دوست عزیز قسمت اول حرفاتونو مقید به شنیده ها نکردید و ظاهرا مطمئنید. با توجه به اینکه من و چند تا از دوستام می خواهیم برای گرفتن پروژه اقدام می کنیم و همچین حرفی رو هم از کسی تا حالا نشنیدیم میشه منبعتونو بگیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز قسمت اول حرفاتونو مقید به شنیده ها نکردید و ظاهرا مطمئنید. با توجه به اینکه من و چند تا از دوستام می خواهیم برای گرفتن پروژه اقدام می کنیم و همچین حرفی رو هم از کسی تا حالا نشنیدیم میشه منبعتونو بگیدنقل قول:
وقتی کسی میاد جو رو متشنج میکنه نمیشه در جوابش سکوت کرد و حرفی نزد شما از من خواستید دیگه حرفی نزنم منم در همون چارچوب قوانین سایت حرف میزنم و اگه مشکلی باشه مدیران پستمو یا پاک میکنند یا تذکر میدن.
منظور منم در مورد تحقیر دستشویی شستن نبود این بحث مربوط به غرور بود نه تحقیر و این هم فقط یه مثال کوچیک برای روشن شدن بود نه موضوع اصلی شاید واسه شما اینکه زمین رو تمیز کنید زیاد مسئله ای نباشه ولی خیلی ها هستند تا الان این کارها رو نکردند و برای بار اول قرار هست این کارهارو کنند و براشون سخت هست. منم گفتم خودتون رو واسه هر شرایطی باید آماده کنید مثل همین شستن دستشویی نه اینکه کل تحقیر شدن خدمت فقط توی تمیز کردن دستشویی خلاصه میشه.
شما میگید که من چون هنوز اعزام نشدم نباید نظری بدم چون تجربه ای ندارم و از روی هوا حرف میزنم. باید بگم که این حرفایی که زدم هیچ کدومش از خودم نبوده بلکه اینها همه تجربه کسانی بوده که به خدمت رفتند پس حرفایی که زدم همه اتفاق افتاده و همه تجربه شده بیشترشون هم توی همین تاپیکی که پست زدید وجود داره چونکه این 2600 صفحه که مربوط به 5 سال هست رو کامل خوندم.
بنیاد نخبگان زنگ بزنید سوال کنیدنقل قول:
اگر میخواید پروژه بگیرید پروپوزالتون رو باید تا قبل از عید تحویل بدید حتی دانشجو های اردش هم میتونن الان بگیرن اما 3 ماه بیشتر زمان ندارید
تصویب شده تموم شده رفته از 1.1.94 فقط دانشجو های دکتری میتونن پروزه بگیرن
از 94 خیلی چیز ها تغییر میکنه
دوست عزیز شما چرا همش تو فاز شستن دستشویی و نظافت هستید؟نقل قول:
خدمت اینا نیستش که شما دارید اسون ترین چیز هاشو میگید
خدمت یعنی شما تو همین پرندک خودمون مراتکاور یک اب اشامیدنی ندارید بخورید
یک دستشویی ندارید برید
یک تخت درست حسابی ندارید روش بخوابید اونقدر جیر جیر و تکون میخوره که خوابتون میپره
پاسدار بشی یک شب بخواب پست باید بدید
الان هم که همرو میفرستن لب مرز 3 ماه باید تو مخی هارو تحول کنی تا یک هفته بهت مرخصی بدن
یک بوفه ندارید چیزی بخرید فقط 2 تا نوع بیسکوییت داره
ساس تمام وجودتو میزنه داغون میکنه
یک اب گرم نیستش بخوای دوش بگیری
فکر کردی همه جا تو شهر هستش و همه پادگان ها هم مثل تهران هستش و همه چیز خوبه من چقدر خوشبختم هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیت رو بگید تا دروغ بزارید کسی که میخواد بره خدمت باید پی همه چیز هارو به تنش بماله
همین یک تیپ لشکر 23 تکاور بعد از 9 ماه تازه از لب مرز اومد پرندک 9 ماه اونجا تو چادر سرباز های بد بختش بودن
دلت خیلی خوشه به قران
میگم احتمالا شما خدمت نکردی سخت ترین چیز خدمت برای شما نظافت بوده که من اسون ترینش میدونم نظافت رو
نقل قول:
منظورتون پروژه هایی هست که به جای کل خدمت هست یا پروژه های کسر خدمت؟ بنیاد نخبگان یا بنیاد نخبگان نیروهای مسلح؟ من دو هفته پیش رفتم پادگان محل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح برای آدرس نهادهای نظامی و همچین خبرایی نبود. شما مصوبه کدوم بنیاد رو میگید؟ لطفا یه خورده دقیق تر بفرمایید که منبع خبرتون کجاست
سلام، دوستان من آموزشی 05 افتادم و به زودی اعزامم.
بعد از آموزشی برای اینکه تهران بیفتم و نزدیک خونه باشم، دارم به چند نفر از آشنایان که ممکنه کاری از دستشون بر بیاد، رو میزنم.
در این مورد، دوست من توضیح دادن که :
خب حالا سوال من اینه که روال به چه صورته؟ من بعد از اینکه شماره پرسنلی ام اومد،باید اون رو به آشنا(پارتی ام) بدم و بعد اونا از پادگان خودشون (که اون هم نیرو زمینه ارتشه) یه نامه میدن که ما این سرباز رو میخوایم؟نقل قول:
دوستانی که افتادن 02 برن از هتل 02 لذت ببرن ،،، نگران سرماش هم نباشن هوا سرد باشه آموزش هارو تو کوریدور میدن ،،،اینقد اونجا هتله حسابش رو بکنید مراسم تالیف ما تو حسینیه پادگان برگزار شد بدون اینکه رژه بریم بدون اینکه اسلحه دست بگیریم بدون اینکه سرود بخونیم واقعا هتل ترین پادگان ایران هستش 02 ما که اصلا متوجه نشدیم کی تموم شد اینقد که زود گذشت ، اصلا هم سخت گیری نمیکنن
روز از پادگان 02 ترخیص شدیم و یگان هم افتادم عقیدتی کل کشور ، چهاراه قصر که با خونمون 20 دقیقه فاصله داره
آمار گرفتم اونجا مرخصی هاش زیاده ، هر روز تا ساعت 1 ونیم هم بیشتر نگه نمیدارن
رسته هم کامپیوترم و امور رایانه ای
بینهایت خوش حالم که هم آموزشی کلی راحت هم یگان همچین جایی افتادم :n19:
نمیدونم آشنای شما چقدر برش داره! شماره پرسنلی رو معمولا میدن به طرف و هرجا که شما مدنظرتون هست تقسیم میشین. نامه نگاری با پادگان و از این برنامه ها نیست! اصلا پادگان آموزشی دخل و تصرفی تو تقسیمات نداره که بخاد سربازی رو به جایی بده یا نده! همه تقسیمات از ستاد نیرو انجام میشه.نقل قول:
تمام صحبت های شما درست هست و تایید میشه.نقل قول:
اما کمتر اتفاق میوفته که همه این سختی ها با هم سر آدم بیاد که متاسفانه شما بدشانسی آوردید.
سهیل جان شما که گفتی با استفاده ازبند پ تونستی س3 بشی چطور نتونستی یه جای راحت تر بیوفتی؟
. تجربیات شما برای برای بچه هایی که تو ارتش افتادن خیلی باارزش هست. برای خودم هم جالبه که از خدمت تو ارتش بیشتر بدونم. ولی خیلی شنیدم که ارتش برای تحصیل کرده ها بهتر هست. با این اوصافی که شما فرمودید ظاهرا ماجرا برای لیسانسه ها به خاطر کاهش درجه ها تغییر کرده درسته؟
تو نیروی انتظامی که ما بودیم که اصلا درجه مهم نبود. فوق لیسانس با درجه س3 دم در کلانتری پست میداد. جالب اینجاست که به جز سرپرست کلانتری بقیه کادر کلانتری درجشون از این سرباز فوق لیسانس کمتر بود.
پاس های بعدیشم سرباز صفرها بودن.
