سرویست چیه؟ خب طبیعیه که سرعت واسه سایتهای داخلی زیاده روی خارجی ها نباید زیاد حساب باز کنی تازه بازم شانسی داری خیلی ها با همون 9 مگ سرعتشون از 300 کیلو با هیچ سایتی بیشتر نمیرهنقل قول:
Printable View
سرویست چیه؟ خب طبیعیه که سرعت واسه سایتهای داخلی زیاده روی خارجی ها نباید زیاد حساب باز کنی تازه بازم شانسی داری خیلی ها با همون 9 مگ سرعتشون از 300 کیلو با هیچ سایتی بیشتر نمیرهنقل قول:
من شهریار هستم
دوستان خیلی بهشون گفتم ولی میگفت صد در صد لینکت میپره از این حرفا !! خلاصه خواستم مجابش کنم که قط کرد حتی همینم که بست گفت ممکمه لینکت بپره:n13:
میگم نکنه این مودم عدد هارو استبا نشون میده!!:n13:
گزاشتم ولی بازم تو مودلاسیون همون G.DMT میزنه وکلا تغییری نکردنقل قول:
به کدوم شماره زنگ زدی شما؟ پشتیبانی مرکزی تهران (82201-021) رو بگیر واسه من که خیلی راحت انجام دادننقل قول:
یه بار هم مودمو خاموش روشن کن یا سیم خط رو در بیار دوباره بزن ببین اون عددا عوض میشه یا نه
من الان از قسمت گفتگوی آنلاین سایت پارس آنلاین بهشون گفتم خطم رو روی 9 مگ ببندین توی 1 دقیقه روی 9 مگ گذاشت !
فقط یه چیزی نویز downstream قبلش روی 22 بود الان اومده روی 6 !!! ولی هیچی قطعی نداشتم تا حالا ، به نظرتون چی کار کنم ؟
noise margin upstream: 10.3 db
output power downstream: 0.0 dbm
attenuation upstream: 24.6 d
noise margin downstream: 6.0 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 43.0 db
با چت آنلاین این کارو کردم خیلی بهتره به نظرم یه خانومه بود که انقد سوالپیچش کردم قط کرد:n02:نقل قول:
اقا اینکارو که گفتی انجام دادم 3 تا از snr کم شد !:n02:
ولی با رفرش دوباره حی کم زیاد میشه ثابت نیست فکر کنم یه مشکلی داره این خط
الان مقدار دیتا ریت مودم رو چه عددی هست؟ Downstream منظورمه که باید 9216 باشهنقل قول:
کم شدن SNR وقتی پهنای باند زیاد میشه کاملا طبیعیه اگه لینک مودمتون قطع نمیشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنید، برا منم SNR روی 31 بود خط هم روی دو مگ وقتی گذاشتن رو 9 مگ SNR رسید به 14
تازه شدی مثل خودم منم الا 8 تا8.5 نویزمه...هیچی از سرعت لذت ببر .یه تست با اسپیدتست سرور داخلی و یه تست با سرور خارجی بذار برامون مرسینقل قول:
نقل قول:
آره همون 9216 شدهنقل قول:
نه بابا داغون شده چند دقیقه پیش اینترنت قطع بود نگاه کردم دیدم نویز رفته روی منفی 4 !!!
من که 256 دارم بعید میدونم زیاد برام 4 مگ با 9 مگ تفاوتی داشته باشه به غیر از اینکه قطعیم بالا بره
میخوام بگم دوباره رو همون 4 مگ بزارن !
-------------------------------------------------------------
دوباره روی همون 4 مگ گذاشتن ، نویز خوب شد اومد روی 20
پارسیها مسیر رفته رو ترکیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیاد از طرف پارس مودلاسیون مودم شما رو روی G.DMT تنظیم کردن!برای بنده هم اینطوری شده بود...نقل قول:
شما به پشتیبانی بگو مودلاسیون رو برات بزارن روی adsl2+.
قبلا رو چی بود؟از قبلی بهتره یا نه:n13:نقل قول:
دوستان وضعِ پارس در حالِ حاظر چطوره؟
اکثرا رو انگلیسنقل قول:
از این مسیر اطلاعات زیادی ندارم ولی معلومه پینگش خوبه حتی یه بارم هلند افتادم که سرعتش عالی بود
با روشن خاموش کردن مودم مسیر عوض میشه
دوست عزیز شما هنوز مسیر ترکیه رو دارید؟نقل قول:
سلام ، ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی ، ببخشید دیر جواب دادم ، مشکل از مودم بود ، خراب بود ، الان یه مودم talent گرفتم ، مشکلی که الان دارم اینه که وایرلسش به شدن ضعیفه ، ینی از این اتاق برم اون اتاق یکی دو خط از آنتن وای فای کم میشه :n02: تو تنظیمات مودم آنتن دهی وایرلس رو high هستنقل قول:
نمیدونید مشکلش چیه ؟
بله البته مسیر هندم میاد بعضی اوقات:mellow:نقل قول:
خیلی تشکر از شما!!نقل قول:
من مودم جدید خریدم اونم سرعت قنشگه 1.05 تا 1.15 مگ بر ثاینه دانلود تا 5 ساعت دانلود 14.72 گیگ ((رکورد فبلی سابقه نداشت))
سوال دارم نظرت شما 14.72 GB بر روز اگه یک سال طول کشید تا 5.24 TB امکان دارد؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من الان شاتل دارم
از دانلود شبانش واقعا ناراضیم
واسه همین میخوام ببینم اگه پارس انلاین بهتره بیام پارس
واسم فقط دانلود شبانه مهمه
الان شاتلم 512 هست و دانلود شبانم از سرور خارجی از 50 بیشتر نمیشه
الان سرویساس پارس و نگاه کردم
میخواستم بدونم سرویس 256 دو گیگ با 512 دو گیگ از نظر سرعت شبانه چه فرقی با هم دارن؟
کلا الان دانلود شبانشون از سرورای خارجی حداقل و حداکثر چند کیلو هست؟
و اینکه پارس انلاین قطعی هم داره؟
من سه ساله شاتل دارم ولی قطعی نداره
ممنونتون میشم راهنماییم کنین.....
