بدم log on شم...
Printable View
سلام
دوستان ویندوز من دچار مشکل شده:منوی استارتم به کل قاطی کرده...یعنی در کنار گزینه log off دیگه swich user نیست!و همینطور وقتی می خوام وارد ویندوز بشم دیگه مثل اول نیست یعنی دقیق جایی که می خوام پسوورد بدم log on شم...
من وقتی internet exploer رو باز میکنم و تو نوار ادرس ادرس یک سایت رو میزنم با این ارور مواجه میشم
خواستم ورژن جدید رو نصب کنم اما ارور داد و نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
توی کنترل پنل وارد User Account بشید و... Change the way رو باز کنید سپس اون دو گزینه رو تیک بزنید:
سلامنقل قول:
شما دو راه دارید :
- حذف نسخه ی قدیم و نصب نسخه جدید
- استفاده از مرورگر های دیگر
حذف اینترنت اکسپلورر:
در منوی استارت Run رو انتخاب کنید توش بنویسید: windir%\ie8\spuninst\spuninst.exe% و OK بزنید
سپس مراحل رو دنبال کنید تا InternetExplorer از سیستم پاک شود
سپس نسخه ی جدید رو نصب کنید.
آقا دمت گرم...خیلی باحالی:40:نقل قول:
aliupdate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لام
شما دو راه دارید :
1. حذف نسخه ی قدیم و نصب نسخه جدید
2. استفاده از مرورگر های دیگر
دقیقا همون چیزی که نوشتم رو وارد کنید به جای ie8 هم نسخه ی IE رو بنویسید یعنی اگه نسخه ی IE هفت هست بنویسید ie7 به علامت درصد هم توجه کنید چون وقتی Past میکنید جاشون عوص میشهنقل قول:
ممنون درست شد
سلام به همگی
اسم فایل ها و فولدر های داخل 2 تا از درایو هام قابل رؤیت نیست (حتی با انتخاب اونها) مگر با انتخاب اونها و زدن کلید F2 یا همون rename خودمون.
درایو رو هم فرمت کردم درست نشد!!!
مطمئنم که سیستم هیچگونه ویروسی نداره و خودم هم هیچ دستکاری با این نرم افزار ها یا آموزشها (desktop.ini ) توی اونها انجام ندادم.
لطفا اگه راه حلی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید.
ممنون
سلامنقل قول:
اینجوریه: