سلام
تست از سرویس ART7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
تست از سرویس ART7
خاک بر سرشون با این سرعت شبانه
نمدونم چطوره از یک به بعد اصلا کلا قطع میشه
شما سرعتتون را روچند بستن؟نقل قول:
چرا سرعت upload اینقدر کم هست ؟
از حد مجاز هم کمتر هست
سلام اینجا کسی هست که مثل من با برنامه های p2p مشکلی داشته باشه؟ مثل "tunngle" "gameranger" "hamachi"
پورت هاشون رو هم فروارد کردم ولی هیچی نمیشه می خواستم بدونم که این مشکل از شاتل یا از سیستم من (در ضمن پورت 80 شاتل هم بستست)
rate=2048 kbps / 286 kbpsنقل قول:
من اینو نوشتم دوست داشتین شما هم بزارین:نقل قول:
نقل قول:
احتراماً به عرض می رساند شرکت شاتل در هنگام عقد قرارداد و در تبلیغات خود اعلام داشته بود که برای سرویسهای خاصی در ساعات میان 1 تا 7 بامداد با سرعت قید شده سرویس رایگان ارائه می نماید لیکن از یک ماه پیش سرعت را به یک پنجم سرعت اسمی با این توجیه که سرویس اشتراکی است ، تقلیل نموده است. با توجه به اینکه بنده در امر شبکه تجربیاتی دارم کذب ادعای ایشان را گوشزد کردم ولی ترتیب اثری حاصل نشد. لذا از این مجرا اقدام نمودم. با عنایت به عزم راسخ دولت در جهت پاسخگویی به این امور و جلوگیری از این گونه کلاه برداری ها امید است که ترتیب اثری داده شود.
با سپاس
شاتل داره غیر علنی شبانه ی رایگانو بر می داره
احتمالا چون یارانه ها داره برداشته میشه نگران گازوئیلی ان که تو سیستماشون میریزن
نیست مخابرات 3 ماه پیش 20 درصد گرون کرده !!! خیلی دارن ضرر می کنن
يَره مطمئني 20% گرون شده. آخه تو خبرا بود كه مخابرات سرويس پهناي باند رو با 20% كاهش قيمت در اختيار ISPها قرار ميده.نقل قول:
ايني كه شما ميگي دقيقا برعكسه كه!!
این دوستمون داشت شاتلو مسخره میکنهنقل قول:
این جزو افعال معکوسه:31:
اول جملتو نفهمیدم اما به مسخره گفتم دیگهنقل قول:
اون 20 % تخفیف کجا رفت آخه؟
20 % ارزون شد پس اینا چرا دارن یه جوری عمل می کنن که انگار 20 % گرون شده
همه چی بر عکسه دیگه
یکی از بچه های اینجا سرویس 2 مگ تمدید کرده بود دیگه نیومد بگه دانلود شبانش درست شد یا نه؟ خواهشا اگر هنوز میاد اینجا اطلاع رسانی کنه
من که منتظرم بریم تو ماه جدید شاید درست بشه؟ الان 2 هفتست دانلود شبانه ندارم دیگه هرجورم نمودارمون خراب بود باید تا الان درست میشد. به گفته خودشون :اگر ببینیم مصرفتون نرمال شده محدودیت بر میداریم. الان که وارد 3 هفته شدیم هیچ اتفاقی نیفتاده
حد اقل برای سرویسهای ارت معلوم که اگر محدود بشن در صورت تمدید دوره سرعتشون درست میشه ولی یه جواب درست حسابی به اکو ها نمیدن
تا وقتی که بازار به حالت رقابتی درنیاد هیچی درست نمیشه
نصف این بدبختیهای اینترنت زیر سر شرکت زیر ساخت هست که پهنای باند اینترنت را خیلی ارزان می خرد وگران می فروشد به شرکتها بعدش هم فقط مساله این نیست مساله دیگه این که انحصار خرید پهنای باند بین الملل دست شرکت زیرساخت هست وهرکی پهنای باند بخواهد باید فقط از شرکت زیر ساخت بخره.
خوب معلوم هست دیگه هرچقدر دلشون بخواد می کشند روی قیمت پهنای باند بعد یه هو اینترنت ایران می شود گرانترین اینترنت دنیا.:5:
بعدش هم 50 درصد هزینه اینترنت مربوط به پهنی باند هست بقیش مربوط به هزینها ها شرکتهاست که شرکتهای با مدیریت خوب و جمع وجور کردن خودشون می تونند هزینه را کم کنند.
باز هم مساله رقابت اینجا خودش را نشان می دهد تا وقتی سرعت اینترنت محدود هست و همین شرکتهای اینترنتی می بینند هرجوری می تونند گوش مشتری را ببرند چه لزومی داره تا قیمت را کم کنند
مشتری مجبور هست از اینها اینترنت تهیه کند.
وقتی فضا رقابتی بشه خود به خود کیفیت میره بالا و قیمت میاد پایین با دستور که نمیشه بازار را تنظیم کرد
چند وقت پیش دکتر فرزین معاون وزیر اقتصاد گفت با بگیر وببند که نمیشه بازار راکنترل کرد.
بازار قواعد خاص خودشو داره راست گفت حالا هی بگید شاتل چرا قیمت کم نکرده است.
شاتل بیجا کرده قیمت کم نکرده است اما ایا کسی هست با شاتل برخورد کنه؟
هیچ کاربر اعتراض کرد هیچ کس ککش نگزید.
سرعت اگر ازاد شد شاید وضعیت بهتر بشه وگرنه هر روز منتظر خبرهای بدتر هم باشیم
سلام من سرويس echo-512 داشتم سرعت دانلود 64 kb بود همه چيز درست بود بعد سرويس
office 2-mb رو گرفتم اما يه چيز عجيب اتفاق افتاد سرعت وبگردی خوبه صفحات اينترنت به
سرعت باز ميشن اما سرعت دانلود من از 23 kb بيشتر نميشه! چه تو روز چه شب هر
ساعت که فکرشو بکنين تست کردم از هر سايتی که بگين تست کردم
جالب تر اينه که وقتی --- ميزنم از همون سايتها سرعت دانلود ميشه بالای 200! انگار
رو IP من محدوديت سرعت دانلود ا عمال شده است چون با --- ميشه راحت دور زدش
وقتی با پشتيبانی شاتل تماس گرفتم همش ميگن از سايت های اپرا و فايرفاکس دانلود
کن ببين سرعت درسته! اصلاً جواب قانع کننده ای نميدن
آيا امکانش هست که شاتل محدوديت سرعت فقط برای دانلود بزاره؟ در ضمن سايت های
مثل اپرا و فاير فاکس رو هم باز بزاره تا نشون بده سرعت دانلود درسته؟ لطفاً جواب بدين
s
من 1گیگ گرفتم 1گیگ داد :29:نقل قول:
مشترک گرامی،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دوره ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دوره ي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتنیست، این پروموشن شامل شهرهای تهران ، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، شاهرود، کاشان، کرمانشاه، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نیشابورر، مرند و مراغه خواهد بود.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
اگه منظورتون منم که با شروع دوره جدیدم سرعت درست نشد و از نمایندگی شاتل تماس گرفتن باهام گفتن معلوم نیست دقیقا کی درست بشه.30 دقیقه صحبت کردیم اخرش هم وصل کردن به مدیر شرکت منم هرچی حرف از دهنم در اومد به همشون از اون مسئول دروغ گوی بالایی (ا.ن) تا مدیر دزد ارانیک زدم.نقل قول:
فردا صبح هم میرم حضوری شورتشونو میکشم رو سرشون
پس منتظر نباشید تا دوره حدیدتون شروع بشه و سرعت درست بشه.از همین حالا بلن شید برید نمایندگی ها حضوری پیگیری کنید.
اون فرم شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم حتما پر کنید
رقابت کجا بود برادرنقل قول:
شاتل و بقیه ی دارودسته ی دزدای اینترنت سرشون به یه آخور بنده
مثل وقتی که ایرانظل اومد به جای رقابت هماهنگ باهم تعرفه هارو بالا بردن
این می گفت چون اون قیمتش دقیقه ای 91 تومانه ما هم از 47 به 89 تومان تغییر میدیم
درکل همه جا پای مخابرات در میان است
3 گیگ بگیر ۶ گیگ ببر!!!:19:نقل قول:
وای چه اشتباهی:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
به بهنقل قول:
این دسته گل جدید شاتل هست
میشه یه چند تا تصویر از دانلدو از لینک های محدود و بدون محدودیت بزارید؟
خوبه با --- درست میشه ما از خدامونه با --- درست بشه.نقل قول:
نقل قول:
شما یک تست سرعت با بگیر بذار speedtest
شاید یادشون رفته سرعتتون را بیشتر کنند:31:
وگرنه خوب می تونی بره اینجا حالشون را بگیری CRA.IR
شکایت کنی.