نیروهای مسلحنقل قول:
دیگه پروزهای نداریم که به جای کل خدمت باشه برای فوق لیسانس
ماکسیمومش 12 ماه کسری هستش
ازشون بپرسید بهتون میگن شما تا عید فقط وقت دارید برای گرفتن پروزه اگر مدرکتون فوق لیسانس هستش
درغیر اینصورت دیگه بعد از عید نمیتونید
بخشنامش هم خودم دیدم
بپرسید بهتون میگن
دوست عزیز من جام راحت هستش من بقیه دوستان رو که دارم میبینم میگمنقل قول:
امثال مثل من توی یک گردان که اموزشی 01 بودیم فقط من توی اون 500 نفر بهترین جا افتادم قرار نیستش همه جایه خوب بیوفتن
ارتش برای تحصیل کرده ها الان هم بهتر هستش به شرطی که شما افسر بشی نه درجه دار
بدترین خدمت برای درجه دار توی ارتش هستش درصورتی که درجه دار میتونه توی ناجا و سپاه خدمت راحت تری داشته باشه
بهترین خدمت هم برای افسر توی ارتش هستش این تجربیات دوستان هستش که من جمع کردم توی این 6 ماه خدمتم و دارم میبینم
نفر تو پادگان ما هستش همدوره ای من هستش شده گ1 و پاسدار داره یک شب بخواب پست میده
حرف من این هستش که اقا یا با دیپلم بیاید خدمت که همون بشید گروهبان هیچ فرقی هم نداره با لیسانسه الان
یا با فوق بیاید حداقل بشید افسر وگرنه خدمت سختی در انتظار شما خواهد بود
این برای ارتش هستش ولاغیر
دوستان کسی اینجا هست تو عقیدتی کل خدمت کرده باشه ؟
میخواستم ببینم من رسته ام کامپیوتره و امور رایانه ای با درجه گروهبان یکم ، ما بچه های کامپیوتر هم نگهبانی داریم ؟
درسته که میگن عقیدتی کل کشور حقوقش دو براره ؟
و اینکه آیا با همون لباس استتار باید خدمت رو ادامه بدیم یا از اون کت و شلوار های عقیدتی باید بپوشیم ؟
و اطلاعاتی اگه بازم کسی در مورد عقیدتی داره بده ممنون میشم ... فداتون :n16:
واقعا وجود این اقا سهیل نعمتی هستش ما که ارتش داریم میریم اطلاعات کاملی به ما داد....دمت گرم داداش
چندتا سوال:
1-این مدارک تکفرزندی رو کی باید دنبالش بیفتیم؟گویا پادگان یه نامه میده دستمون که باید شهر خودمون تایید بشه اینطوره؟
2-اگه 1درصد بخوایم یه بند پ جور کنیم قبل تقسیمات باید از کدوم ارگان باشه؟این ستاد نیرو که هی میگید کجاست؟
3-فرماندهی پشتیبانی ستاد اجا کدوم قسمت میشه؟یه پادگان هست توی نوشهر شهید رسولی امارشو داری شما؟نوشته پشتیانی ستاد اجا....بخوام اینجا بیوفتم باید بگم کدوم قسمت تقسیم کنند منو؟؟
بازهم تشکر و اجرکم عند الله بابت پاسخگویی:n16:
ایول داداش دیگه هتل در هتل شد خدمتت....اگه لباسم نپوشی دیگه میشه کویت در هتل:n02:نقل قول:
ممنوم از شما، والا من خودم هم نمیدونم چقدر برش داره، دارم به آشناهایی که شاید کاری از دستشون بر بیاد ، میسپارم.نقل قول:
یه سوال دیگه، اگه من آشنایی رو در یه پادگانی نزدیک محل سکونتم گیر بیارم، اون نمیتونه به ستاد نیرو(یا هرجایی که تقسیم کننده اس) اعلام نیاز کنه که این سرباز رو میخوایم؟ ومن مثلا یگانم رو انجا بیفتم یا یه همچیم حالتی ؟
پی نوشت : عذرخواهی میکنم اگر سوالام ناشیانه به نظر میاد، من آشنایی با روال این کار ندارم .
