عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردمنقل قول:
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردمنقل قول:
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
تا 2 ماه پیش که L2TP IPSec کلا" بر روی 3G/4G ایرانسل بسته بود ولی L2TP خالی اوکی بود. بنده در خصوص مشکل کانکت نشدن L2TP IPSec باهاشون از طریق ایمیل پیگیری کردم و گفتم که اپل تو iOS 10 پروتکل PPTP رو حذف کرده و L2TP IPSec هم بر روی 3G/4G ایرانسل کانکت نمیشه ولی روی همراه اول و رایتل اوکیه که گفتن بررسی میکنیم و الان یکماهی میشه که اوکی کردن.نقل قول:
اگر خواستین بگین اکانت تست بدم بهتون امتحان کنید.
درسته قبلا بسته بود الان مدتیه باز شده، اون موقع هیچی رو ایرانسل کار نمیکرد.نقل قول:
تشکر ویژه دارم ازت بابت این وی پی سیبچه واقعا خوب کار راه میندازه روشنقل قول:
بعد الان ایفون با اون کد *۳۰۰۱ مشخصات سیگنال شبکه رو نشون میداد الان میره رو اون صفحه ولی هیچی رو نشون نمیده کانکشن میزنه فقط :n03:
خواهش میکنم، کد بله مقدارش نشون نمیده با سیم دیگه مثل رایتل و همراه اول امتحان کنید اگر باز نشد تو ios جدید بسته شده لابد، اما باند و شماره دکل نشون میده همچنان. در ضمن اگر جیلبریک هستین cellularinfo نصب کنید فرکانس ، sinr, rsrp نشون میدهنقل قول:
امروز خونه موندم ببینم تا قبل 12 وضعیت نت چه طوره ! فکر کنم این بارون به دکل خورده که سرعت دوباره مثل سابق شده :n02: احتمال هم داره مثل چند ماه گذشته ، تا قبل 12 همه چی اوکی باشه و 12 به بعد سرعت دوباره برسه به 20 کیلوبایت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب مشکل ورود به App ایرانسل من داشتم . و بسته افزایشی شبانه هم فعال نمی شد . از دوستان کسی این مشکل داشت ؟
بله برای منم دیشب وارد نمیشدنقل قول:
مجبورم شدم با این کدهای دستوری *# 2 ساعته بگیرم
مودمت چیه؟نقل قول:
ایرانسل واسه سیمکارتهای 4g ای پی ولید میده ؟
قبلا واسه وایمکس که میداد
خیر آی پی ولید نمیده.نقل قول:
سلام
من 4G ایرانسل دارم با پینگ 130 از سرور 4.4.4.4 و سرعت دانلود 5 مگ در ثانیه
مودم هم E3372 هست
ولی مشکلم با تاخیر در بازگشایی سایت ها هست . مثل همین سایت پی سی ورلد که با هر کلیکی مرورگر حدود 4 ثانیه لودینگ میکنه و بعدش صفحه شروع به بارگزاری میکنه !
البته این مشکل رو با همه سایت های ایرانی و خارجی دارم
ولی وقتی از V P N استفاده میکنم هیچ تاخیری مشاهده نمیشه . بنده در تنظیمات شبکه کامپیوتر چندین سرور DNS مختلف رو هم تست و جایگزین کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد
میخواستم ببینم این مشکل رو چطو باید حل کنم ؟
مقدار MTU رو داخل مودم تغییر بدین و مجدد تست کنین
اگه 1500 هست کمترش کنین
اگه 1500 نیست بزارین 1500
نقل قول:
MTU تو کدوم قسمت مودم E3372 هست؟نقل قول:
بنده که پیداش نکردم.
مودم شمارو ندارم مننقل قول:
اما تو اکثر مودمها هست
تومودم هم نبود تو ستینگ خود کامپیوتر هم میتونین تغییر بدین با توجه به سیستم عاملهای مختلف فرق میکنه کجاش
نقل قول:
به نظر من این به شبکه ایرانسل برمی
گرده و کاریش نمیشه کرد . همون وی پی بهترین راه کاره. شبکه باید آپتیمایز بشه تا درست بشه
اين مشكل از سيستم ايرانسل نيستنقل قول:
اين مشكل سر روتر ها و hop
هاي سر مسير زيرساخته كه درخواست رو كشش ميدن !
اين مشكل هم تنها براي اين اپراتور نيست اكثرا اين داستان رو دارن
شما وقتي به وي پي ان وصل ميشين انگار به يجا وصلين و همه درخواست ها از يجا ميرزن ولي بدون وي پي ان بايد تفتيك بشه سرور خارجيه يا داخلي و هزارتا داستان ديگه!