از سرویسهای اشغالی eco office هم می زنند
شاید هم خطتت نمی کشه .
یه سر بیا اینجا
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
نمیدونم خوبه یا بد ولی منم از همین الان شاتلی شدم
متنت خوبه دوست عزیز.منم فکر کنم همین متن رو با یکم تغییرات بفرستم.نقل قول:
تا کی میخواییم بزاریم مثل گوسفند باهامون رفتار کنند.این فروم تا 2600 پست هم پیش رفته.بهتره به جای درد دل کردن واسه هم دیگه یه کاره جدی انجام بدیم.
لطفا تو نامه هاتون جریان 20% ارزون نشدن قیمت هارو هم بگید که دست این دزدا بیشتر رو شهنقل قول:
راستی اون 2600 تعداد صفحه هاست که فکر کنم هر صفحه 10 تا پست داره. یعنی 26000 پست
مرسی دوست عزیز.متن خوبیهنقل قول:
فقط اینو تصحیح کنید که سرعت به یک دهم کاهش پیدا کرده
منم فرستادم
فقط که این فروم نیست اینترنت با این همه وسعت من میگم یک سری از بچه ها که چت زیاد می کنند تو روم های یاهو هم موضوع رو بگند و آدرس تاپیک رو بدند تا اگر کس دیگه هم مشکل داره یاد بگیره به کجا باید شکایتش رو ارسال کنه امیدوارم یه 200 تا 300 نفری شکایت رو ارسال کنند و مسئولین یه فکری به حال قضیه بکنند البته اگر خودشون در ماجرا نقشی نداشته باشند !!!!نقل قول:
اینم متن من:
با سلام
احتراماً به عرض می رساند شرکت شاتل در هنگام عقد قرارداد و در تبلیغات خود اعلام داشته بود که برای سرویسهای اکو در ساعات 1 تا 7 بامداد با سرعت قید شده سرویس رایگان ارائه می نماید لیکن از یک ماه پیش سرعت را به یک دهم سرعت اسمی با این توجیه که سرویس اشتراکی است ، تقلیل نموده است. با توجه به اینکه بنده در امر شبکه تجربیاتی دارم کذب ادعای ایشان را گوشزد کردم ولی ترتیب اثری حاصل نشد. لذا از این مجرا اقدام نمودم. با عنایت به عزم راسخ دولت خدمتگذار در جهت پاسخگویی به این امور و جلوگیری از این گونه کلاه برداری ها و حمایت از حقوق مصرف کننده امید است که ترتیب اثری داده شود.
با سپاس از لطف شما
البته چیز خاصی نمیخواست که منم شکایت کردم با اسم های مختلف میشه چند بار شکایت کرد.:31:
احتمالش هست که از طریق آی پی بفهمندنقل قول:
بهتره بهانه دستشون ندیم
من باز شكايت را فرستادم
ممنون از دوست عزيزمون كه زيبا نوشته بود
اينم لينك براي بقيه دستان :
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
این تست الان
اینم تست چند روز پیش ساعت 5 یا 6 صبح
جدا خیلی خوبه:20:
من هم شكايت كردم، باشد كه به جايي برسد:
باسلام،
به استحضار ميرساند شركت نامبرده با هدف جذب مشتري اقدام به تبليغات كذب پيرامون رايگان بودن حجم بارگيري از وب در ساعات 1 تا7 بامداد نموده است در حاليكه در اين ساعات سرعت اينترنت خود را به يك دهم و حتي بيشتر از سرعت اسمي واگذار شده به كاربر كاهش ميدهد.
اما نكته ملال آور عدم پاسخگويي صحيح بخش پشتيباني اين شركت به اعتراضات كاربران است كه اين اعتراضات ناشي از عدم تطابق تبليغات باعمل واقعي شركت شاتل در ارائه سرويس اينترنت پرسرعت ميباشد.