بله باید کد پرسنلیت بیادش بعد اقدام کنی حدودا 30 روز یا یک ماه کامل که بگذره مدارکت رو باید تحویل بدیدنقل قول:
3 هفته هم که بگذره فرم رو میدن بهت بری کاملش کنی تو اموزشی
فقط یادت باشه داری استان خدمتیتو انتخاب میکنی جلوش یک پرانتر باز کن نام اون پادگانی که دوست داری بیوفتی رو بنویس تاثیر داره
شما باید اشنا تو ستاد نیرو زمینی که تو مینی سیتی هستش یا ستاد کل ارتش اجا یا ستاد مشترک داشته باشی
درضمن کد اگر بخوری هیچ کسی نمیتونه برات کاری کنه جز اینکه بند پ امیر باشه تا پلوتیک بزنه برات
کد خوردن هم ربطی به شرایط نداره
والله من اماد و پشتیبانی شنیدم اما پشتیبانی ستاد اجا نشنیدم
اونی که من شنیدم اماد و پشتیبانی کل هستش که سر عقدسیه هستش
زیاد سخت نگیر بند پ داشته باشی برات ردیف میکنه
دم شما گرم ...ولی ارشد انشالله کد نداره دیگه...نترسون مارو داداش:n28:نقل قول:
بله میتونه نامه بزنه ستاد نیرونقل قول:
اما باید اون نامره رو رئیس عملیان نیروی انسانی یا همون اجدانی امضا کرده باشه و پیگیر باشه
چون زیاد نامه میزنن ستاد نیرو هم یک گوشش در هستش یک گوشش دربازه
نامه میزنن باید پیگیر باشن
و دلیل خاص بیارن که به چه علت و کدوم مهارت شمارو میخوان تا قبول کنه ستاد نیرو
ارشد کد نداره تقسیماتشم عالی هستش حتی از دکتر ها اکثر شهر خودشون خدمت میکنن تو ارتشنقل قول:
دوست عزیز یه جوری گفتی با فوق دیپلم و لیسانس نرید خدمت که فکر کردم چه خبره...نقل قول:
اینا همش بخاطر هفته ای دو بار پست دادنه؟؟؟
سخت نگیر برادر من سخت نگیرید انقد برا خودتون...
ادمو میفرستن هفته ای 7 بار توالت هم بشوره عزیز...
اصلاً اشکالی نداره که فوق دیپلم هم 2 بار پست میده لیسانس هم دو بار پست میده... یعنی دیگه چاره ای نیست وقتی مثل نقل نبات از دانشگاه ها لیسانس میاد بیرون به خودتون نگیرید این حرفو من از شما شناخت ندارم ولی چیزی که خیلی مشاهده کردم رو میگم طرف اسم خودشو گذاشته دانشجو تو دانشگاه آزاد خسرو شهر که برا دانشجو ها جایزه ماشین هم گذاشته با اقساط چند ساله شهریه مثلاً درس میخونه یه بار اول ترم میره دانشگاه یه بار وسط ترم میره بعضی از اساتید محترم رو که با پول نمره میفروشن (همه رو نمیگم) رو میبینه یه بار هم آخر ترم میره برا امتحان البته اگه فرست کنه که اونم خالی میده استاد خودش پر میکنه به هر حال بعد این دانشجوی عزیز میشه لیسانس حالا بنظر من انتظار غلطیه که بخواهیم کسایی که اینطور لیسانس گرفتن راحتتر از فوق دیپلم خدمت کنن...
بازم میگم اینا رو از خودم نمیگم خیلی دیدم این موارد رو... همه هم به خودشون نگیرن لطفاً خیلی ها هم هستن برا مدرکی که گرفتن زحمت کشیدن موهاشون سفید شده یا ریخته...
توکل بر خدا میریم به سوی سرمای استخون سوز تهران...مام بجه شمال به این سرماهای خشک عادت نداریم..تا چه پیش بیادنقل قول:
شما شهر خودتون خدمت میکنید ولی با توجه به اینکه ناجا هستید شاید هفته ای مثلا دو شب برین خونه. البته بستگی به نظر فرمانده، یگانی که خدمت میکنید و مسئولیتی که دارین هست ولی تعداد متاهل بیشتر از انتظار دوستان هست و در نتیجه خیلی فرقی نمیکنه.نقل قول:
مگر اینکه راهور باشین اونوقت حداقل هر شب خونه هستین. (چوم متاهل هستین)
اول خدمت مهم نیست، کارت گروه خونی از مدارک ترخیص از خدمتی هست که در اطلاعت چیپ پایان خدمت ذخیره میشه.نقل قول:
در ضمن اگه اتفاقی بیفته و خونی که اشتباه گفتین زده بشه مسئولیت با خودتون هست (البته منظورم O نیست)
شما اگه پارتیت کار بلد باشه میدونه چیکار کنه.نقل قول:
نامه نمیزنن، یعنی این جرات را نمیدن مگر اینکه دستور فرمانده پادگان و... باشه و یا سرباز یه سرباز خاص باشه. چون فردا برای خودشون دردسر میشه.