خلاصه این ضعف زیرساختی هستش
منظور بنده این بود که از دست ایشون کاری برنمیادنقل قول:
حالا مقصر ایرانسله یا زیرساخت کشور اهمیتی در حل مساله نداره
ضمنا من با 4 جی ایرانسل مشکل باز کردن صفحات ندارم و جدای از روترها و ... تعداد یوزرهای دکل و تراکم جمعیتی هم می تونه موثر باشه
خودمم همین فکر رو میکردم ولی یه چیزی منو به شک انداخته که از تنظیمات سیستم باشه !نقل قول:
تست های زیر انجام شدن :
1 - سیمکارت رو با گوشی موبایل استفاده کردم و به شبکه 4G وصل شدم از طریق گوشی همچین تاخیری وجود نداره
2 - اینترنت گوشی رو با هات اسپوت منتقل میکنم به کامپیوتر این تاخیر بازم به همون شکل وجود داره !
3 - مودم E3372 رو وصل کردم به مودم وایفای و اینترنت 4G رو با وایفای به اشتراک گذاشتم و گوشی و کامپیوتر رو بهش وصل کردم . با کامپیوتر تاخیر وجود داره اما با گوشی تاخیرر وجود نداره !
4 - احتمال داده شد که مشکلی در تنظیمات شبکه کامپیوتر وجود داشته باشه ! با 2 لپ تاپ مختلف تست شد و هر دو همان تاخیر را داشتند !!
نتیجه : این تاخیر فقط بر روی کامپیوتر وجود داره !
راه حل چیه ؟
مودمی که اون روز باهاش تست رو گذاشتم ، tp-link m7350 بود . یه تست هم امروز گرفتم با lh92 انلاک شده که سرعت بالای 6 مگ هم میرسید . مثل این که واقعا دکله یه چیزیش شده :n04:نقل قول:
نقل قول:
درود
بی دردسر ترین راه حل ، عوض کردن ویندوزه ! چون الان مشکل یا از مرورگرتون هست ، یا از کارت شبکتون و یا از درایور .
ترجیحا با یه سیستم دیگه این تست رو انجام بدید تا بعد با اطمینان بیشتر دنبال راه حل بگردین ...
نقل قول:
اون گزینه Remote NDIS based Internet sharing Device برام اومد ولی روش که راست کلیک میکنم گزینه ای به نام connect یا اتصال نداره
ایناست گزینه هاش :
disable
diagnos
status
bridge connections
delete
rename
properties
121 شهر ایران تحت پوشش «4G پلاس» ایرانسل
ایرانسل امروز اعلام کرد هم اکنون 121 شهر ایران تحت پوشش سرویس نسل 4.5 اینترنت همراه (+4G) هستند. این اپراتور در راستای بهبود تجربه کاربران اینترنت و تلاش برای کاهش فاصله ورود فناوریهای نوین به ایران، گسترش پوشش نسل4.5 اینترنت همراه (4G+) را در اولویت برنامههای خود قرار داده است.
فناوری +4G قدم بزرگی در توسعه شبکههای LTE به حساب میآید. این فناوری جدید میتواند سرعت بالاتری را در انتقال دادهها در اختیار کاربران قرار دهد و این به معنای پوشش بهتر و عملکرد سریعتر خواهد بود. فناوری LTE Advanced آمیزهای از چند فناوری مختلف است که مهمترین این فناوریها با نامهای Carrier Aggregation و MIMO شناخته میشوند.
ایرانسل خدمات اینترنت باند پهن همراه (FDD-LTE) خود را روی دو فرکانس ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز ارائه میکند و این توانایی موبایل یا مودم کاربر در اتصال همزمان به هر دوی این فرکانسها است که آن را تبدیل به 4.5G یا +4G میکند. تمامی این موارد پایداری شبکه، افزایش پهنای باند و سرعت بالاتر اتصال کاربران به اینترنت را در بر خواهد داشت.
ایرانسل این سرویس را در فروردین ماه 95 برای نخستین بار در ایران در شهرهای تهران و مشهد مقدس راهاندازی کرده و گسترش پرشتاب پوشش آن را مد نظر قرار داده است، به شکلی که هم اکنون پس از گذشت کمتر از یک سال، این سرویس در 121 شهر ایران در دسترس است.
طی بازدید محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ساختمان مرکزی ایرانسل در مهر ماه 95 و در حضور اهالی رسانه، ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه تکنولوژی و تلاش برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت (5G)، موفق شده بود به عنوان نخستین اپراتور در ایران، تست سرعت نسل 4.5 اینترنت را با دستیابی به سرعت دانلود 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (PING) یک میلیثانیه و با دانلود یک فایل ویدئویی دو گیگابایتی طی 14 ثانیه با موفقیت انجام دهد
ایرانسل | MTN Irancell:
طی هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
نیر (اردبیل)
سردشت (خوزستان)
خاتون آباد (کرمان)
همچنین هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
سرخ رود (مازندران)
کوهدشت (لرستان)
خمین (مرکزی)
میمه و سمیرم (اصفهان)
استهبان (فارس)
زنگی آباد (کرمان)
یمپور، دوست محمد، میرجاوه و محمدان (سیستان و بلوچستان)
نقل قول:
سلام من خیلی وقت هست با مرورگر فایر فاکس کار میکنم و همیشه تو وب گردی احساس میکردم صفحه دیر لود میشه.