تایم رایگان لحظاتی پیش
البته شب قبل سرعت بالای 24 نمیرفت(که خاموش کردم رفتم) و شب قبلیش هم از 250 بالا نمی رفت.
آقا امشب چند بار به طور کامل قطع شد سرویس ولی از نظر سرعت ترکوند. دانلود شبانه روی 1.05 مگ بود در اکثر مواقع.
مثل اینکه داشتند یه تغییراتی رو توی شبکشون اعمال می کردند.
اینا که شما گذاشتی اگه همش درحال دانود باشه باشه بایدسرعت دانلودت 2180MB باشه که یعنی خطتت باید 16 مگ بسته شده باشه و تازه بکشه ک تقریبا محاله!!!!نقل قول:
پس چرا ما نامحدودها رو روی 9 مگ نمیبرن؟
مال من روی همون 4 مگ هستش
نامحدود چه طرحی؟نقل قول:
برای اینکه خونه خراب میشن :n02::n06:
من یه هفتست امدم پارس آنلاین بخدا بیچارم کردن اینترنتی سفارش دادم زنگ زدن گفتن واسه مخابرات شما فقط 3 ماه 6 ماه داریم منم چون دانلودم زیاده 512 ماهی 30 گیگ برداشتم خداییشم 2 روزه بهم دادن اما سرعت دانلود یعنی بیچارم کردن شب که کلا هیچی از ساعت 2 تا 5 رو 30kb از ساعت 8 تا 9 سرعتم فقط خوبه میره رو 700 800 بد از اون دیگه کلا 90 110 باید چیکار کنم من؟مودم خطم ایراد نداره واقعا پشیمون شدم خیلی تعریف شنیده بودم ار پارس آنلاین ولی... حالا من موندم 3 ماه 90 گیگ با این سرعت
:confused::confused::o:banghead::mad:
سلام دوستان وضعيت خط من چطوره؟
بد نیست خوبهالبته نویزت با این پهنای باند خوبه کیفیتت هم میشه گفت خوبهنقل قول:
من که 128 نامحدود دارمنقل قول:
چرا خونه خراب شن؟ من سرعتم خیلی متغیره تا 200 هم میره
نمیدونم نوشته با سرعت 1/5 مگ یعنی چی؟ تقسیم بر چند میشه تا سرعت دانلود در بیاد؟
تقسیم بر 8 ببین الان حداکثر سرعت رو 200 اصلا نیازی نیست رو 9 ببیندن که کلا نویزتم میره بالا 9 مگ برا محدودا خوبهنقل قول:
بعد از 1 ساعت : نويز خطم عاديه؟ اگه در آينده برام مشكل ساز ميشه بگيد بيارم رو 4 مگ
يك ساعت بعد :
نویز که زیاد نداری.فقط کیفیت یکم بالا نیست میشه گفت خوبه تازه 11 بود .مشکل ساز نمیشه چار 4 مگ خوب بیار رو 8 یا 7 مگ بیار .ولی خوبهنقل قول:
الان یادم نیست که همش در حال دانلود بود یا نه ولی نه سرعت دانلود اونِ که du meter گوشۀ دست راست پایین نشون میده.نقل قول:
دوستان لطفا جواب پست من و هم بدین...نقل قول:
چرا این همه تفاوت سرعته بین سرویسا و شهر های مختلف؟؟؟
دوست زاهدانی نداریم اینجا که پارس آنلاین داشته باشه؟؟؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
شما در تایم رایگان سرعتتون از سرور داخلی(مثل میهن دانلود /سافت گذر و...) چقدر هست؟
اگر سرعت سرور داخلیتون بالا هست بهم بگید یه روش بهتون میگم که سرعت سرور خارجیتون بالا بشه.
سلامنقل قول:
ممنون ميشم اين روشتون رو به من هم بگيد ، هر روز بعدازظهر سرعت سرور خارجي خيلي پايين مياد اما سرورهاي داخلي مشكلي ندارن.
سلام.منم شاتل دارم همین مشکل باسرورخارجی دارم.ممنون میشم کمکم کنین.میخواستم بیام شمت پارس.شاتل دیگه رواعصابهنقل قول:
نقل قول:پخ شد...نقل قول:
دوستان اشتباه نکنید!به نظر من شاتل خیلی از پارس بهتره...منم تا هفته قبل پارس بودم .اما متاسفانه پارس برام خیلی افتضاح بود...
از طریق این روشی که من میگم دارم شاتل رو دور میزنم و مشکلی تا الان نبوده!
اینم نتیجش:
سلامنقل قول:
داداش میتونی روشش رو به منم بگی؟
در راستای این کار خیر خواهانه اگه امکانش بود این روش رو به منم بگید :n12: سپاس فراواننقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من زاهدان هستم و پارس آنلاین دارم
3 ساله از پارس سرویس دارم
بستگی به منطقه و نویز خط داره در کل بد نیست
بعضی وقتها شبی 5 گیگ دانلود دارم ولی بعضی وقتا از 2 گیگ بیشتر نمیشه