در ضمن هر کسی حق نداره به هر کسی نامه بزنه، باید معاونت و... مرتبط باشه.
این موارد با خواهش انجام میشه اکثرا.
جک سال 93 :n08:نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم من اگه الان دفترچه بفرستم بعد از عید اعزام میشم و کنکور ارشد هم میخام بدم اگه قبول بشم کنکور و اول مهر برم دانشگاه ( بعد از اینکه اعزام شدم ) وقتی دانشگاه تموم بشه و بخام ادامه خدمت برم با قانون جدید حساب میکنن یا همون 21 ماه؟
شما اگه فوق قبول بشید 3 ساله دیگه باید اعزام بشید و 3 ساله دیگه معلوم نیست چه اتفاقی افتاده اینا هر سال قانون عوض میکنن اگه به فرض امسال بگن کسانی که سال 93 سربازی برن و دوباره ادامه بدند 21 ماه خدمت میکنن 3 ساله دیگه هیچ تضمینی وجود نداره که اون قانون وجود داشته باشه.نقل قول:
پس شما روی همون 24 ماه حساب کنید.
نمى دونم واقعا اين بحث ها و بي احترامى ها براى چيه
كسى كه خدمت ميره نبايد انتظار داشته باشه براش فرش قرمز بهـن كنند در بدترين شرايط سخته و در بهترين شرايط و بهترين پادگان و محيط باز هم سختى خاص خودش رو داره
بدترين چيز در خدمت جنگ روانى و فشار روحى هست به خصوص هنگامى كه بازه زمانى خدمت طولانى باشه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله حرف شما کاملا درسته خدمت سخت هست ولی نه اونقدرا که بعضیا ازش غول میسازند. خدمت نسبت به قبل سختیش کمتر شده. دوستای منم با دیپلم ارتش رفتند سختی کشیدند ولی تموم شد الانم زنده هستند و دارن نفس میکشن.نقل قول:
چند روز مونده به اعزام یکی نباید بیاد توهین کنه و بگه کسانی که با لیسانس اعزام شدند احمق هستند یا اونجا خیلی خیلی بهتون سخت میگذره یا جزئیاتش رو بگه چونکه اگه تا چند ماه قبل اعزام اینها رو بدونید حتی اگه براتون سخت باشه و بترسید به مرور زمان باهاش کنار میاید و قبولش میکنید نه چند روز قبل اعزام که کلی استرس بهتون وارد بشه.الان کلی لیسانسه دارن اعزام میشن طرف هم ارتش افتاده میاد میبینه یکی گفته با لیسانس قراره خیلی بهش سخت بگذره و مثل سرباز صفر قراره باهاش رفتار کنن توی روحیش خیلی تاثیر بد میذاره و از روز اول آموزشی توی فکر همینه تا اخرش.ایشون خودش خرش از پل گذشته واسش هیچ اهمیتی نداره که با حرفاش چه اثر بدی توی روحیه بقیه داره ایجاد میکنه.
من خودم قبلتر میتونستم دفترچه بفرستم ولی بخاطر جو منفی که اطرافیانم داده بودند و ذهنیت بدی که از سربازی برام درست شده بود عقب انداختم و الانم خیلی پشیمونم که چرا زودتر نفرستادم.
سلام من پس فردا اعزامم
اموزشی افتادم امام سجاد هرمزگان
کسی اطلاعاتی درباره این مرکز اموزش داره بده
ممنون
ٌآقا این حرفا رو بی خیال الان باید بری پشماتو بزنی! من که زدم انشالا پس فردا صبح باید بریم. برای شب ها هم یه کتاب با خودت ببر. من زوربای یونانی کازانتراکیس با ترجمه قاضی رو پیشنهاد میکنم. داستانش جوریه که هر شب میتونی یه قسمتشو بخونی. کجا افتادی حالا؟نقل قول:
من گذاشتم فردا کچل کنم :n05: به جای کتاب من ترجیح میدم بخوابم:n02:نقل قول:
نیروی دریایی ارتش
اِ منم حافظ مرز آبی هستم! حسن رود انزلی - شهید نامجونقل قول:
روزی یه ساعت که خالی میمونه وقت برای خواب هست. البته روزی ده ساعتم بخوابی باز سر کلاسا چرتت میگیره
آقا سلام
ما سوم باید بریم 01 تهران افسریه
این همون روزیه که لباس میدن دیگه. باید کچل بری؟ مگه دو ساعت بعد ول نمیکنن آدمو.
دوست عزیز دو صفحه قبل سوال مشابه این پاسخ داده شد.نقل قول:
شما هر وفتی برگردی به خدمت بر اساس قانون جاری اونوقت خدمت میکنید. اگه بر فرض بشه 30 ماه از 30 ماه باید خدمت کنید.
سلام . شما اهل گیلان هستید که اونجا افتادید ؟نقل قول:
=============================================
یه سوالی از دوستانی که آموزشی رفتند دارم :
ظاهرآ یه فرمی قراره در انتهای آموزشی بهمون بدن که دوست دارید یگان در کدوم استان باشه، درست متوجه شدم ؟؟
این فرم چقدر تاثیر داره ؟
آیا اسم پادگان هم در فرم میشه قید کرد ؟
سلام نه. در ابتدای ورود به یگان و تشکیل پرونده سه تا اولویت رو مینویسی برای یگان بعد از آموزشیت. بعید میدونم تاثیری داشته باشه. اولا که بلاخره باید به همه جا نیرو اعزام بشه. همه میخوان جای خوب باشن. بعدشم سوابق و مشاهدات که تو هر پادگانی از همه جای ایران پیدا میشه نشون میده کسی حوصله بررسی و انتخاب محل خدمت افراد بر اساس اولویت رو نداره ، شبیه کاری که سنجش برای انتخاب رشته انجام میده. حالا شما بنویس ضرری نداره ولی امیدی هم نداشته باشنقل قول:
پ.ن: ما تو دوره آموزشی دریایی انزلی آدم داشتیم از کرمان افتاده بود اونجا! در حالی که بزرگترین پادگان آموزشی خاورمیانه (به ادعای خودشون ) دریایی سیرجان هست. یا از بندر عباس و بوشهر هم اومده بودن! حالا میگیم اونایی که امریه بودن برای اینکه بهشون حال بدن فرستادنشون انزلی. ولی غیر امریه ها واقعا مسخره هست هزار کیلومتر بکوبن بیان شمال کشور
نقل قول:
شما سوم میاید اونجا تا ساعت 1 ظهر ماکزیمم ولتون میکنن میرید تا یکشنبه یا دوشنبه هفته اینده
نیازی نیستش کچل کنید
نقل قول:
دوست عزیز تو ارتش نبودی نمیدونی اینو همه میدونن خدمتی که درجه اجر داره تو ارتش میکنه به مراتب راحت تر از گروهبان هستش
دوست عزیز لطفا بحثو تموم کنید و ادامه ندید.نقل قول:
منم اهوازم احتمالا منم اگه دفترچه بفرستم تهران بیفتم. من فکر کردم خوزستانی ها رو برای اموزشی توی کرمانی جایی میندازن .اصلا فکر نمیکردم تهران باشه .راستی محل اعزام از نظام وظیفه شهرتون هست یا باید مستقیم خودت بری مرکز اموزش ؟نقل قول:
کسی از دوره کد بروجرد اطلاع نداره ؟
اگه چیزی میدونید بگید یا حداقل اگه کسی رو میشناسید معرفی کنید .
سلام به همگی .. چنتا سوال دارم ممنون میشم بم کمک کنین
همسرم اگر توی این هفته دفترچشو بفرسته چقد طول میکشه که اعزام بشه؟ میخوام ببینم تا قبل از عید میتونه آموزشیشو تموم کنه؟
اینکه میگن کسایی که تو سال 94 اعزام میشن خدمتشون 24 ماه میشه صحت داره؟
اگر بخواد برا معافیت پزشکی اقدام کنه چقد زمان میبره که بررسی بشه؟
برا گرفتن امریه کی باید اقدام کنه؟