چند روز پیش اتفاقی با گوگل کروم یه کاری داشتم که متوجه شدم لود صفحه خیلی خیلی بهتر از فایر فاکس انجام میده.
الان با چه مرورگری کار میکنی؟
نه از مرورگر و سیستم عامل نیستنقل قول:
کروم - فایرفکس - اج و اکسپلورر هر 4 مرورگر در بازگشایی صفحات تاخیر دارند و مثل همن
با اینترنت ADSL پارس انلاین هیچگونه مشکلی ندارند فقط با 4G ایرانسل این مشکل هست و فقط هم با V P N مشکل حل میشه
یکی از دوستان در صفحه قبل گفتن که میشه از طریق کامپیوتر MTU رو تغییر داد . کسی روش انجام این کار رو میدونه ؟
منم مشکل تاخیر دارم مثل شما، حتی موقع دانلود یا باز کردن کلیپ یا وبسایت اولش کنده یه دفعه اوج میگیره.نقل قول:
اوایل اینطوری نبود حتی از ای دی اس ال هم سریع تر صفحات باز میکرد اما چند وقته اینطوریه، همه چی هم ثابته مودم و تنظیمات و فرکانس و ویندوزو ..... فکر کنم مشکل از خود ایرانسله.
یه تست بعد از مدتها
توبه کرده بودم حجم زیاد می خوره این تستها. اسپید تست که خیلی بد شده دیگه ای پی ام مثل قبل نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز منطقه ما تحت پوشش فورجي پلاس كمتر از چهار ماه راه اندازي 4Gرفت ..! [emoji4]❤️
اينم مشخصات
تست اول
ساعت 12 شب
ديوايس S7 Edge
فورجی پلاس نصف سرعت باند ۷ رو نمیده و اين فك كنم بخاطر تازه راه اندازي شدنشه ...
ساعت ٤.٣٠
Sent from my Macbook pro Using firefox :n08:
مبارکه عزیزمنقل قول:
با چه نرم افزاری رو گوشی اطلاعات باند میبینی ؟
حذف ............
سلام براي سامسونگنقل قول:
ستاره مربع دوصفر يازده مربع رو بگير سيمكارت رو انتخاب كن نشون ميده
برا huawei honor 6 چی بزنمنقل قول:
سلام.
میشه توضیح بدین این چیه؟!؟
(از برنامه ایرانسل من عکس گرفتم)
بعد زیرش نوشته تغییر ،میزنم اینا میان.
sent from my tapatalk
از برنامه lte discoveryنقل قول:
و يا ستاره مربع ستاره مربع 4636 مربع ستاره مربع ستاره كمك بگيريد
نمیدونم چرا اپلود رو باند ۷ اینقدر پایینه اگر مودم جابجا کنم یا باند ۳ ببرم بهتر میشه اما سیگنال و دانلود پایین تر میاد.
ايفون ها كلا مشكل دار شدن :) البته از وقتي ios 10 اومده اينطوريه 6s من داشتم اينطوري نبودنقل قول:
من 7 plus دارم الان مودمش شانس من اينتله همونجا با s7 115 تا دان ميكنم همونجا با ايفون 30 تا بزور دانلود ميكنم ...
بايد منتظر اپديت موند
اينم فورجي پلاس رو ايفون
خلاصه اپديت بايد بياد اينارو حل كنه
تست از مودم رومیزی هستش با وای فای توسط ایفون تست گرفتم وگرنه با پی سی هم اپلود پایینه.در ضمن من هنوز رو ۹۰۳۰۳ موندم با جیلبریک. اما در کل قبول دارم ضعف ایفون هستش که هر نسلی قویتر باشه اوتومات وصل میشه به اون و تغییر باند نداره اما با جیلبریک میشه رو فورجی قفل کرد تا حدودی.نقل قول:
ios 10 هم حالا حالاها کار داره تا بهینه بشه
راستش من الآن خطم قطع شد رفتم تو ویندوز برگشتم. آنقدر تو فکر بودم یادم رفت چک کنم.نقل قول:
ولی برای من خودش وصل میشه. آن مرحله آخر نیازی نیست. یعنی آیکون از حالت وایفای تغییر میکنه به اترنت.
خود نتورک منیجر خط را وصل مبکنه. تو ویندوز هم باید همین باشه.
status بگیرید ببینید وصله یا نه. اگر نشد bridge connections را امتحان کنید.