ببین یکاری کن پس. اگه بازی تو هارد اکسترنالت هست برو تو پوشه بازی و فایلهای با پسوند 666 رو سرچ کن. احتمال داره که بازیت فایلهای split شده داشته باشه که بدون مرج کردن داری اجراشون می کنی. وقتی با یک manager مثلاً multiman از دیسک داری کپی می گیری رو هارد اکسترنال، اون میاد فایل های بزرگ بالای 4 گیگ رو به فایل های 1 گیگ تقسیم می کنه و در نهایت به اول اسم پوشه بازی یک کارکتر "_" اضافه می کنه تا multiman بفهمه که این بازی unbootable هست. حالا اگه شما بیای اون "_" رو برداری میتونی بری تو بازی ولی خیلی از جاها به مشکل می خوری و بعید هست که حتی بتونی از منوی بازی جلوتر بری:31: مشکلت ممکنه این باشه.
Iris Manager تو site زیر هست واسه دانلود.
کد:
http://www.ps3crunch.com
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
نه دوست من اتفاقاً من AC:Brotherhood رو از تو هارد اینترنال اجرا کردم. ولی تو شهر شدیداً افت فریم داره وقتی دورت شلوغ میشه. vertical sync ش هم کلاً غیر فعال هست. شما همین بازی رو تو xbox و PS با هم مقایسه کن متوجه منظورم میشی. یا حتی Red Dead Redemption. اینم همینه ولی کمتر
علاوه بر این همونطور که میدونید بازی از رو RAM اجرا میشه نه از روی Medium ( هارد داخلی - خارجی - دیسک ) و اگه حتی سرعت هارد اکسترنال شما پایین باشه تعداد loading های شما زیاد تر و طولانی تر میشه و روی FPS به هیچ وجه تاثیری نداره ( تجربه شخصی ). مثلاً من یک هارد اکسترنال داشتم که افتضاح بود سرعتش. و وقتی God of WarIII رو اجرا می کردم مثلا می پریدم هوا یکدفه loading میداد. اما با یک هارد جدید مشکلش حل شد.