نكته ملال آور دوم سعي اين شركت در شانه خالي كردن از قبول مسئوليت و انداختن تقصير به گردن دولت خدمتگزار وبدنام كردن اين نهاد در اذهان كاربرانش ميباشد. به طوري كه اكثر كارشناسان بخش فني دليل كيفيت پايين و سرعت كم را كارشكني مخابرات در ارائه پهناي باند و يا (دستور مستقيم وزارتخانه در كم فروشي اينترنت) به مردم بيان ميكنند.
فلذا مستدعيست با توجه به عزم راسخ دولت در ارائه خدمات الكترونيكي با اين گونه كم فروشي و كلاهبرداريهاي سايبري برخورد جدي نموده و با مديران نالايق اين گونه شركتهامواجهه مقتضي صورت گيرد.
خداوند به همه مسئولين توفيق خدمتگزاري به مردم را عنايت فرمايد.
والسلام.
به کدوم شکایت رسیدگی میشده که به این بخواد رسیدگی بشه!!دل خوشی دارین شماها: دی
+هنوز ترافیک برای تولد هدیه میدن؟یا این سیستم رو جمع کردن رفت؟
از لینک زیر هم اقدام کنید بهتره مخصوصا واسه اکو 2 مگی ها.
ممکنه کمی طول بکشه ولی در انتها لینک شکایت رو بهتون میده و چون سرعتون ثبت میشه خیلی بهترهکد:http://www.matma.ir/
این هم راهنمای تست گرفتن :
کد:http://up.--------.com/Files0/299a032f01144aa9806a.JPG
کد:http://up.--------.com/Files0/d20cd7da11cf4858ba40.jpg
XXXX شماره تست شماست که خود سایت تعیین میکنه و تغییرش نباید بدید کنارش می تونید عبارت دلخواه رو بنویسید مثل شکایت از شاتل:
اطلاعات تماس رو کامل پر کنید که بعدا قابل پیگیری باشه.کد:http://up.--------.com/Files0/7b9cb02e2814404a8f91.jpg
درود
قضیه این 200 مگ که بعد از اتمام دوره اکتیو میشه چی است
یعنی در کل سرویست میتونی این 200 مگ رو استفاده کنی یا اینکه پس از اتمام هر دوره 200 مگ بهت میدن
موفق باشید
شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کشنقل قول:
آخرش می گن مجبور که نیستیم همینم بر می داریم و خیال همه راحت
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کشنقل قول:
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن
این شرکت شاتل چرا اینقدر اعصاب خرد کن شده؟1 ماهه از من پول گرفته هر روز زنگ میزنم نمایندگی یه بهونه میاره واسه تاخیراش!اعصاب واسه ما نذاشته به خدا...الانم به طرز داغونی پشیمون شدم باهاش قرارداد بستم
لعنت بر شاتل و مدیریتش...همشون از دم دزد و کلاهبردارن
برای من امشب دیگه صفحه هم باز نمی کنه
اما با چیز پی ان راحت مثل روز ها صفحه باز می کنه
چند وقت بعد از قرار داد جدید ترافیک مصرفی رو refresh می کنن و صفر می کنن ؟
من 2 روزه قرار داد جدیدم شروع شده درصد ترافیکم همون ماله ماه قبله و نزدیکه تموم شه !!
صفر نکردن ترافیک بعد قرارداد جدید سیستم جدید دزدی هست ؟
[QUOTE=SaeedEminem2;5630419]شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کش
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن[COLOR="Silver"]
اين به نظرم عينك بدبينيه.
من به شخصه اگر سرعت شاتل مثل روز اولم بشه با گذاشتن كلمه رايگان رو ساعات 1 تا 7 مشكل دارم. چون به نظرم اين محدوديت حجمي يك بامبوليست كه شركتهاي ايراني دارن سر مردم در ميارن. و الا اينا حاضر نيستن اين همه گيگ رايگان از جيب به خورد كابراشون بدن. الانم كه سرعتو كم كردن بازم به نظر من به خاطر حجم دانلود نيست بلكه كه به خاطر پهناي بانده كه اگه بخوان اينو افزايش بدن بايد پول خرج كنن كه شما شاهديد حاضر نيستن حتي يك پاپاسي به من و شما هديه (!!) بدن.
پس اگر شكايات منطقي و همچنين تعداد زياد باشه بايد اميدوار بود كه به جايي برسه درضمن شما اينقدر نترس تا ديگران رو هم نترسوني.
يا علي...