سلام , دوستان من دستگاه رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟
مشخصات مانیتور :کد:http://www.orado.com/item-4387.htm
سلام , دوستان من دستگاه رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟
مشخصات مانیتور :کد:http://www.orado.com/item-4387.htm
سلامنقل قول:
به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
اینجا روش های مختلف توضیح داده شده که شما بر حسب ورودی های مانیتورتون میتونین ازشون استفاده کنید و اگه سوالی هم براتون پیش اومد همونجا مطرح کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
ایستاده بهتره.[/QUOTE]
سلیقه ای گفتی یا دلیلی داره که xbox رو وایساده بذاریم بهتر خوابیدست ؟
اخه منم با اینکه دوست دارم وایساده بزارم ولی بنظرم خوابیده مطمئنتره !:20:
سلیقه ای گفتی یا دلیلی داره که xbox رو وایساده بذاریم بهتر خوابیدست ؟نقل قول:
اخه منم با اینکه دوست دارم وایساده بزارم ولی بنظرم خوابیده مطمئنتره !:20:[/QUOTE]
با اجازه آقا سعید
ببینید کلا کنسول ایستاده طراحی شده واینجوری مایکروسافت کار کرده..وقتی ایستاده میزارید به نظرتون کلی سوراخ زیر گرفته میشه و گرم تر میشه....ولی من شنیدم خوابیده گزاشتنیgpuوcpuخفه میشه و گرم تر.
سلام...
ریختن lt 1.9 واجبه؟؟؟
من live نمیرم...میخوام ببینم نریختنش مانع بازی اجرا کردن میشه یانه؟lt 2 کی میاد؟
اگه میشه سریع جواب بدید...
نه اگه لایو نری واجب نیست فقط یه چیز که میمونه بازی هایAp2.5هست که ظاهرا شما داشبرد13599 رو نریختی ..پس مشکلی با این بازی ها هم نخواهی داشت و کلا حله دیگهنقل قول:
احتمالا بازی های جدید که میاد آپدیت13599رو میخواد.....اونموقع لازم میشه.
در کل بابا بیا بریزسخت نیست خودتم دستت میاد راحت میشی..................
داشبوردم اینه... 12625
و این که بخوام اول باید آپدیت کنم و بعد فرمور بریزم؟
ممنون
اول فرم ور اصل بریز بعد داشبرد13599بعد هم lt+1.91و بعد هم برو حالشو ببر اینجا هم آموزش برای درایو لایت اننقل قول:
البته من خودم فرم ور اصل رو نریختم و در جا داشبرد رو ریختم ولی تو این کارو نکن احتمال فلگ شدن هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
بقیه سوالاتتو اینجا دنبال نکن تشریف ببرید اینجا :
در کل خیلی راحته سوالی بود بپرسیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
با اجازه آقا سعیدنقل قول:
ببینید کلا کنسول ایستاده طراحی شده واینجوری مایکروسافت کار کرده..وقتی ایستاده میزارید به نظرتون کلی سوراخ زیر گرفته میشه و گرم تر میشه....ولی من شنیدم خوابیده گزاشتنیgpuوcpuخفه میشه و گرم تر.[/QUOTE]
کنسول های اسلیم رو که در هر دو حالت می شه گذاشت
ولی کنسول های فت رو اگر عمودی بزارید درایور راحت تر کار می کنه ولی بیشتر داغ می کنه چون گرما به سمت بالا می ره گرمای cpu به gpu می خوره و بیشتر داغ می کنه. ولی در حالت افقی کمتر داغ می کنه ولی درایور سخت تر کار می کنه
نقل قول:
نه دوست من برعکس گفتین!:31:
اگه در حالت افقی باشه درایو راحت تر کار میکنه (حالا به دلایل مختلف!) و اگه کنسول با زمین به اندازه کافی فاصله نداشته باشه نسبت به حالت عمودی دمای بیشتری خواهد داشت. و بالعکس در حالت عمودی دمای تولیدی کنسول کمتر خواهد شد!
کنسول های اسلیم رو که در هر دو حالت می شه گذاشتنقل قول:
ولی کنسول های فت رو اگر عمودی بزارید درایور راحت تر کار می کنه ولی بیشتر داغ می کنه چون گرما به سمت بالا می ره گرمای cpu به gpu می خوره و بیشتر داغ می کنه. ولی در حالت افقی کمتر داغ می کنه ولی درایور سخت تر کار می کنه[/QUOTE]
اگه بازي تو هارد باشه كه ديگه درايو كار نميكنه !!
تازه ايستاده هم بزاريد بهتره اگر چه ممكنه بيشتر داغ بشه ( كه شهاب ميگه نميشه :31:) اما داغ هم بشه مشكلي نداره !!
------
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
آقا من خیال همرو راحت کنم اگه بردت جاسپره و اسلیم برو حالشو ببر زیاد هم به این مسایل توجه نکنید فقط بدونید کنسول ایستاده طراحی شده بحث هایی هم که دوستان عرض کردن هم هست..........
برادران عزیز جایی سراغ ندارید Xbox Kinect Bundle بفروشه ؟؟!!!!!!!
یه بازی Crysis 2 اورجینال دارم . کسی خواست خبر بده .
سلام دوستان كنسول من مدل الايت هست و هك ltهست من اهل بازي هاي شبكه نيستم و تا الان جز دو سه تا بازي كه مثل اساسين و هات پرسويد و..بوده با هيچ بازي مشكل نداشتم و حساسيتي براي اجراي اون چنتا بازي هم ندارم. فردا دارم ميريم توپخونه. به نظرتون كنسولمو بدم هك جديدو بريزن يا لازم نيست؟؟؟؟؟؟ بازي هاي جديد باز هم روي LT اجرا ميشن؟؟
ببینید کلا شما بریزیداز هر لحاض بهتره در ظمن خودتون بریزید چه کاریه 20 تومنبدید بیرون ....کارشم راحته...راستی درایوتون چیه اگه لایت ان هست این آموزشنقل قول:
بله همه ی بازی ها اجرا میشن و فقط اون6تا بازی میمونه اونم اگه پچ شده باشه بله اجرا میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
سوالی هم بود بگو
والا به نظر خودم xbox رو خوابیده بزاریم بهتره چون اولا لنز موقع کار کردن کنسول مرتبا در حال حرکت کردنه اگه ما کنسول رو خوابیده بزاریم این حرکت کردن لنز به صورت افقی هستش یعنی رو جای خودش به چپ و راست حرکت میکنه و فشار کمی بهش وارد میشه
ولی اگه کنسول رو ایستاده بذاریم این حرکت کردن لنز حالت عمودی میگیره و به بالا و پایین حرکت میکنه و بخاطر جاذبه زمین فشار بیشتری بهش میاد
نکته دوم اینه که تهویه کنسول xbox به این صورته که هوا رو از دو سمت کنسول میکشه و از پشت میده بیرون خب حالا اگه ما کنسول رو ایستاده بذاریم عملا یکی از ورودیهای هوا رو مسدود کردیم
من این دو نکته بنظرم رسید
از کجا باید فهمید مدل فرمویر چیه؟
من 360 اسلیم دارم تازه گرفتم
نیازی به آپدیت هست؟
سلام دوستان.
من میخوام یه xbox 360 arcade کار کرده بگیرم.چون یه ps3 خریدم پولم نمیرسه slim بگیرم .
1-خواستم ببینم اگه اسلیم نگیرم خیلی ضرر میکنم؟یعنی بهتره چند ماه صبر کنم که قیمت اسلیم بیاد پایین؟یا اینکه بخرم بهتره؟
2-و یه چیز دیگه :اگه تاریخ ساخت arcade سال 2009 و به بعد باشه کافیه یا باید از یه ماه خاصی به بعد باشه؟
3-و امکان سه چراغه شدن در کنسول های بعد از این تاریخ چند درصده؟
4-و کینکت هیچ مشکلی با phat بودن دستگاه که نداره؟چون دلیل اصلی که میخوام xbox بگیرم کینکت هست.
5-شنیدم اسلیم بازی هارو زودتر لود میکنه.ایا این تفاوت چشمگیر هست؟
امیدوارم از این همه سوال ناراحت نشین.
سلامنقل قول:
1: والا کاهش یا افزایش قیمت ها پیش بینیش خیلی سخته! معمولا بعد تابستون یه کاهش قیمتی رو شاهدیم! ولی خوب این که چقدر کاهش قیمت تو کار باشه رو نمیشه حدس زد!
2: بله کافیه.
3: از ارور های خطرناک مثل E74 و... دیگه در جاسپر خبری نیست! خیالتون راحت!:31:
4:نه هیچ مشکلی نداره.
5: بله اسلیم یه مقدار ( خیلی کم) بازی هارو زودتر لود میکنه! یعنی لودینگ بازی ها یه مقدار سریعتره ولی خوب محسوس نیست.
شما مثل اینکه تو هر پستی که میدی یک تجارت رو هم باید به عمل برسونی تا اون پستت خدایی نکرده هرز نره !!نقل قول:
بار ها گفتیم و گفته شده که خرید و فروش در جایی غیر از فروشگاه یا بازارچه ممنوع هست . این سایت هم هیچ کدوم رو نداره پس کلا داستان منتفیه.
خواهش میکنم رعایت کنید.
نقل قول:
حسام جان حرف شهاب جان درسته چون ما پارسال همگی با هم نظر سنجی کردیم و این نتیجه رو گرفتیم .
کلا در حالت افقی قسمتی از کنسول که گرما زا هست روی چند سانتیمتری سطح زیرش قرار میگیره و این خودش باعث تصاعد گرمای زیر کنسول میشه و چون هیچ درگاه ورود و خروج هوا در وسط اون نیست اون گرما اونجا مبحوس میشه اما در حالت ایستاده قسمتی که راه ورود هوا هست روی سطح قرار میگیره و چون در اون قسمت هم هیچ گونه گرمایی ایجاد نمیشه یکی از علل بروز گرما از بین میره !
در حالت دوم شما باید همون حرف حامد جان رو در نظر بگیرید که نسبت سبک سنگینی هوا رو مطرح کردن و گفتن که هوای سرد زیر هوای گرم قرار میگیره که در این حالت(ویرایش میکنم :31: ) چون CPU در حالت عمودی پایینGPU قرار میگیره و چون از سری Falcon ها به بعد CPU ها 65nm شده گرمای بسیار کمتری ایجاد میکنه که اگر گرمای GPU توسط Heatsink روی CPU جذب و خارج بشه تأثیری بر روی اون نداره .
و در ضمن در حالت عمودی درایو کنسول و GPU که جزو گرمازا ترین عضو این سیستم هستن در قسمت هوای سرد قرار میگیرن چون در این حالت تهویه کنسول چون هم از بالا و هم از پایین صورت میگیره تقریبا هوای داخل کنسول یکسان هست .
اینو هم بگم که من رکورد 18 ساعت بازی کردن خودم رو با کنسول Falcon رو تو حالت عمودی انجام دادم نه افقی !
در آخر هم بگم که بیشتری موردی که باعث افزایش دما میشه خاک داخل دستگاه هست پس نسبت به منطقه ای که زندگی میکنید باید در سال 2-3 بار خاک گیری کنید.
Optic کنسول در هر دو حالت به صورت افقی حرکت میکنه و مشکلی نداره اما مسئله سره چرخش دیسک هست که با توجه به بحث های حرفه ای گذشته که در همین تاپیک میلاد جان و شهاب جان تقریبا میشه گفت فرق خاصی نداره ولی تا حدودی حالت خوابیده بهتره.نقل قول:
عکسی از ریل های حرکتی Optic :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت راهنمایی.با این حساب من برم یکی بخرم تا خوباش تموم نشده.نقل قول:
قیمت حدودی xbox 360 arcade کار کرده چنده؟
خواهش میکنمنقل قول:
حول و حوش 300 هست! البته بستگی به انصاف فروشنده هم داره!
در ضمن حتما مهلت تست برای اطمینان از سالم بودن کنسول بگیرین.
اهم اهم :دی
دوستان سلام:دی
یه نیگا به این تایپک بندازید :|
( بازی سنتر )کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=47225&highlight
:31:نقل قول:
داوود هیچ وقت بدون مدرک حرف کسی رو قبول نکن!!
بعدش هم من بارها گفتم ما سه چراغ داریم تا سه چراغ !!
میتونین ارور های مربوطه و چند چراغ شدن رو در لینک زیر مشاهده کنید :
اون شخص هم تا زمانی که دلیل و مدرک چه از خودشون و چه از سایت های معتبر نیارن حرفشون قابل قبول نیست ! حتی اگه حقیقت داشته باشه!کد:http://xboxexperts.com/errorcodes.php
آقا چند تا سوال:
1- من اسلیم با ال تی 1.9 دارم و وقتی اساسین برادرهود رو رو می زارم تو دستگاه یه 4 دقیقه طول می کشه تا بیاد مشکل چیه؟
2- این سوالم شاید خیلی مسخره باشه: اچیومنت ها به چه درد می خوره؟
با تشکر از شهاب : دینقل قول:
تو این تایپکی که یارو :دی داره ایکس باکس مثلا جاسپر ـش رو میفروشه زده که ارور 0021 میده!
حالا معنی این ارور چیه؟
( اینم تایپکش ، بازی سنتر)کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=47204%D8%A7%DB%8C%D9%86
حامد با مقاومت هـک کردی دیگه ؟نقل قول:
باید صبر کنی LT 1.91 واسه SLim بیاد . چون مثل اینکه 1.9 Bug داره.
سعید جان 1.91 که اومده هیچ ، 1.92 هم داره میاد : دینقل قول:
اونایی که میخوان 1.91 بریزن صبر کنن تا 1.92 بیاد و برن اونو بریزن...
واسه SLim میگما !!نقل قول:
بزار یه دقیقه Search کنم ببینم چه خبره
ویرایش :
پارسا حرفت درسته اومده ولی جالبه که چرا 9504 تو لیست Support این ورژن نیست !
خوب دوستان بالاخره ما هم به جمع اکس باکس دارا پیوستیم :31: من یه الایت آکبند (Refrubished) از آلمان خریدم 280 تومان :31: زحمت خرید و فرستادن رو هم دوست عزیزم میلاد جان یوزر (sonixax) کشیدن :40: کلا کنسول + پول پستش 370 پام در اومد . البته هنوز کنسول دستم نرسیده و حدودا 10 روز دیگه میرسه دستم . اینم چند تا عکس از کنسول که میلاد عزیز گرفته :40:
کد:http://pic.xtar.ir/images/82490293754971153644.jpg
کد:http://pic.xtar.ir/images/90687249753810861583.jpg
اینو ببنین این xbox 360 باز شدن
میخواستم اینو بگم که اگه ما کنسول رو وایساده بزاریم دست راست کنسول پایین قرار میگیره و تقریبا مسدود میشه این دقیقا همونجایی هست که نزدیک cpu و gpu کنسولمون هست و احتیاج به تهویه مناسب داره به عکس دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خودمونیم این الیت ها واقعا خشگلن!!:31:
حتی از اسلیم هم قشنگ تره!
آدم دوست داره بزاردش لا نون ساندویچیو برا افطار بخوردش!!:31:(یعنی حالا خواستم کلاس بزارمو بگم روزه هم میگیرم!!):31:
این ایکس باکس رو مگه از کجا تهیه کرید اینقدر پستش گرونهنقل قول:
این که کنسول بد بخت خودمه ! :31:نقل قول:
ببینید به هیچ عنوان در حالت عمودی چیزی مسدود نمیشه شما اگه کنسول رو روی سطح صافی مثل میز فلزی - چوبی یا شیشه ای قرار بدی پایه های لاکی کنسول فاصله ای استاندارد رو ایجاد میکنه که فضای کافی برای Cooling محیا میشه.
دو تا سوال
JTAG چیه؟
برای رایت کردن ایمیج های بازی که خودمون از اینترنت دانلود کردیم از Nero میشه استفاده کرد؟ یا برنامه خاصی میخواد؟
یه نوع -- هست که امکانات بیشتری به کاربر میده ولی از تابستون سال2009 به بعد اگه آپدیت کردی دیگه امکان این کار نیست..................نقل قول:
بفرمایید آموزش موردنظر شما تو آموزش سوم هست
البته نمیدونم شاید با neroهم بشه:dکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
خوب گفت دیگه . از آلمان .نقل قول:
این ایکس باکس رو مگه از کجا تهیه کرید اینقدر پستش گرونه
راستی sonixax جان سلام مارو به ژرمن ها برسون . لر ها یه کلمه آلمانی دارن که میگه ( اشناختمت ) :18::31:
دوست عزیز این رو با پست DHL برام فرستادن . که وزنش حدودا 6.5 کیلو شد !!! از آلمان تا ایران هم خیلی راه .بایدم انقدر پول پستش بشه ! ولی به هر حال هر طوری حساب کنی از اینجا به صرفه تر شد ! :31:نقل قول:
شما انگاری طرفداره پروپاقرص ایستاده گذاشتن کنسول هستیا:27: منم همینطورم:10:نقل قول:
ولی خب نگاه کردم به 2 روش دیدم خوابیده بهتره
راجع به اون پایه های لاکی اونا که 2-1 میلیمتر بیشتر ارتفاع ندارن :13: که خیلی کمه جلوی تهویه مناسب رو میگیره تازه من نگفتم کاملا مسدود میشه چون یه سوراخایی هم بالا پایین کنسول هست همون گوشه ها رو قاب رو میگم . به هر حال از نظر تهویه هوا کنسول خوابیده بهتر از کنسول ایستادن
دوست عزیز شما چرا پستا رو کامل نمیخونین؟؟؟ : دی سعید و شهاب و بقیه گفتن که!!! اون قسمت پایینی ، ورودی هواست... که هوا از اون فضای کم هم میتونه به خوبی وارد بشه... اما سمت چپ و راست واسه ی خروج هواست ، که خروج هوا خیلی مهم تره از ورودش... تا وقتی که گرما به خوبی دفع نشه ، هوای خنک هر چه قدر هم وارد بشه تاثیر نداره... به همین دلیل بازم عمودی گذاشتن بهتره...نقل قول: